«Τύφλα» να έχει ο Πορτοσάλτε: «ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ στους ανεμβολίαστους» – Ξεφεύγουν τα πράγματα, vid


 
Δημοσιογράφοι ανά την Ευρώπη συναγωνίζονται στο ποιος θα είναι ο πιο «αυταρχικός«

Ο Joe O’Shea είναι Ιρλανδός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός και δημοσιογράφος! Σε ένα παραλήρημα κατά των εμβολιασμένων, το οποίο θα ζήλευε και ο Πορτοσάλτε, δήλωσε τα εξής:


«Πρέπει να αρχίσουμε να επιβληθούμε στους ανθρώπους (σ.σ. αυτός δεν είναι άνθρωπος;;;), επειδή πολλοί απ’ αυτούς φαίνεται να σκέφτονται ότι ”αφού δεν μ’ επηρεάζει εμένα άμεσα επειδή ίσως είμαι νέος ή ίσως είμαι υγιής ή ίσως πιστεύω μερικά ποσταρίσματα που έχω δει στο Facebook που λένε ότι ο Bill Gates θέλει να εμβολιαστώ (σ.σ. ο Bill Gates θέλει οι άνθρωποι να εμβολιαστούν, δεν το κρύβει) ώστε να μετατραπώ σε ρομπότ (σ.σ. αυτά τα βγάζει από το κεφάλι του), ότι πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε τις ζωές τους δύσκολες κι εμείς.


Είμαι θυμωμένος. Θέλω την ζωή μου πίσω.


Δεν γίνεται δημόσιος διάλογος επειδή δεν μπορείς να κάνεις δημόσιο διάλογο με κάποιον που πιστεύει σε μια θρησκευτική πίστη, σχεδόν αίρεση, τύπου ”Δεν θα εμβολιαστώ και δεν πρόκειται ν’ ακούσω τον γιατρό μου, δεν πρόκειται ν’ ακούσω τις συντριπτικές αποδείξεις και γνώμες των ηγετών επιστημόνων του πλανήτη (σ.σ. μα χιλιάδες επιστήμονες του πλανήτη βγήκαν κατά των εμβολίων).


Δεν μπορείς να κάνεις διάλογο με αυτούς (σ.σ. άρα χούντα).


Σε αυτή τη φάση μιλάμε σχεδόν για παθιασμένους παλαβούς!!!!»


Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια :