Κ. Μπογδάνος: «Εφόσον επετράπη ακόμα μία πολυπληθής μουσουλμανική θρησκευτική πομπή, η απαγόρευση της λιτανείας του Αγ. Δημητρίου αποτελεί διάκριση εις βάρος των χριστιανών»


 Το γύρο του διαδικτύου κάνει το video από τη θρησκευτική πομπή των Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας για το Eid Milan-un-Nabi. Για να αντιληφθούμε τι έρχεται στη πολύπαθη Ελλάδα μας, προσέξτε πως δεν υπάρχει γυναίκα ούτε για δείγμα ανάμεσά τους.
Προφανώς είναι γιορτή μόνο για άντρες. Αυτό επειδή κάποιοι θέλουν να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι αυτοί οι άνθρωποι και η κουλτούρα τους μπορούν να ενσωματωθούν...αρμονικά.

Η απόλυτη κατάντια της χώρας μας φαίνεται και από το γεγονός ότι η Πακιστανική τηλεόραση προανήγγειλε τον εορτασμό του Eid Milan-un-Nabi (γέννηση Προφήτη) στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή 17 Οκτωβρίου.
 Απάντηση σε αυτή τη προσπάθεια ενσωμάτωσης δίνει ο ανεξάρτητος βουλευτής Κ. Μπογδάνος συγκρίνοντας τη συμπεριφορά του κράτους απέναντι σε μια μουσουλμανική θρησκευτική πομπή και απέναντι σε μια χριστιανική λιτανεία...


Συγκεκριμένα τόνισε: «Στην Αθήνα επετράπη ακόμα μία πολυπληθής μουσουλμανική θρησκευτική πομπή και συνάθροιση. Σύμφωνα, λοιπόν, με την αρχή της ισονομίας, η εξαγγελθείσα απαγόρευση της συμμετοχής πιστών στη λιτανεία του Αγ. Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη αποτελεί ξεκάθαρη διάκριση εις βάρος των χριστιανών».
 https://ellinikiafipnisis.blogspot.comΔεν υπάρχουν σχόλια :