Η μεγαλύτερη πολεμική ιστορία που έχει ειπωθεί ποτέ!

Το Φως Κέρδισε !!

Ενημέρωση “εφ’ όλης της ύλης” για τους πολλούς που νομίζουν λόγω άγνοιας πως δεν γίνεται τίποτα. Γίνονται πολλά εδώ και πολλά χρόνια, μόνο που δεν τα ξέρουν και πού όσοι τα ξέρουν δεν είχαν την εξουσιοδότηση να τα δημοσιεύσουν.

Σύντομα η αλήθεια θα βγει δημόσια με το σύστημα έκτακτης ενημέρωσης.

Αποκάλυψη Λειτουργίας | Του Mark Baughman, Contributing Writer

Υποβλήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2021

Οι ενημερωμένοι άνθρωποι που έχουν κάνει την έρευνά τους γνωρίζουν τμήματα αυτής της ιστορίας. Μερικοί τα ξέρουν σχεδόν όλα. Αλλά για το ευρύ κοινό, ο «Μεγαλύτερος Πόλεμος στην Ιστορία» έχει μείνει μυστικός έως ότου τους ενημερώσει το EBS (Σύστημα Εκπομπής Έκτακτης Ανάγκης) που θα λειτουργήσει σε μήνες, αν όχι σε εβδομάδες.

Η Συμμαχία θα κυκλοφορήσει τα φρικτά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας τις επόμενες εβδομάδες. Τα ψεύτικα μέσα MainStream Media που ελέγχονται από τους σκοτεινούς θα καταργηθούν. Ναι, η πανίσχυρη Συμμαχία αποτελείται από στρατιωτικές δυνάμεις δεκαεπτά χωρών και υποστηρίζεται από τους νόμους NESARA/GESARA (Παγκόσμιος Νόμος για την Οικονομική Μεταρρύθμιση) που υπεγράφη το 2015 και από τις 209 χώρες αυτού του κόσμου.

Ο κόσμος αγνοώντας, ρωτάει ποιος είναι ο εχθρός; Ποιος είναι ο ΣΚΟΠΟΣ? Λοιπόν, για όσους δεν γνωρίζουν πλήρως: Το έχετε αντιληφθεί ή το γνωρίζετε ότι υπήρξε ένα κακό μέρος της ανθρωπότητας που μας κράτησε στο σκοτάδι. Έχουν χρησιμοποιήσει κάθε δυνατό μέσο για αιώνες και τώρα μαθαίνουμε πως ήταν πραγματικά εδώ και χιλιάδες χρόνια. Αυτός ο εχθρός είναι μια μυστική σατανιστική κοινωνία που ονομάζεται illuminati με πυρήνα τους τους Χαζάρους, από το 1700 της κ.ε αλλά και πριν, είναι η επέκταση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, με την μορφή της Καθολικής Εκκλησίας.

Πολλοί σήμερα, τους αποκαλούν Deep State ή Cabal. Αυτοί δωροδόκησαν, απείλησαν, σκότωσαν ή σφετερίστηκαν ανθρώπους, εκκλησίες και κυβερνήσεις για να διατηρήσουν τον έλεγχο όλων των ανθρώπων στον πλανήτη. Φυσικά, οι περισσότεροι άνθρωποι το καταλαβαίνουν αυτό: για δύναμη, χρήματα και έλεγχο των πάντων στον πλανήτη. Πολλά δημοσιευμένα άρθρα των οικονομικών στατιστικών του κόσμου, έχουν δηλώσει σε δημόσια άρθρα, ότι το πάνω ένα τοις εκατό ελέγχει το 60% του παγκόσμιου πλούτου. Θέλοντας να σας διαφωτίσω όλους, το 0,1% των υπερπλουσίων ελέγχει το 99,9% του πλούτου και το μεγαλύτερο μέρος του είναι κρυμμένο σε σήραγγες και υπόγεια DUMB’s (Deep Underground Military Bases — Βαθιά Υπόγειες Στρατιωτικές Βάσεις) περίπου τρία έως πέντε και δέκα χιλιόμετρα κάτω από τα πόδια μας, σε όλο τον κόσμο. Θα πω περισσότερα για αυτά τα υπόγεια καταφύγια και για την Cabal αργότερα, αλλά αυτές οι κρυφές από τον κόσμο βάσεις, χρησιμοποιήθηκαν για να κρατήσουν τα μεγάλα «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» μακριά από τα μάτια του κοινού, ώστε να μπορούν να κάνουν το κακό τους χωρίς σχεδόν να είναι ορατά. Αυτό έγινε για να κρατήσει τον κανονικό πληθυσμό στο σκοτάδι και ανενημέρωτο.

Παρακαλώ καταλάβετε, αυτός ο «Μεγαλύτερος Πόλεμος στην Ιστορία» είναι ένας πόλεμος τελείως διαφορετικός από τους πολέμους που γνωρίζουμε. Αυτός είναι ένας πόλεμος πληροφοριών και διείσδυσης (Το πληκτρολόγιο αποτελεί σήμερα ένα τρομακτικό όπλο παρά τα όσα λένε πολλοί για τους «μαχητές του πληκτρολογίου»). Αυτός ο πόλεμος είναι μυστικός και από τον γενικό πληθυσμό. Χρησιμοποιήθηκαν όλες οι δοσοληψίες «κάτω από τραπέζι», χρήματα, απειλές και δολοφονίες για να κρατήσουν μυστικό το κακό.

Αλλά οι καλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έλαβαν θέση και το θέλημα του Σύμπαντος να απελευθερώσει αυτόν τον πλανήτη από κάθε κακό σχεδιάστηκε για εκατομμύρια χρόνια. Το σκοτάδι θα μετατραπεί σε φως, καθώς το σχέδιο του Σύμπαντος θα παραμείνει για πάντα στην ανθρωπότητα. Επειδή ένας από τους μεγαλύτερους συμπαντικούς νόμους, είναι η Ελεύθερη Βούληση, το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας, έμαθε ψέματα από όλες τις πηγές, ώστε να μας κρατήσουν σκλάβους και μάλιστα μας έκαναν να πιστεύουμε ότι έχουμε ελευθερία σε πολλές χώρες, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε, ακόμη και στην Αμερική. Διότι το Σύνταγμα της καταργήθηκε το 1871 και οι ΗΠΑ έγιναν εταιρεία που ανήκε στο Βατικανό, όπως άλλωστε και όλες οι χώρες του πλανήτη.

Τα κοσμήματα προς τη θετική κατεύθυνση ήταν δύο υπέροχα έγγραφα. «Η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας» και «Το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών». Φυσικά, υπάρχουν δυνάμεις που δεν θα επιτρέψουν στη Γη να γίνει σκοτεινή ή κακή και να την σώσουν. Μέχρι την εποχή του «Μεγάλου Ξυπνήματος».

Αυτή η ώρα είναι τώρα και στο εγγύς μέλλον. Η αρχή της «Μεγαλύτερης μετάβασης στην ανθρώπινη ιστορία».

Πρέπει να καταλάβετε, πως η πραγματική ιστορία είναι, ότι η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία μετατράπηκε σε Καθολική Εκκλησία, επειδή οι ηγέτες της ξεθωριασμένης Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας χρειάστηκαν έναν τρόπο για να διατηρήσουν τον έλεγχο. Έτσι χρησιμοποίησαν την Σύνοδο της Νίκαιας, για να χρησιμοποιήσουν το όνομα και την ιστορία του Ιησού, στην σκοτεινή πλευρά ώστε να διατηρήσουν τον έλεγχο επί του πλανήτη. Κατανοήστε ότι οι άνθρωποι που ΔΕΝ είναι συνειδητοί και εξακολουθούν να έχουν διχασμένο μυαλό, δεν μπορούν να σκεφτούν από μόνοι τους και πρέπει να καθοδηγηθούν. Το συνειδητό μυαλό σκέφτεται για τον εαυτό του, ερευνά, οδηγεί τον εαυτό του και σκέφτεται ποιος είναι ο σκοπός του στη ζωή.

Οι αποφάσεις που ελήφθησαν το 321 της κ.ε. στη Σύνοδο της Νίκαιας, ήταν να συμφωνήσουν «πώς έπρεπε να προδοθεί και να σταυρωθεί ο Ιησούς». Αποφάσισαν ποια κεφάλαια ή βιβλία έπρεπε να επιτραπούν στη Βίβλο και ποια όχι. Αυτό οδήγησε σε μια ολοκληρωτική καθολική εκκλησία που αποφάσισε τα περισσότερα πράγματα στην Ευρώπη εκείνη την εποχή. Ποιος ήταν καλός και κακός, ποιος έπρεπε να είναι βασιλιάς ή βασίλισσα, μέχρι που πολλές ομάδες χώρισαν το 1500 κ.ε. σε προτεσταντικές εκκλησίες και έτσι έκαναν πολλές κυβερνήσεις. Αλλά η Καθολική Εκκλησία βασίλεψε στους «σκοτεινούς αιώνες» και διέπραξε πολλά «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», συμπεριλαμβανομένου του 199χρονου πολέμου με τις σταυροφορίες για την αλήθεια του «Ποιος έχει δίκιο»; Οι Μουσουλμάνοι ή οι Καθολικοί για το πως θα λατρεύουν τον ίδιο θεό; Αυτό είναι το ίδιο στη σύγχρονη εποχή, να επιτρέπει στον παιδόφιλο ιερέα να μετατίθεται και να διαπράττει τα ίδια εγκλήματα, όμως οι περισσότεροι δεν έχουν διωχθεί. Πολλοί Ιερείς είχαν παιδιά με τις Μοναχές τους που τις σκότωναν κατά τον τοκετό και υπάρχουν πολλοί τάφοι γύρω από μερικές εκκλησίες.

Αυτό είναι μέρος της μη ιερής πραγματικής ατζέντας της Καθολικής Εκκλησίας. Στα ανώτερα τμήματα της ιεραρχίας της Καθολικής Εκκλησίας, λατρεύουν τον σατανά (Βάαλ). Οι Ρωμαίοι τον έμαθαν από μια μικρή ομάδα που είχαν κατακτήσει χρόνια πριν. Αυτό ήταν για να κερδίσουν δύναμη και χρήμα. Πραγματικά λατρεύουν τον σατανά. Απλό πολύ απλό, αν κάνετε την έρευνά σας.

Ας προχωρήσουμε στον χρόνο και την Αμερικανική Επανάσταση. Τον πόλεμο κέρδισαν οι αγρότες ενάντια στο Στέμμα της Αγγλίας το 1776. Στη συνέχεια, με τους μεγάλους ιδρυτές Πατέρες της Αμερικής να δημιουργούν δύο από τα μεγαλύτερα έγγραφα στην ιστορία για μια κυβέρνηση, και όλοι γνωρίζουν τι είναι. Αλλά το Στέμμα της Αγγλίας δεν επρόκειτο να αφήσει ένα μεγάλο εισόδημα, χωρίς περισσότερους αγώνες, εξ ου και ο «Πόλεμος του 1812» όπου έκαψαν τον Λευκό Οίκο και έκαψαν ένα σύνολο από τα μεγαλύτερα έγγραφα στην ιστορία. Οι άνθρωποι πρέπει να «ξυπνήσουν» στο γεγονός ότι η ευρωπαϊκή ελίτ και η μοναρχία ΔΕΝ επρόκειτο να αφήσουν την Αμερική να φύγει. Η διείσδυση ήταν το επόμενο βήμα. Ως εκ τούτου, το 1871, ο Πρόεδρος Γκραντ παραχώρησε την εξουσία στους Ιλουμινάτι όταν η Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών μετατράπηκε σε Εταιρεία που ανήκει στο Βατικανό και διοικείται από το Στέμμα της Αγγλίας. Δείτε τι σημαίνει B.A.R. «Βρετανικό Μητρώο Διαπίστευσης». Αυτό θα σας πει τα πάντα για το «Ναυτικό Δίκαιο» στο αμερικανικό δικαστικό σύστημα, που δεν είναι ανεξάρτητο από το Στέμμα της Αγγλίας.

Ακολουθεί το “The Federal Reserve”, το οποίο ανήκει στους Rothschilds και δεν ανήκει καθόλου στην αμερικανική κυβέρνηση. Το Federal δωροδοκήθηκε και σφετερίστηκε το 1913 για να ελέγξει τα χρήματα της Αμερικής δια των Illuminati. Διάολε, ο Τιτανικός βυθίστηκε για να σκοτώσει τoυς αντίθετους της δημιουργίας της Ομοσπονδιακής Τράπεζας. Ως εκ τούτου, οι Rothchild και οι Illuminati έλεγξαν την εκτύπωση νομίσματος των ΗΠΑ.

Όλοι οι πόλεμοι συμπεριλαμβανομένου του Εμφυλίου δημιουργήθηκαν από τους Illuminati, καθώς μέλος των Illuminati προέβλεψε τρεις παγκόσμιους πολέμους. Ο Άλμπερτ Πάικ αποκάλυψε το 1871 ότι ο κόσμος με τους illuminati θα είχε τρεις παγκόσμιους πολέμους στο μέλλον. Είχαμε δύο. Αυτοί είχαν μεγάλο κέρδος επειδή το τραπεζικό τους σύστημα παρείχε χρήματα και στις δύο πλευρές. Πήραν τα αποτελέσματα που ήθελαν: δημιούργησαν μεγάλη θλίψη και κακό, ώστε να μπορούν να διατηρήσουν τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού. Κάποιος μπορεί να αποκαλέσει το στημένο γεγονός της 11ης Σεπτεμβρίου που δημιουργήθηκε από τον πρόεδρο Μπους, τη CIA, τη Μοσάντ του Ισραήλ και τους ίδιους τους ιδιοκτήτες των δίδυμων πύργων. Ξοδεύτηκαν πάνω από έξι τρισεκατομμύρια δολάρια για τους ψεύτικους τρομοκράτες που προσλήφθηκαν για να ενώσουν την CIA και τους illuminati που θα γύριζαν τον κόσμο για να βρουν μερικούς ανθρώπους με βόμβες ή όπλα και οι οποίοι θα μπορούσαν να βλάψουν άλλους ανθρώπους. Αυτός ο πόλεμος επρόκειτο να συνεχιστεί για πάντα. Αυτό ήταν το σχέδιό τους. Τώρα, ο Γ ’Παγκόσμιος Πόλεμος για τον οποίο μίλησε ο Άλμπερτ Πάικ υποτίθεται ότι θα ήταν μια ψεύτικη εισβολή εξωγήινων με πραγματικά πλοία αντιβαρύτητας με ρομποτικούς γκρι εξωγήινους στο εσωτερικό αυτών των πλοίων και με τις ειδικές δυνάμεις να χειρίζονται πραγματικά τα πλοία.

Η πανίσχυρη Συμμαχία σταμάτησε εντελώς αυτό το σχέδιο.

Τώρα για να πούμε τα πραγματικά σπαρακτικά νέα σχετικά με την εμπορία ανθρώπων, την παιδοφιλία και την επεξεργασία αδρενοχρωμίου και από πού προέρχεται. Υπάρχει μεγάλο κακό σε αυτόν τον πλανήτη. Θυσίες παιδιών από την Καθολική Εκκλησία και τις σατανικές λατρείες και τη θανάτωση παιδιών για μια χημική ουσία που παρατείνει τη ζωή των μελών της κλίκας, που ονομάζεται αδρενοχρώμιο. Εδώ φτάνουμε στο κορυφαίο κέρδος από την πώληση ναρκωτικών στον πλανήτη Γη, και πέρα ​​από αυτό είναι το αδρενοχρώμιο. Το αδρενοχρώμιο είναι φτιαγμένο από το αίμα παιδιού, όσο μικρότερο τόσο το καλύτερο, αυτό έχει σημασία. Για να φτιάξουν το αδρενοχρώμιο, τα παιδιά υφίστανται ηλεκτρικά σοκ για να αυξηθεί η αδρεναλίνη τους και στη συνέχεια σκοτώνουν τα παιδιά για να εξαγάγουν το αίμα με μεγάλη ποσότητα βλαστοκυττάρων. Το υψηλό επίπεδο αδρεναλίνης και τα ανθρώπινα βλαστικά κύτταρα θα διατηρήσουν νέους αυτούς που το πίνουν. Από το απόσπασμα του worldundercover.com: «Τι ακριβώς είναι το αδρενοχρώμιο; Με επιστημονικούς όρους, είναι μια χημική ουσία που παράγεται στο ανθρώπινο σώμα όταν οξειδώνεται η αδρεναλίνη [γνωστή και ως επινεφρίνη]. Πώς εξάγεται η χημική ουσία; Ένα θύμα τρομοκρατείται, αυξάνοντας έτσι την ποσότητα αδρεναλίνης που ρέει στο σώμα του. Στη συνέχεια θανατώνεται και το αδρενοχρώμιο συλλέγεται με βελόνα και σύριγγα από τη βάση του πίσω μέρους του λαιμού και της σπονδυλικής στήλης. Μόλις συλλεχθεί, το χημικό μπορεί να πωληθεί στη μαύρη αγορά σε υπέρογκες τιμές (20 με 30 χιλ. δολ. το γραμμάριο). Χωνέψτε το! Αυτά τα κρυμμένα γεγονότα είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σε αυτόν τον πλανήτη. Έξι έως οκτώ εκατομμύρια παιδιά αρπάζονται κυρίως για παραγωγή αδρενοχρωμίου. Αυτό είναι ατόφιο κακό. Πράγματι υπήρχε, μακριά από τα μάτια αυτού του πλανήτη.

Η πανίσχυρη Συμμαχία τα έχει σταματήσει όλα, από τον Σεπτέμβριο του 2021

Η διάσωση των παιδιών στα D.U.M.B. τα τελευταία πέντε χρόνια, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για να κάνουν αδρενοχρώμιο, παιδικές θυσίες για τη σατανική λατρεία των illuminati και για το σεξ έλαβε τέλος από τις Ειδικές Δυνάμεις της Συμμαχίας. Η παιδοφιλία είναι φυσιολογική για πολλούς εγκληματίες του Deep State. Αυτό δεν διαφέρει και σε πολλούς ανθρώπους του Χόλιγουντ, πολιτικούς σε όλο τον κόσμο, ακόμη και από πολλές βασιλικές οικογένειες. Το νησί του Epstein είναι απόδειξη για αυτό, παρόλο που υπάρχουν πολλά περισσότερα μέρη και νησιά όπου γίνονται τα ίδια.

Πίσω στο χρονικό της ιστορίας, τη δεκαετία του 1960, ο JFK σκοτώθηκε προσπαθώντας να διαλύσει την Federal Reserve και το Deep State τον δολοφόνησε για αυτό. Ο έλεγχος των χρημάτων είναι το βασικό τους όπλο. Υπάρχουν στοιχεία ατράνταχτα. Η Συμμαχία έχει το ακριβές σενάριο για να γκρεμίσει την Cabal. Αλλά η κλίκα ήταν σε υψηλή ταχύτητα μετά το στημένο γεγονός της 11ης Σεπτεμβρίου. Τα σχέδια είχαν αναπτυχθεί πριν από εκείνο το διάστημα. Η Συμμαχία φτάνει πίσω στους Χάουαρντ Χιούζ και Νικόλα Τέσλα, την δεκαετία του 1920. Η ομάδα Q δημιουργήθηκε από τον JFK τη δεκαετία του 1960 και μετά τη δολοφονία του, 200 Αμερικανοί στρατηγοί και ναύαρχοι ευθυγραμμισμένοι με τη Συμμαχία ξεκίνησαν το σχέδιο για την κατάρριψη του Βαθέως Κράτους. Έχουν περάσει έξι δεκαετίες και το τρέχον σχέδιο έχει δημιουργηθεί και τροποποιηθεί με τη βοήθεια του στρατού και χρησιμοποιώντας κβαντικούς υπολογιστές για μελλοντικά σενάρια χρονοδιαγράμματος. Η ομάδα Q Anon των 200 πιστών στρατηγών και πολιτών που ανησυχούσαν και εμπλέκονταν, πως η Αμερική δεν θα υποτασσόταν στον σοσιαλισμό. Μετά την 11η Σεπτεμβρίου, η ομάδα Q έκανε τα νικηφόρα σχέδιά της, να είναι μια σίγουρη νίκη, ανεξάρτητα από το τι κάνει το Deep State για να τα αντιμετωπίσει. Φέρτε στον νου σας την επιχείρηση Mockingbird στην δεκαετία του 1950 που δημιουργήθηκε από τη CIA. Αυτή ήταν η επιχείρηση εξαγοράς των μέσων ενημέρωσης. Το Deep State έχει ελέγξει το 90% των Main Stream Media και τις μεγάλες εταιρείες διαδικτύου. Αργά-αργά κατέστρεψαν την εικόνα, τη φήμη και την καρδιά των απλώς συντηρητικών Ρεπουμπλικάνων στα Fake News Media. Τα μαφιόζικα ΜΜΕ του Deep State έκαναν το ίδιο στην ομάδα Q Anon που ακολούθησε τα «Q» Drops που δημοσιεύτηκαν στο 4 Chan ή 8 Chan από τον Οκτώβριο του 2017 έως τον Δεκέμβριο του 2020. Οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν, αυτός ήταν ένας τρόπος για να παρακαμφθούν οι ψεύτικες ειδήσεις ώστε (ο Τραμπ) να ενημερώσει τον στρατό και το κοινό για την πραγματική αλήθεια. Ο Πρόεδρος Τραμπ ήταν ο πρώτος που «φώναξε ψεύτικες ειδήσεις» στο κοινό. Μόνο ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματά του. Ο Πρόεδρος Τραμπ δέχθηκε ατέλειωτη επίθεση από τα Fake Media. Επίσης, ο Πρόεδρος Τραμπ ήταν ο πρώτος που χρησιμοποίησε το «Twitter» για να παρακάμψει τα Fake news Media για να «βεβαιωθεί ότι τα λόγια του ΔΕΝ αλλοιώνονταν, από τον διεφθαρμένο Τύπο.

(σημ ΙΒ: Συνιστώ στον αναγνώστη μεγάλη προσοχή και κριτική αντιμετώπιση, γιατί το «παιχνίδι» ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΙΠΛΕΣ!)

Οι κυριότερες νίκες και ανησυχίες τα τελευταία πέντε χρόνια:

Η εκλογή του προέδρου Τραμπ το 2016 ήταν μεγάλη νίκη για την καλή πλευρά! Η πίστη του Τραμπ στους πραγματικούς ανθρώπους των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για το Deep State. Η Χίλαρι έπρεπε να κερδίσει. Με τους υπολογιστές Dominion να λειτουργούν, το Deep State θεώρησε ότι η ανατροπή του 20% των ψήφων μετάβασης στη Χίλαρι θα κέρδιζε τις εκλογές. Απλώς δεν κατάλαβαν την αφύπνιση των Αμερικανών στην ίδια παλιά βλακεία που προσέφερε η Χίλαρι. Ποτέ δεν είδα τόσο πολύ λάσπη στις εκλογές και η Χίλαρι το πλήρωσε, ο Αμερικανός λαός θα μπορούσε τελικά να το δει!

(σημ ΙΒ: Διαβάζετε με σύνεση! ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ!)

Χρειάστηκε στρατιωτική δράση για να κοπεί το κεφάλι του φιδιού το συντομότερο δυνατό, ακόμη και πριν από την ορκωμοσία του Τραμπ, με την κατάργηση των 13 κορυφαίων οικογενειών illuminati. Επιτρέψτε μου να σας πω για την πρώτη σημαντική ενέργεια που πραγματοποιήθηκε από τη Συμμαχία και ήταν πολλαπλές επιδρομές ταυτόχρονα στις 24 Δεκεμβρίου του 2016. Ο Πρόεδρος Τραμπ εξελέγη για πρώτη φορά στις 8 Νοεμβρίου 2016. Συναντήθηκε με τους στρατηγούς και ναυάρχους, στις 9 Νοεμβρίου του 2016 για να συζητήσουν την κατάργηση των δεκατριών πρώτων οικογενειών της ισχυρότερης μαφίας του κόσμου που ονομάζεται illuminati. Να ξέρετε ότι ο πρόεδρος Τραμπ επιλέχθηκε από τον μεγάλο στρατό μας και ο ναύαρχος Ρότζερς συναντήθηκε μαζί του το 2014 για να τον πείσει. Δεδομένου ότι ο ναύαρχος Ρότζερς ήταν επικεφαλής της NSA, ήξερε ότι ο Τραμπ ήταν καθαρός και χωρίς διαφθορά. Επιστροφή στην πρώτη επιδρομή που καθόρισε την κατεύθυνση του πλανήτη προς στο φως (καλό) ή στο σκοτάδι (κακό). Όλοι αυτοί οι σκοτεινοί ζούσαν στη Βενετία της Ιταλίας. Γιατί ήταν αυτή η τέλεια στιγμή για να αφαιρεθούν οι 13 κορυφαίες οικογένειες; Αυτή ήταν η τελευταία μέρα του σατανικού φεστιβάλ των τριών ημερών και η Συμμαχία ήξερε ότι θα ήταν όλοι στα σπίτια τους. Ο στρατός γνώριζε ότι η κορύφωση του τελετουργικού θα ήταν να θυσιαστεί ένα παιδί. Οι εγκληματίες ήταν ευάλωτοι τότε. Η Συμμαχία συγκέντρωσε τις καλύτερες ομάδες Ειδικών Επιχειρήσεων, Delta Force και Navy Seal και τους ανατέθηκε ένα σπίτι οικογένειας στην κάθε μία. Όλες οι κορυφαίες εγκληματικές οικογένειες έπρεπε να αφαιρεθούν εκείνο το βράδυ και καμία επιχείρηση δεν έπρεπε να αποτύχει. Η μοίρα του κόσμου κρέμονταν από αυτές τις επιχειρήσεις εκείνο το βράδυ. Όλες οι επιχειρήσεις πέτυχαν με θαυμαστό τρόπο. Ευχαριστώ πολύ τον στρατό που ήταν μέρος αυτής της υπέροχης επιχείρησης. Ελπίζω να σας τιμήσουν και να γυριστεί μια ταινία με θέμα αυτό το σημαντικό μέρος της ιστορίας για την ανθρωπότητα!

Κατανοήστε πόσος σχεδιασμός έπρεπε να γίνει για τις επιχειρήσεις κατά των Πεφωτισμένων. Υπήρχαν πάνω από 3.500 Dumbs παγκοσμίως με 10.000 μίλια συρμών μαγνητικής ανύψωσης, σε σήραγγες που κατασκευάστηκαν από τους illuminati και που συνδέουν τα περισσότερα μεγάλα D.U.M.B. για διακίνηση παιδιών, ανθρώπων, ναρκωτικών και αδρενοχρωμίου. Η πανίσχυρη Συμμαχία καταστρέφει τις σήραγγες και τα DUMB πραγματικά από τη δεκαετία του 1980, αλλά η πραγματική ώθηση έγινε από την πρώτη ανάληψη των καθηκόντων του Προέδρου Τραμπ.

Όλοι εμείς οι Anon ενημερωνόμαστε για χρόνια για την πρόοδο των επιχειρήσεων στις σήραγγες και τα D.U.M.B. παγκοσμίως, από το πρότυπο των σεισμών που ήταν περίπου 3–5 και 10 χιλιόμετρα βαθιά, σε όλο τον κόσμο. Οι «αποκωδικοποιήσεις» ήταν τέλειες για να παρακολουθήσουμε τον μυστικό πόλεμο με τους illuminati. Ποια είναι η απόδειξη; Λοιπόν, ένας φυσιολογικός σεισμός έχει κύματα P & S στο σήμα, ενώ μια τακτική πυρηνική έκρηξη που χρησιμοποιείται για την ανατίναξη των τούνελ όχι. Η έκρηξη του πυρηνικού όπλου έχει μόνο ένα κύμα, γι ‘αυτό η διαφορά είναι διακριτή. Όταν οι δονήσεις προέρχονται ακριβώς από αυτά τα βάθη, σαφώς δεν είναι ψεύτικες. Μπορείτε να δείτε τα μοτίβα, στον παγκόσμιο σεισμικό χάρτη, να σχηματίζουν κατευθύνσεις σηράγγων. Επίσης, είχαμε σεισμούς σε αρνητικό βάθος, που σημαίνει ότι οι εκρήξεις ήταν στην ατμόσφαιρα της Γης. Αυτές ήταν κατά αντιβαρυτικών σκαφών των illuminati με τεχνολογία αορατότητας που καταστράφηκαν με όπλα από τη Συμμαχία, μόλις άρχισαν να προσπαθούν να διαφύγουν.

Διάολε, η πραγματική απόδειξη ήταν ότι πρόσφατα υπήρξαν θερμοπίδακες αλμυρού νερού στη μέση της Ελλάδας, επειδή αυτό που υπήρχε πριν ήταν μια σήραγγα Magnetic Levitation Train που είχε καταστραφεί από τις δυνάμεις της Συμμαχίας. (σημ ΙΒ: Οι σεισμολόγοι ΞΕΡΟΥΝ! Αλλά τι να πουν….)

Κάποια στιγμή, κατά την καταστροφή των σηράγγων και των D.U.M.B.s, η Συμμαχία έχασε περίπου 200 άνδρες των ειδικών δυνάμεων σε μια υπόγεια σήραγγα ανοιχτά της Ισλανδίας.

Νόμιζαν ότι οι πράκτορες του Deep State επρόκειτο να παραδοθούν, αλλά μόλις έφτασαν εκεί οι δυνάμεις της Συμμαχίας, οι πράκτορες έβαλαν βόμβες και ανατινάχτηκαν όλοι, συμπεριλαμβανομένων και των ιδίων. Πρέπει να τιμήσουμε τη μεγάλη θυσία τους.

Ο πραγματικός λόγος για την πυρκαγιά της Notre Dame ήταν να σταματήσει η θυσία παιδιών που επρόκειτο να συμβεί το Σαββατοκύριακο του Πάσχα. Η Συμμαχία προειδοποίησε τους ανθρώπους του ναού, να βγάλουν τα πολύτιμα αντικείμενα από αυτήν, και πέντε ημέρες πριν από την Κυριακή του Πάσχα, η Συμμαχία την χτύπησε με ένα DEW (Direct Energy Weapon) (Laser Weapon) από ένα διαστημικό δορυφόρο ή ένα αντιβαρυτικό σκάφος της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας TR3B. Αυτό συνέβη στις 15 Απριλίου 2019 και ήταν μια σημαντική νίκη στον μυστικό πόλεμο ενάντια στην κλίκα . Ήταν επίσης μια προειδοποίηση προς το Βατικανό να σταματήσει κάθε θυσία παιδιών. Ανακάλυψα αργότερα ότι περίπου 600 παιδιά σχεδιάζονταν να θυσιαστούν εκείνο το Σαββατοκύριακο, για να προσπαθήσουν να αναστήσουν τον ίδιο τον Λούσιφερ σε σώμα, στην διάστασή μας.

Δεν νομίζετε ότι αυτό μπορεί να συμβεί! Ρωτήστε ξανά και ερευνήστε!

Ο Μπάιντεν δεν κέρδισε τις εκλογές το 2020. Ήταν μεγάλη απάτη που επέτρεψε ο Τραμπ και η Συμμαχία να συμβεί όχι μόνο για να συλλάβουν τα άτομα που το έκαναν εδώ και δεκαετίες, αλλά για να ΜΗΝ επιτρέψουν ποτέ να συμβεί ξανά. Αυτό πρόκειται να αποκαλυφθεί στον αμερικανικό λαό και στον κόσμο, γιατί γινόταν από πάντα σε κάθε χώρα. Ο Πρόεδρος Τραμπ που γνωρίζαμε κέρδισε την πλειοψηφία, αλλά κέρδισε πραγματικά με 80,4% της πραγματικής ψήφου, παρακολουθούμενος επίσης από το QVS (Quantum Voting System). Αυτό θα αποκαλυφθεί σύντομα και ο Πρόεδρος Τραμπ θα αναλάβει ξανά τα καθήκοντά του, με μεγάλο στιλ επίσης. Μόλις ξεκινήσει το EBS. (Σύστημα Εκπομπής Έκτακτης Ανάγκης)

Γνωρίζουμε ότι ο Μπάιντεν όντως ορκίστηκε στην παλιά αμερικανική εταιρεία που ο Οδυσσέας Σ. Γκραντ επέτρεψε να σχηματιστεί το 1871 από τους illuminati. Ο Γκραντ ήταν μεθυσμένος και πληρώθηκε, όπως πολλοί πολιτικοί και κυβερνητικοί άνθρωποι του σήμερα. Το αρχικό σύνταγμα άλλαξε από αυτούς τους προδότες τότε. Επί του παρόντος, αυτή η ψεύτικη εταιρεία είναι χρεοκοπημένη και δεν λειτουργεί, πολλοί δε Πατριώτες ΔΕΝ το γνωρίζουν. Ο Ψεύτο-Biden είναι πρόεδρος του απολύτως τίποτα, εκτός από την περιοχή των 10 τετραγωνικών μιλίων του D.C. που δεν είναι πραγματικά κομμάτι της Αμερικής. Περίπου το 80% των μελών του Κογκρέσου έχουν συλληφθεί και κατηγορηθεί, το ίδιο όπως και όλα τα Ανώτατα Δικαστήρια. Από τον Στρατό καθορίστηκε ότι αυτές οι δύο οντότητες επέτρεψαν στον Μπάιντεν να αναλάβει καθήκοντα χωρίς την κατάλληλη διαδικασία. Ήταν «αιχμαλωτισμένες οντότητες».

