«ΠΥΡΗΝΙΚΑ» καθηγητή Νομικής για υγειονομικό πιστοποιητικό και εμβόλια: Εγκαθιδρύουν ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, vid


 «Βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολιτική εγκληματικού χαρακτήρα - ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΑ»!!! Μετά τους ιατρικούς αντιδρούν και οι νομικοί επιστήμονες

Καθηγητής Νομικής στο Πανεπιστήμιο στο Παρίσι έδωσε συνέντευξη στο κανάλι NTDTV και μιλάει για δικτατορία στην Γαλλία, η οποία εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη.


Αναφέρει πως είναι αντίπαλος σε όλο αυτό που εγκαθιδρύεται διότι είναι μια μορφή δικτατορίας συγκρίσιμη με αυτή που υπάρχει στην Κομουνιστική Κίνα!


Αναφέρει μεταξύ άλλων:


«Αντιδρώ σε αυτό που τείνει να επιβληθεί στην Γαλλία, επειδή αυτό είναι μια μορφή δικτατορίας συγκρίσιμη με εκείνη που υπάρχει στην κομμουνιστική Κίνα.


Το υγειονομικό διαβατήριο συγκεκριμένα είναι ένα μέσο για να επιβληθεί ένας έλεγχος της κοινωνίας. Ακόμη και πέρα απ’ τα υγειονομικά ζητήματα, αυτό είναι ένα μέσο για να ελεγχθεί ο πληθυσμός κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση μ’ όλες τις θεμελιώδεις ελευθερίες που ο πολιτισμός μας υπερασπίστηκε επί χιλιετίες.


Σε ό,τι αφορά το εμβόλιο, είναι επικίνδυνο και είναι επιπρόσθετα ένα μέσο καταναγκασμού των ανθρώπων και δεν γνωρίζουμε τις παρενέργειες του εμβολίου ούτε μεσοπρόθεσμα ούτε μακροπρόθεσμα.


Βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολιτική εγκληματικού χαρακτήρα η οποία στοχεύει να θέσει σε ομηρία τον πληθυσμό για να εγκαθιδρύσει ένα ολοκληρωτικό καθεστώς».


Δεν υπάρχουν σχόλια :