Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΩΡΙΜΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ





           Γράφει η ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ  *

 Οι επίδοξοι κοσμοκράτορες έστω κι αν νομίζουν πως γνωρίζουν την ψυχολογία του Έλληνα, θα απογοητευτούν. Γιατί Έλληνες δεν είναι τα υπάκουα πιόνια, που τους υπηρετούν,  αναμένοντας την ανταμοιβή της προδοσίας τους. Έλληνες είναι ο Ελληνικός λαός, που θα υποτάξουν μόνο στο όνειρό τους.

 Ο φοβερός Ελληνικός λαός απέδειξε στα Συλλαλητήρια, στις Πρέσπες, στον Έβρο, στα νησιά, πως έχει ισχυρό Εθνικό φρόνημα και είναι ώριμος επιτέλους για να υπερασπιστεί με αυτοθυσία την πατρίδα του. Αυτόν τον πολιτισμένο λαό τρέμουν οι βάρβαροι νεοταξίτες, που προσκυνούν φανερά τον πατέρα τους τον διάβολο, καλώντας τον να βασιλέψει στον Πλανήτη.

   Τρομακρατούν τον Ελληνικό λαό με τα υπερόπλα τους, γιατί η υποταγή του στην Δικτατορία τους θα παρασύρει κι άλλους λαούς. Ο απώτερος σκοπός τους είναι η διάλυση των Εθνών με δολοφονία των πληθυσμών τους, για να μείνουν μόνο 500 εκατομμύρια άνθρωποι για δούλοι τους. Η εξαφάνιση του Έθνους μας θα είναι σατανική νίκη τους στην Ανθρώπινη Φυλή.  

  Αυτό το Έθνος όμως είναι αξιόμαχο, αφού νίκησε πάνοπλους εχθρούς, χωρίς ποτέ να προδώσει τις Αξίες του. Ποτέ δεν έχασε το θάρρος του, την Αξιοπρέπειά του και την πίστη του στην Πατρίδα. Ακόμα κι αν οι σατανάδες διαλύσουν την χώρα, οι επιζήσαντες Έλληνες θα καταφέρουν να την αναστήσουν από την τέφρα. Γιατί έχει αιώνιες ρίζες και μέλλον στο Σύμπαν.

   Ενώ οι διεστραμμένοι καμπαλιστές δεν έχουν πατρίδα. Είναι συνονθύλευμα μεταλλαγμένων αποβλήτων, που φθονούν τους ανθρώπους και επιδιώκουν να μεταλλάξουν το D.N.A. τους, για να τους καταστήσουν ανεγκέφαλα δουλικά. Αυτό δεν θα συμβεί ποτέ στην Ελληνική Φυλή, γιατί έχει βαθιά ριζωμένες μέσα στην ψυχή της τις Αρετές και την Φιλοσοφία των προγόνων της, που είναι συνδεδεμένες και άρρηκτα με το Ελληνικό αίμα.  

   Από τον ατρόμητο Ελληνικό λαό που δεν προσκυνά άλλους θεούς και δυνάστες, θα πάρουν μάθημα Ελευθερίας και θα γίνει ο αιώνιος δήμιός τους. Θα τους ξεριζώσει από τον πλανήτη και θα τους στείλει να αιωρούνται αιώνια στο χάος… αναζητώντας απελπισμένα καταφύγιο. Γιατί η γη είναι δώρο του Θεού στην Ανθρώπινη Φυλή και είναι ο παράδεισος των ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

loading...