Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ… ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΜΠΟΛΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΛΕ-ΑΣΤΕΡΑ “ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ” ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ “ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ” ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!

Μια παλιά Ελληνική παροιμία λέει, πως: «Έκανε και η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο» έτσι και τώρα, ο παγκοσμίως άγνωστος μέχρι χθες, ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΣ τηλε-αστέρας του σήμερα, γνωστός πρωταγωνιστής των καθημερινών σειρών του Μαγαζιού του Φαλήρου με τίτλο ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ και ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, έπιασε στασίδι και στην κρατική ΕΡΤ που την πληρώνω εγώ, σε άλλη μια εμφάνιση που θα συζητηθεί γιατί προχώρησε στην πλήρη απαξίωση των φαρμάκων κατά του κορωνοϊού, ενώ τόλμησε να μιλήσει για έλλειμμα εκπαίδευσης της κοινωνίας, την ώρα που αυτός και οι υπόλοιποι επιστήμονες-τηλεοπτικοί μαϊντανοί, αντί να ενημερώνουν τον κόσμο με διαφάνεια, επιδίδονται σε απειλές, διαστρεβλώσεις και τρομοκρατία.

Είπε μάλιστα για τα αντιικά που έχουν ανακοινωθεί, ότι κανένα δεν έχει κριθεί «με επιστημονικό τρόπο» (σ.σ. τι να εννοεί άραγε, όταν οι παγκόσμιες ρυθμιστές αρχές έχουν εγκρίνει τέτοια φάρμακα), ενώ είπε και το αμίμητο «είναι ανακοινώσεις εταιρειών», λες και πολλές αποφάσεις για τα εμβόλια δεν κρίνονται από τις ανακοινώσεις εταιρειών.

«Δεν πρόκειται να βρεθεί χάπι που με το που θα το πάρεις θα γίνεσαι 100% καλά. Κανένα από τα αντιικά που έχουν ανακοινωθεί δεν έχει κριθεί με αναλυτικό και επιστημονικό τρόπο από εμπειρογνώμονες. Είναι ανακοινώσεις εταιρειών. Το χάπι βοηθάει εκείνους που το εμβόλιο δεν έχει πετύχει να μπλοκάρει τελείως τη νόσο, στο να μην χειροτερέψουν. Δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει αντιικό που θα έχω κορωνοϊό και θα παίρνω το χάπι και θα εξαφανίζεται ο ιός, δεν θα παθαίνω τίποτα και θα είμαι μια χαρά», ανέφερε στην ΕΡΤ ο κ. Βασιλακόπουλος.

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ

β. τεζαρης 

϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

loading...