Εκπαίδευση του ΚΟΠΑΔΙΟΥ για το επόμενο στάδιο! Έτσι θα ζούμε από το Σάββατο


 Παγιώθηκε ο διαχωρισμός των πολιτών! Οι προθέσεις γίνονται όλο και πιο ξεκάθαρες...

Νέα μέτρα που σηματοδοτούν την παγίωση του διαχωρισμού των πολιτών και την εκπαίδευση πως όποιος δεν βάλει μέσα του ένα εμβόλιο ή κάτι άλλο αργότερα, το οποίο υπαγορεύεται από την όποια εξουσία, θα απομονώνεται, εν αρχή από κάποιους εσωτερικούς χώρους, παρά το γεγονός πως και εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι νοσούν, κολλούν και μεταδίδουν τον ιό.


Τα νέα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από το προσεχές Σάββατο, 9 Οκτωβρίου και θα ισχύουν για 15 ημέρες. Οι εμβολιασμένοι θα μεταδίδουν τον ιό ανεξέλεγκτα και δεν αποκλείεται να παρουσιάσουν αύξηση κορυσμάτων.


Ειδικότερα, και όπως ανέφερε χθες ο υπουργός Υγείας, στην εστίαση και στους αμιγείς κλειστούς ή ανοιχτούς χώρους, όπου δηλαδή επιτρέπεται να εισέρχονται πλήρως εμβολιασμένα άτομα, δεν θα υπάρχει κανένας περιορισμός. Με άλλα λόγια, δεν θα υπάρχουν οι ισχύοντες μέχρι τώρα περιορισμοί για καθήμενους αποκλειστικά, για τον αριθμό των θαμώνων, για τη μουσική, τον χορό, το ωράριο λειτουργίας κα.


Θα τηρούνται τα μέτρα ατομικής προστασίας ως προς την αντισηψία, ενώ για το προσωπικό θα παραμείνουν ενεργοποιημένα όλα τα μέτρα τα οποία προβλέπονται, δηλαδή και η χρήση μάσκας και η ατομική προστασία, καθώς και ο διπλός εβδομαδιαίος έλεγχος για το μη εμβολιασμένο προσωπικό.


Για τους μικτούς στη διασκέδαση χώρους, ισχύουν οι περιορισμοί ως έχουν, διότι όπως είπε ο υπουργός Υγείας «σκοπός μας είναι να προστατεύσουμε τους εμβολιασμένους αλλά να προστατεύσουμε και τους ανεμβολίαστους οι οποίοι κινδυνεύουν πολύ περισσότερο». Αυτό σημαίνει ότι στους μικτούς χώρους οι εμβολιασμένοι θα συνυπάρχουν με τους ανεμβολίαστους εφόσον οι τελευταίοι έχουν υποβληθεί σε rapid test μέσα στο πρόσφατο 24ωρο, ενώ και η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :