Φαίδων Βόβολης: Μας κατηγορούν ως αντιεμβολιαστές.

Τους εξηγήσαμε σε όλους τους τόνους ότι δεν είμαστε και μαχόμαστε κατά των υποχρεωτικοτήτων.
Μας είπανε και παίξανε και αποσπάσματα στα κανάλια ότι δεν σεβόμαστε τους νόμους και ότι θέλουμε να τους διαλύσουμε.
Τους εξηγήσαμε σε όλους τους τόνους ότι σεβόμαστε απόλυτα τους νόμους αλλά ένας “κακός” νόμος όπως αυτός της υποχρεωτικότητας του εμβολίου θα τον διαλύσουμε.
Τώρα μας κατηγορούν ότι δημιούργησαμε κόμμα για να μπούμε στην πολιτική εκμεταλλευόμενοι τον ιό γνωρίζοντας προφανώς από τον εαυτό τους που τον εργαλειοποίησαν με μόνο φασιστική διάθεση.
Τους εξηγήσαμε σε όλους τους τόνους ότι επειδή σεβόμαστε τη χώρα και τους νόμους μέσω αυτής της πολιτικής κίνησης θα ελευθερώσουμε τη χώρα νόμιμα και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ από μια φασιστική και μίζερη κυβέρνηση.
Τώρα για όλους αυτούς που περιφέρονται στα ΜΜΕ και μας ονομάζουν “αρνητές του ιού” και “αντιεμβολιαστές” τη στιγμή που δεν είμαστε και δεν θέλουν να το καταλάβουν, εμείς τους δίνουμε τον τίτλο που τους αντιστοιχεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και θα χρησιμοποιούμε από εδώ και στο εξής για όλους αυτούς τους κακοπροαίρετους “τηλεμαϊντανους”(πολιτικούς, δημοσιογράφους, κλπ).
Κύριοι και κυρίες αυτής της αλαζονικής συμπεριφοράς που σας χαρακτηρίζει ως γυρολόγους των ΜΜΕ, εμείς δεν σας κατηγορούμε αλλά το εννοούμε γιατί είναι η μόνη αλήθεια.
Είστε “οι αρνητές της Δημοκρατίας” και οι “άριστοι αποτυχημένοι” που σε λίγο καιρό θα ντρέπεστε να κοιτάτε στα μάτια τους συγγενείς σας, τους φίλους σας, τους ψηφοφόρους σας, τους ασθενείς σας, τους Έλληνες πολίτες λόγω της κατάντιας σας στην οποία φυσικά δεν θα σας ακολουθήσουμε.
Με τη διακυβέρνηση μας θα χτίσουμε το μέλλον της χώρας ΜΟΝΟ με Δημοκρατικά συστατικά κάτι στο οποίο έχετε αλλεργία και δεν σας περιλαμβάνει και θα αφήσουμε την ιστορία να σας καταγράψει έτσι όπως σας αξίζει.
Σας έχει πιάσει πανικός και το καταλαβαίνουμε καθώς οι κρυφές δημοσκοπήσεις ζαλίζουν αλλιώς ποιος ο λόγος να ασχολείστε με την επαγγελματική άδεια ενός γιατρού ή με το πως να “μοντάρετε” αρνητικά τις δηλώσεις του ώστε να είναι έτοιμες για τα απογευματινά δελτία ειδήσεων;
Σας καταλαβαίνουμε. Αλλά να καταλάβετε και εσείς ότι ο χρόνος σας σχεδόν έχει τελειώσει γιατί…
Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε !
Δείτε περισσότερα
πατώντας εδώ:
www.eleutheroixana.gr

loading...