Μου αρεσουν παρα πολυ οι “φιλοι” που ρωτουν ..”Μα γιατι να το κανουν αυτο;”

 Μου αρεσουν οι “φιλοι” που ακομα εχουν μεινει στο επιπεδο πχ του χρηματος ..”Μα αυτο δεν μπορει να γινει δεν συμφερει κανεναν !!”…”Πολεμος δεν προκειτε να γινει δεν συμφερει κανεναν”..”Λοκνταουν δεν προκειτε να κανουν δεν συμφερει κανεναν”… Αυτο με το συμφερον και την αγνοια του στοχου ειναι κατι πολυ παραξενο που οι ανθρωποι δεν μπορουν να συνδιασουν με τιποτα !

Σε καποιες συντευξεις εχω ακουσει αυτου του ειδους της ερωτησεις , σε σχολια της βλεπω , σε αναρτησεις στα κοινωνικα μεσα κοκ ..οταν εχω απαντησει εχω πει …οτι αλλο εμεις αλλο η ελιτ ..εμεις εχουμε το χρημα οχι για να μας εξυπηρετει αλλα για να μας σκλαβωνει πιο πολυ ..αυτοι δεν εχουν πια το οικονικο χρημα αλλα ενα νεο μοντελο κρυφο καταγραφης και αποδοσεις στον καθενα ολου του πλανητη και προφανως ενα συστημα ποντων για την εξασφαλιση των δικαιωματων τους !

Η κλασικη ερωτηση που δινω οταν με ρωτουν ειναι ..ποσο κοστιζει ολη η γη με 8 δις σκλαβους ; Ποσο κοστιζει η γη με 500.000 εκατομμυρια σκλαβους ;..

Το δεν συμφερει κανεναν να το βγαλετε απο την συλλογιστικη σας παρακαλω πολυ γιατι σας εμποδιζει να δειτε το πεδιο και το μελλον με σωστο ματι !

Εχουμε την σημερινη τεχνολογια οπου τα δεδομενα του τωρα και της υποσχεσεις στην εξελιξη της του αυριο μπορει να καταστησει ανεργους 7.5 δισεκατομμυρια ανθρωπους ..! Να γιατι να το κανουν “αυτο” ! Να γιατι θελουν και επιλεγουν τον αποπλυθησμο !

Δεν ειναι προφητεια , δεν εχει να κανει με την αποκαλυψη (αν και ειναι ο λογος αρχης της ) εχει να κανει με τον ανθρωπο και την ακορεστη ορεξη του για περισστερα !

Το συστημα σε εκμεταλευτηκε και σε εκπαιδευσε σαν εργατη , σαν επιστημονα μονο πανω στα δικα του συμφεροντα , ετσι ωστε να το οδηγησεις στην δυναμικη και την τεχνογνωσια να δημιουργησει επιστημονικα επιτευγματα για να μην σε εχει πια αναγκη …και εφ οσων δεν θα σε εχει πια αναγκη να σε πληρωνει να τρως τζαμπα..καλο ειναι σιγα σιγα να φευγεις !

Σου ερχεται δυσκολο να το δεχθεις αλλα τι να κανουμε τωρα ; Η σημερινη τεχνολογια ειναι ικανη να τρεξει την γη χωρις εσενα ..και εκει πανω εχεις μαιντανους για εξουσια ..τι περιμενεις λοιπον;

Νομιζεις οτι θα θελουν να εχουν 7 δις ανεργους και πεινασμενους να ειναι στο δρομους να αναζητουν το δικιο τους η το ψωμι τους; .. Οχι βεβαια για αυτο ειναι καλο και σταδιακα να μην τους παρεις χαμπαρι στις επομενες δεκαετιες η να γινεις ακριβως ο σκλαβος που θελουν η να πας μια καλη και μονιμη επισκεψη στον Αγιο πετρο !

Τοσο απλο ειναι το …γιατι να το θελουν αυτο !

Τωρα αν εσυ νομιζεις οτι οι εξουσιαστες της γης εχοντας τον τροπο να τρεξουν τα παντα πανω στην γη χωρις εσενα οτι θα κανουν και ρομαντικες κινησεις να σε κρατησουν εδω στην γη να καθεσαι να τα ξυνεις και να περνας καλα (οπως θα επρεπε να γινει αν η επιστημη εξυπηρετουσε την ανθρωποτητα ) εισαι ενας ονειροπολος που θα “ξυπνησεις” συντομα κοιμωμενος αιωνια για το καλο του συνολου ισως..(Μονο που το συνολο θα ειναι πολυ μικροτερο απο τον ογκο της θυσιας ).

Ολα τα αλλα , κλιματικες κρισεις , πανδημιες , δεν χωραμε , δεν παραγει η γη κοκ κοκ..ειναι μαλακιουλες του ιδιου ρομαντικου θριλλερ που παρακολουθεις ..αλλα και πιστευεις σαν χανος !

Ελπιζω να σε βοηθησα λιγο στο τι πρεπει να ερευνησεις , πως πλεον πρεπει να βαλεις της σκεψεις μεσα σου ωστε να σου παραγουν μια πιο υγιη ματια στο που ζεις και τι θα ζησεις ..αν ζησεις βεβαια μιας και σημερα καθε αποφαση πραξη στοχευει κατευθειαν στην ζωη..βλεπε παρασημο !

Να πω οτι δεν εγινε προσπαθεια να ενημερωθεις για την εποχη της συγκομιδης θα ειναι ψεμα ..πολλα χρονια , ατελειωτες σελιδες , τονοι απο μελανι για να εισαι ετοιμος ..αλλα επελεξες το περναω καλα για χρονια και μολις με πιασει φοβος πειτε μου και μενα ρε παιδια..δηλαδη ξανα επιφανεια και οποιος σου πει οτι σου πει ο νεος τσοπανης σου ..οπου οπως καταλαβαινεις ουτε ετσι γινεται σωστη δουλεια να αφυπνιστεις! Πας απο την μια μ@λακια στην αλλη ..αλλα ειπαμε επιλογη …σπουδαιο και σεβαστο θεμα !

Τον καιρο της νεας εποχης οι αφυπνισμενοι θα ειναι οι τρομοκρατες του συστηματος και στο αφηγημα τους αλλα ισως και για πρωτη φορα στην αληθεια !

Stranger,…

loading...