Το Deep State απείλησε με 6 τακτικά πυρηνικά όπλα τύπου βαλίτσας αν δεν επιτραπεί στον Μπάιντεν να αναλάβει τα καθήκοντά του. Η Συμμαχία δεν επέτρεψε στον Μπάιντεν να έχει τους πυρηνικούς κώδικες (βαλίτσα ελέγχου πυρηνικών όπλων) και οποιαδήποτε πρόσβαση στο Πεντάγωνο ή πληροφορίες από την NSA ή το Υπουργείο Άμυνας.

Αποκαλύψεις στις αρχές Σεπτεμβρίου 2021 καταδεικνύουν ότι η Συμμαχία έχει τον έλεγχο των τακτικών πυρηνικών όπλων Cabal. Το Υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε στις 21/9/2021 «τη διαπίστωση και τον αφοπλισμό 11 πυρηνικών που χρησιμοποιήθηκαν ως μοχλός για να αποτρέψουν τις συλλήψεις τους».

Όλα έχουν τελειώσει για τους αρουραίους του Deep State, συλλάβετε και δικάστε, αφήστε να βρέξει Ειδικές Δυνάμεις σε αυτά τα καθάρματα!

Το Σύνταγμά μας έχει τον τρόπο να διασφαλίσει, ότι για να είναι νόμιμος ο κύκλος εργασιών σε έναν δήθεν νέο εκλεγμένο Πρόεδρο, ο στρατός πρέπει να καταλάβει τη χώρα και μέχρι τις 6 Μαρτίου 2021 διαπιστώθηκε ότι υπήρχε μαζική απάτη ψηφοφόρων και το Υπουργείο Άμυνας επανάφερε τον Πρόεδρο Τραμπ ως Γενικό Διοικητή στις 11 Μαρτίου 2021. Οι illuminati βρίσκονται πίσω από την αμερικανική εξαγορά, με το ΚΚΚ (Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας) να διεισδύει στην κυβέρνησή μας για να την καταλάβει. Ήταν στα σχέδια εδώ και δεκαετίες, επειδή ο Αμερικανικός Στρατός «ξύπνησε» με τη γνώση ότι οι illuminati χρηματοδοτούν και τις δύο πλευρές όλων των πολέμων για να επωφεληθούν και να δημιουργήσουν μεγάλη ταλαιπωρία στον πληθυσμό. Ο αμερικανικός στρατός δεν παίζει πια αυτά τα παιχνίδια.

Εδώ είναι αυτό που δήλωσε ο διοικητής Ashtar πέρυσι στις 27/10/2020 σχετικά με τα κινεζικά στρατεύματα και τους στόχους τους για την τοποθέτηση βάσεων σε όλο τον κόσμο: «Γιατί ο κομμουνιστικός κινεζικός στρατός αποβιβάστηκε σε καναδικό έδαφος;

Ashtar: Στην πραγματικότητα (οι κινέζοι) είναι ο νέος στρατός του Deep State. Ο Τραμπ έχει τον έλεγχο επί του αμερικανικού στρατού τώρα.

Ashtar: Θα προσπαθήσουν να εγκαταστήσουν βάσεις σε όλο τον κόσμο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα επιτραπεί ».

Από τον Ιανουάριο έως τον Φεβρουάριο του 2021, ο κινέζικος στρατός φέρεται να είχε στρατεύματα στον Καναδά και τα μεξικανικά σύνορα ώστε να μπουν στην Αμερική μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Μπάιντεν (250.000 έως 300.000). Ο κινέζικος στρατός είχε αγοράσει ακίνητα στην Οκλαχόμα για να τοποθετήσει στρατεύματα και εκεί. Η Συμμαχία έκανε πράξη την απειλή της προς το Deep State να τους «ξεπαστρέψει» όταν τα στρατεύματα του κινέζικου στρατού πέρασαν από υπόγειες σήραγγες και στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, αλλά και στην Πενσυλβάνια από τις πληροφορίες που έχουμε. Οι πρώτοι 25.000 Κινέζοι στρατιώτες εξολοθρέφτηκαν στο υπόγειο D.U.M.B τους από ένα F-16, το οποίο έριξε μια βόμβα ειδική για την καταστροφή υπογείων βάσεων. Το F-16 χτυπήθηκε με αντίμετρα και πετούσε ανάπηρο πάνω από το Μίσιγκαν μετά την ρίψη της βόμβας, όπου ο πιλότος εκτοξεύτηκε με ασφάλεια κάπου στο άνω Μίσιγκαν. Το άλλο D.U.M.B. είχε 50.000 στρατεύματα και ήταν βαθύτερη σήραγγα. Ο στρατός χρησιμοποίησε τις «Ράβδους του θεού» που εκτοξεύθηκαν από έναν δορυφόρο. Οι Ράβδοι του θεού είναι «βλήματα βολφραμίου σε σχήμα τηλεφωνικού πόλου» που μπορούν να διεισδύσουν έως και δέκα χιλιόμετρα στο έδαφος χωρίς να χρησιμοποιήσουν εκρηκτικό μηχανισμό, η πρόσκρουση είναι αρκετή για να καταστραφεί μεγάλη περιοχή. Τα κινεζικά στρατεύματα στα σύνορα του Μεξικού και του Καναδά έχουν φροντιστεί πριν από μήνες και μήνες από τις δυνάμεις της Συμμαχίας, μαθαίνουμε από πηγές. Η καταστροφή αυτών των υπόγειων D.U.M.B. επιβεβαιώθηκε από στρατιωτικές πηγές.

Ο ακριβής χρόνος που τα στρατεύματα της Ταϊβάν και τα πατριωτικά αμερικανικά στρατεύματα έδωσαν στη μάχη με τον κινέζικο στρατό στην ηπειρωτική Κίνα δεν είναι γνωστός, αλλά από τις πληροφορίες μου, από την κυβέρνηση της Ταϊβάν ήταν στις αρχές Φεβρουαρίου 2021. Γνωρίζουμε ότι υπήρχε μια αμερικανική ομάδα αεροπλανοφόρων που λειτουργούσε στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας και μάχη αέρος-αέρος πράγματι συνέβη και η Ερυθρά Αεροπορία της Κίνας υπέστη όντως πολλές απώλειες εκείνη την ημέρα. Γνωρίζουμε ότι τρεις Ομάδες αεροπλανοφόρων (κάθε ομάδα έχει 100 πλοία) ήταν ανοικτά στη Δυτική Ακτή του Ειρηνικού και δύο Ομάδες αεροπλανοφόρων στα ανατολικά παράλια του Ατλαντικού, για να προστατεύσουν τα σύνορά των ΗΠΑ.

Οι δυνάμεις της Συμμαχίας κατέστρεφαν ξεκάθαρα σήραγγες και DUMB στην ηπειρωτική Κίνα μήνες και μήνες πριν από αυτό, από αναφορές και ενημερώσεις για τους λεγόμενους σεισμούς που ήταν ακριβώς δέκα χιλιόμετρα κάτω, όπου η Gene Decode (ψευδώνυμο) γνωρίζει ότι πρόκειται για καταστροφή αυτών των υπογείων που για δεκαετίες ήταν ασφαλή καταφύγια αυτής της μεγάλης εγκληματικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων του Deep State. Η επικεφαλής της συμμαχίας του Καναδά επιβεβαίωσε ότι ο κινέζικος στρατός στον Καναδά είναι καπούτ, όπως λέει.

Αυτό ήταν πριν από δύο μήνες. Δήλωσε επίσης στις 22/9/2021 ότι αν αναφέρετε ότι υπάρχουν κινεζικά στρατεύματα στο έδαφος του Καναδά, «θα συλληφθείτε και θα πάτε σε αυτό που αποκαλεί σπα. (Spa = Στρατιωτική ομάδα τυφεκισμού/απαγχονισμού) ”.

Το Πλοίο Evergiven, που κόλλησε στη Διώρυγα του Σουέζ τον Μάρτιο του 2021, ήταν μια σημαντική νίκη για τη Συμμαχία. Η πανίσχυρη Συμμαχία σταμάτησε πολλά πράγματα από το να φτάσουν στον προορισμό τους, όπως: Όπλα μαζικής καταστροφής (πυρηνικά και βιο-όπλα) Adrenochrome, ιστό από έμβρυα για χρήση σε εμβόλια αλλά και ζωντανά παιδιά στα εμπορευματοκιβώτια του πλοίου. Όλα τα εμπορευματοκιβώτια ερευνήθηκαν στο πλοίο από τις ειδικές δυνάμεις της Συμμαχίας. Το Evergreen που βρισκόταν στη Διώρυγα του Σουέζ είχε κολλήσει εκεί για να αποκαλύψει πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένης της εμπορίας παιδιών. Πάνω από 1.245 παιδιά διασώθηκαν σε αυτό το πλοίο μέσα σε κοντέινερ. Υπήρχαν περίπου 1.200 παιδιά που βρέθηκαν νεκρά επίσης στα εμπορευματοκιβώτια. Αυτό είναι το σύστημα των illuminati παγκόσμιας διακίνησης. Ο πιλότος του πλοίου δεν ήταν της Alliance, αλλά οι τρύπες στο λογισμικό της Microsoft επέτρεψαν στην Space Force να εισβάλει στο λογισμικό του πλοίου και να αναλάβει το τιμόνι και να το προσαράξει. Έφερε επίσης WMD (όπλα μαζικής καταστροφής). Πολλά άλλα πλοία που είχαν αποκλειστεί έφεραν όπλα για να ξεκινήσουν πόλεμο στη Μέση Ανατολή, τα όπλα επρόκειτο να δοθούν στους Μουσουλμάνους από την Ισραηλινή Μοσάντ.

Το σχέδιο είναι να αποκαλυφθούν όλα στις ειδήσεις. Το Deep State έχανε 400 εκατομμύρια δολάρια την ώρα με τα πλοία κολλημένα, ναι !! Με αυτό, και τις 10 μέρες αλήθειας στην τηλεόραση μόλις ενεργοποιηθεί το EBS, όλοι θα μάθουν για την εμπορία παιδιών και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, τόσο κακά και τόσο αληθινά. Οι Ειδικές Δυνάμεις της Συμμαχίας έχουν χρησιμοποιηθεί για την αναζήτηση και αποτροπή οποιουδήποτε φορτίου Deep State, καθώς οι Κλίντον ήταν ιδιοκτήτες των γραμμών Evergreen Shipping.

Περίπου από τον Απρίλιο έως τον Σεπτέμβριο του 2021, η Μιανμάρ και το Αφγανιστάν βρίσκονται πλέον υπό τον έλεγχο της Συμμαχίας, έκαψαν όλα εκεί τα “Poppy Fields” (αγρούς παπαρούνας) που ήταν η κύρια πηγή όχι μόνο για το παράνομο εμπόριο ναρκωτικών, αλλά η Gene Decode αποκάλυψε πως ήταν το 50% της περιεκτικότητας σε όλα τα φάρμακα της Big Pharma. Όπιο και παράγωγα ελαίου στα χάπια τους. Πόσο άρρωστοι είναι αυτοί οι αρουραίοι της βαθιάς κατάστασης! Το Αφγανιστάν είναι τώρα η πρώτη ελεύθερη χώρα από το Deep State στον κόσμο. Ο λόγος που η Αμερική έπρεπε να εγκαταλείψει το Αφγανιστάν ήταν να ικανοποιήσει τους νόμους NESARA/GESARA, που ορίζουν πως δεν πρέπει να υπάρχουν ξένα στρατεύματα στο έδαφος της χώρας κανενός.

Θυμηθείτε: Ειρηνευτικές συμφωνίες σε όλο τον κόσμο.

Η τελευταία σημαντική ώθηση για τους illuminati, ήταν η δημιουργία της ψεύτικης κρίσης του Covid-19 και ο εμβολιασμός όλων με στόχο τον αποπληθωρισμό του κόσμου στα 500 εκατομμύρια παγκοσμίως, για την τελική φάση ελέγχου τους. Αυτό θα σκάσει στο πρόσωπό τους. Το EBS θα αποκαλύψει τα πάντα για τον Covid-19, πολλοί γιατροί, νοσηλευτές και πραγματικοί ερευνητές έχουν πολλές πληροφορίες στο διαδίκτυο μέσω άρθρων ή βίντεο. Απλά, ο Covid-19 είναι βακτήριο και μπορεί να θεραπευτεί εύκολα με ιβερμεκτίνη με ψευδάργυρο ή HCQ, υδροξυχλωροκίνη με ψευδάργυρο. Επίσης, τα εμβόλια είναι δηλητηριώδη, με πολλές επιβλαβείς χημικές ουσίες μέσα να σε σκοτώνουν σιγά σιγά, όσο περισσότερα τρυπήματα παίρνεις, τόσο πιο κοντά στο θάνατο είσαι! Να ξέρετε ότι οι ιατροί που πιέζουν αυτό το «πειραματικό χημικό μείγμα» που ΔΕΝ είναι εμβόλιο, θα διωχθούν από το διεθνές δικαστήριο της Νυρεμβέργης 2.0 στο μέλλον. Κατανοήστε, σε οποιοδήποτε φάρμακο ή ένεση, ο ασθενής ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ, αλλιώς ο φροντιστής μπορεί να κατηγορηθεί για αυτό το έγκλημα και θα διωχθεί. Οι συλλήψεις συνεχίζονται τα τελευταία πέντε χρόνια και με τα τρέχοντα στρατιωτικά δικαστήρια σε όλο τον κόσμο. Η βασίλισσα Ρομάνα ανακοινώνει ότι 2,7 εκατομμύρια μέλη της κλίκας έχουν εκτελεστεί μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021.

