Οι G20 αποφάσισαν: Θα έχουμε εμβολιάσει 5,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους μέσα στους επόμενους οκτώ μήνες!


 Οι υπουργοί Οικονομικών και Υγείας από τις 20 μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου (G20) είπαν σήμερα ότι θέλουν το 70% του παγκόσμιου πληθυσμού δηλαδή 5,53 δισεκατομμύρια ανθρώπους  να έχει εμβολιαστεί κατά του COVID-19 τους επόμενους οκτώ μήνες(!!) και δημιούργησαν μια ομάδα δράσης προκειμένου να αντιμετωπιστεί με καλύτερο τρόπο η πανδημία.


«Για να βοηθήσουμε να προχωρήσουμε προς τους παγκόσμιους στόχους για εμβολιασμό τουλάχιστον του 40% του πληθυσμού σε όλες τις χώρες έως τα τέλη του 2021 και του 70% έως τα μέσα του 2022…


θα κάνουμε βήματα για να βοηθήσουμε να ενισχύσουμε την προμήθεια εμβολίων και απαραίτητων ιατρικών προϊόντων και βοήθειας στις αναπτυσσόμενες χώρες και να άρουμε τους σχετικούς περιορισμούς σε εφοδιαστικό και οικονομικό επίπεδο», ανέφεραν οι υπουργοί της G20 σε ανακοίνωση που είδε το Reuters.


«Δημιουργούμε μια Κοινή Ομάδα Δράσης Οικονομικών-Υγείας της G20 με στόχο τη βελτίωση του διαλόγου και της παγκόσμιας συνεργασίας για θέματα που σχετίζονται με την ετοιμότητα για την πρόληψη πανδημίας και την απάντηση σε αυτή, την προώθηση ανταλλαγής εμπειριών και βέλτιστων πρακτικών, την ανάπτυξη ρυθμίσεων συντονισμού μεταξύ των υπουργείων Οικονομικών και Υγείας, την προώθηση συλλογικής δράσης, την αξιολόγηση και την αντιμετώπιση καταστάσεων υγειονομικής έκτακτης ανάγκης με διασυνοριακό αντίκτυπο και την ενθάρρυνση αποτελεσματικής διαχείρισης πόρων», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Aυτό άλλωστε είχε πει και η ίδια η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν η οποία είχε δηλώσει πως η ΕΕ θα προχωρήσει στην παραγωγή 3,5 δισεκατομμυρίων δόσεων εμβολίων mRNA μέσα στο 2022.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

'Όπως καταλαβαίνετε όλα γίνονται για απολύτως υγειονομικούς λόγους όπως λέει το επίσημο αφήγημα. Οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση στο θέμα πρόεκιται για Fake news και συνωμοσιολογία προερχόμενη από τους νέους «τρομοκράτες» τους ανεμβολίαστους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :