«Κάτι πρέπει να γίνει με τους αρνητές» – Σε ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ δημοσιογράφοι όταν “ειδικός” τους αρνήθηκε υποχρ. εμβολιασμούς – ΒΙΝΤΕΟ


Θέλουν νέο «αίμα»!

Καλεσμένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ήταν η αναπληρώτρια Υπ. Υγείας, Μίνα Γκάγκα, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην φερόμενη αύξηση των εμβολιασμών και το ενδεχόμενο νέων μέτρων.


Στις ερωτήσεις δημοσιογράφων, η ίδια απάντησε ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν επέφερε απτά αποτελέσματα στη χώρα μας, κάνοντας λόγο για περισσότερη πειθώ και λιγότερα μέτρα.


Εκείνο ήταν το σημείο που οι δύο δημοσιογράφοι του Mega ενοχλήθηκαν και ζήτησαν περισσότερα μέτρα κατά των ανεμβολίαστων (αρνητών όπως τους αποκάλεσαν):


«Άρα ποιός είναι ο τρόπος γιατί Κάτι πρέπει να γίνει. Ακούμε απίστευτες ιστορίες αρνητών, θεωρείτε ότι αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να πειστούν;», ρώτησε η παρουσιάστρια του δελτίου, με τον σχολιαστή, Γιάννη Πρετεντέρη, να παρεμβαίνει και να ζητά μέτρα τύπου Αυστρίας:


«Γιατί απορρίπτετε μία εκδοχή όπως της Αυστρίας που λένε “από 1η Φεβρουαρίου όλοι υποχρεωτικό, όλοι εμβολιάζεστε”; Να βγει και να πει “καλημέρα σας, πως εμβολιαζόμαστε όλοι για την φυματίωση, να εμβολιαστούν όλοι και για τον κορωνοϊό, ΤΕΛΟΣ”».


Από την πλευρά της η Γκάγκα τόνισε ότι αυτά τα μέτρα θα επιφέρουν διχασμό και κοινωνική αναταραχή, προσπαθώντας να αποφύγει την ερώτηση, ωστόσο συνάντηση για ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ τον…αντίλογο των δημοσιογράφων:


Δεν υπάρχουν σχόλια :