Όσον αφορά την ασφάλεια των χρημάτων και της χρηματοδότησης του καθενός, θα υπάρξει πλήρης εξαγορά των οικονομικών του πλανήτη από το QFS, (Quantum Financial system), κάτι που δεν χακάρεται. Όλοι στον κόσμο θα έχουν λογαριασμό σε αυτό το σύστημα. Για επαναφορά, θα υπάρξει GCR ή Παγκόσμια επαναφορά νομίσματος και R/V ή Re-Evaluation των νομισμάτων, των οποίων οι χώρες υποτιμήθηκαν εντελώς άδικα. Ιράκ, Βιετνάμ και Ζιμπάμπουε. Θα εμπλακούν περισσότερες χώρες, αλλά αυτές είναι παραδείγματα.

Τι επιφυλάσσει το κοντινό μέλλον.

Το EBS θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες και η τελική απομάκρυνση των αρουραίων του Deep State σε όλο τον κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Lynn Wood ανακοίνωσε ότι όλοι πρέπει να πάρουν τρεις έως τέσσερις εβδομάδες φαγητό για την οικογένειά τους. Η Συμμαχία θα χρησιμοποιήσει το όπλο της Διαστημικής Δύναμης για να «σβήσει» την ηλεκτρική ενέργεια, τα κινητά τηλέφωνα, και το διαδίκτυο σε αστικές περιοχές, οι δυνάμεις της Συμμαχίας θα χρησιμοποιήσουν το σκοτάδι ίσως και για δύο εβδομάδες είτε για να τους ξετρυπώσουν, είτε για να τους συλλάβουν στην προσπάθειά του να δραπετεύσουν ή, για να κρατήσουν το black-out και να τους εντοπίσουν μέσα στην στρατιωτική περιοχή καραντίνας μέσα στις κρυψώνες τους.

Η Συμμαχία γνωρίζει ήδη ποιοι είναι. Οι περισσότερες περιοχές με πολύ λίγα μέλη της Cabal, όπως στην επαρχία ή στις μικρές πόλεις, πιθανότατα ΔΕΝ θα δουν καμία διακοπή στις υπηρεσίες τους. Η Μελβούρνη της Αυστραλίας θεωρείται ως μια ισχυρή πόλη του Deep State. Περιμένετε πιο σκληρούς τρόπους για να στριμωχτούν αυτοί οι αρουραίοι στις γωνιές τους.

Στην Αμερική, γνωρίζουμε το Σικάγο, τη Φιλαδέλφεια, το Λος Άντζελες, το Σιάτλ, το Πόρτλαντ και τη Νέα Υόρκη, ως πιθανά ισχυρά οχυρά της καμπάλ.

Η Συμμαχία θα είναι εκεί για να επιβάλει τον στρατιωτικό νόμο παγκοσμίως και να συγκεντρώσει τους αρουραίους του Deep State, όπως λέει η Romana Didulo σε «Αεροσκάφη χωρίς σήμανση (χωρίς σημαία χώρας. Αυτά είναι αεροσκάφη της συμμαχίας)

Για τη Νέα Γη και την κατεύθυνσή της, οι ανθρωπιστές θα οδηγήσουν τον δρόμο, για να ξαναχτίσουν τον πλανήτη, με την τεχνολογία που ήταν κρυμμένη και να σταματήσουν την πείνα, την φτώχεια, κανένας να μην είναι χωρίς στέγη και κανένα παιδί να μην βλάπτεται ποτέ! Θα το πετύχουμε με ενέργεια μηδενικού σημείου (η οποία κρατείται μυστική από την καμπάλ, για την ώρα). Ένας τρόπος για ελεύθερη ενέργεια, το υδρογόνο ή ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αναπαραγωγείς τροφίμων, τεχνολογία αντιβαρύτητας και τα θαυματουργά Med-Beds ή Celestial Chambers για να διορθώσουν ΟΛΕΣ τις παθήσεις στο σώμα. Κανείς στον πλανήτη δεν θα παραμεληθεί και όλοι θα μοιραστούν τον πλούτο και την αφθονία αυτού του μεγάλου ανθρώπινου πλανήτη. Η πρώτη σημαντική μετάβαση του πλανήτη θα γίνει τις επόμενες τρεις έως έξι εβδομάδες, από πολλές πηγές, αλλά ο ακριβής χρόνος είναι άγνωστος. Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια σημαντική μετάβαση για την ανθρωπότητα.

Η δήλωση του Prime Creator, τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και εναντίον των παιδιών, παραθέτει «Αρκετά Πια!». Γιατί το Φως θα επικρατεί πάντα πάνω από το Σκοτάδι, γιατί ο «Μεγαλύτερος Πόλεμος της Ιστορίας» στον πλανήτη Γη είναι ο θρίαμβος του Φωτός επί του Σκότους, το κακό αυτού του κόσμου. Τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες, το EBS θα αποκαλύψει τα εγκλήματα του Deep State ενάντια στην ανθρωπότητα, η ανθρωπότητα θα κλάψει με δάκρυα θλίψης. Αυτό θα είναι το «Μεγάλο Ξύπνημα». Αλλά με αυτές τις πληροφορίες, θα συνειδητοποιήσουμε ότι η ανθρωπότητα έχει φτάσει στο επόμενο βήμα της εξέλιξης, να πλησιάσει το Σύμπαν και να γνωρίσει την αλήθεια αυτού που συνέβη. Επίσης να μάθουμε περισσότερες αλήθειες της κρυφής τεχνολογίας και την αλήθεια του Γαλαξία και άλλων κόσμων. Γιατί η ανθρωπότητα μόλις ξεκινάει, το τελευταίο βήμα προς αυτό που είναι πραγματικά αληθινό. Γιατί έτσι θα λάμψει το Φως στην ανθρωπότητα και θα αφήσει να ειπωθεί η αλήθεια. Ο πόλεμος με το σκοτάδι έχει κερδηθεί!

Αφήστε την Ελευθερία να βασιλεύει σε όλο τον κόσμο και το φως να λάμψει για όλους! (Q Drop 3950)

Πηγή:

Μτφρ: Ιουλιανός Βουδούρης — 2021–09–29

loading...