Επίθεση στον Βασιλακόπουλο: «Με πέταξαν κάτω, μου έσκισαν το πουκάμισο επειδή διαμαρτυρήθηκα για το πιστοποιητικό» – ΒΙΝΤΕΟ

 Παρέμβαση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega έκανε λίγα λεπτά μετά τις 8 ο καθηγητής πνευμονολογίας και ένα από τα «πρόσωπα της πανδημίας» στη χώρα μας.

Ο ίδιος κατήγγειλε ότι υπέστη άγρια επίθεση σε ταβέρνα όταν ως πελάτης διαμαρτυρήθηκε για τον ελλιπή έλεγχο των πιστοποιητικών εμβολιασμού/νόσησης.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι τον χτύπησαν, ρίχνοντάς τον κάτω στο έδαφος και σκίζοντάς του το πουκάμισο σε μία καταγγελία που σοκάρει!

«Πολλοί συνάδελφοι πνευμονολόγοι πήγαμε σε μία ταβέρνα στην Καλαμπάκα και αφού τρώγαμε ζητήσαμε από τον καταστηματάρχη να κάνει έναν έλεγχο πιστοποιητικών γιατί δεν έκαναν σε κανέναν. Μας εξύβρισαν και μας έδιωξαν. Έφτασαν στο σημείο να μας προπηλακίσουν και να με πετάξουν κάτω και να μου σκίσουν το πουκάμισο, να με απειλήσουν ότι θα έρθουν να με βρουν στο νοσοκομείο που είμαι στην Αθήνα και ότι θα μου κάψουν το αμάξι.

Νομίζω ότι ο κόσμος έχει ξεφύγει. Επρόκειτο για τον ιδιοκτήτη και τον γιο του».

Όταν ρωτήθηκε για την αντίδραση των υπολοίπων θαμώνων της ταβέρνας, εκείνος έριξε το…μπαλάκι στους ανεμβολίαστους:

«Πιστεύω ότι το μεγαλύτερo ποσοστό που ήταν μέσα προφανώς θα ήταν εμβολιασμένοι. Υπάρχει κράτος, υπάρχουν νόμοι και ο καθένας δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει».

Σε άλλο σημείο ισχυρίστηκε πως ο λόγος που έγινε δέκτης της επίθεσης είναι ότι πρόκειται για προβεβλημμένο πρόσωπο και έχει υποστηρίζει ανοικτά τα εμβόλια.

Θυμίζουμε ότι ο ίδιος, όπως και άλλοι γνωστοί “τηλε-ειδικοί”, έχει κατά το παρελθόν αρκετές φορές παραπονεθεί δημόσια για απειλητικά μηνύματα που δέχεται από αγνώστους.

loading...