Η σπουδαία ανακάλυψη του Αντώνη Μπαρτσιώκα: “Για να πάμε στον Άρη πρέπει να γίνουμε… Νεάντερταλ”

 Το μέλλον της ανθρωπότητας ίσως περνάει από τα μυστικά του… απώτατου παρελθόντος μας! Μια σπουδαία ανακάλυψη Έλληνα καθηγητή, ίσως λύσει το μεγάλο πρόβλημα των διαστημικών ταξιδιών που σκοπεύει να πραγματοποιήσει το είδος μας, κάποια στιγμή στο μέλλον. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το πώς θα επιβιώσουν οι αστροναύτες, στα διαστημικά τους ταξίδια που μπορεί να διαρκέσουν πολλά χρόνια (ενδεικτικά, για μια επανδρωμένη αποστολή στον Άρη, θα χρειάζονταν τουλάχιστον τέσσερα).

Η ανακάλυψη του Έλληνα καθηγητή Φυσικής Ανθρωπολογίας και Παλαιοανθρωπολογίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Αντώνη Μπαρτσιώκα, που ανακοινώθηκε πρόσφατα, αποδεικνύει ότι οι παλιοί μας πρόγονοι είχαν τη δυνατότητα να πέφτουν σε χειμερία νάρκη!

Μια πολύ χρήσιμη ικανότητα και για τη NASA, που πλέον αξιοποιεί τον Έλληνα ερευνητή και τα καλύτερα εργαστήρια όλου του κόσμου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν μπορούν και οι σημερινοί -και οι αυριανοί- άνθρωποι, να κοιμούνται κατά βούληση, για όσο καιρό απαιτηθεί, μέχρι τουλάχιστον να βρεθούν σε άλλο αστρικό σύστημα…

loading...