ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ… ΠΩΣ: «Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ !

ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ VIDEO ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Ο ΤΗΛΕ-ΣΩΤΗΡΑΣ ΝΤΙΛΕΡ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΝΝΙΤΑΣ…. 

Όπως λέει ο Άρης Σπίνος…. Ομολογουμένως το βίντεο που ήρθε στην δημοσιότητα από τον δημοσιογράφο Θάνο Κόκκαλη είναι μια επιτυχία, αφού είναι ένα βίντεο από τα παλιά την ώρα που ο τηλε – επιστήμονας που προπαγανδίζει τα εμβόλια μέχρι αηδίας, τραγουδάει μέσα στην ντίρλα σε καφενείο και η λεγάμενη τον κοιτάει όλο νάζι! 

Ποιοι και γιατί τον ξεφτίλισαν πριν πάρει… κρατική καρέκλα στη θέση του Αρκουμανέα στον ΕΔΟΔΥ ;

Και συμπληρώνω…. αυτή ήταν η ξεφτίλα του χθες, η ξεφτίλα όμως τώρα, ήρθε πάλι από το ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΡΟΠΟΓΑΝΔΑΣ ΤΗΣ ΝΔ όταν ο τηλε – επιστήμονας στο καθημερινό του σουλάτσο, όχι στο νοσοκομείο, αλλά στο Φάληρο, αναφέρθηκε στις παρελάσεις και στην τρίτη δόση του εμβολίου.

Ο κ. Βασιλακόπουλος συγκρίνοντας τις παρελάσεις με τις διαδηλώσεις ως εκδηλώσεις που αποτελούν μεμονωμένα γεγονότα, τόνισε ότι σημασία έχει ποιος διοργανώνει κάτι. «Η παρέλαση είναι ένα μεμονωμένο γεγονός. Οποιοδήποτε γεγονός έχει συγχρωτισμό ενέχει κίνδυνο. Έχουν τον ίδιο κίνδυνο με τις διαδηλώσεις. Οι παρελάσεις, όμως, διοργανώνονται από το κράτος» ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ.

Σύμφωνα με την προσωπική του άποψη, η παρέλαση πρέπει να γίνει μόνο με εμβολιασμένους στο κοινό και οι μαθητές να παρελάσουν με μάσκες.

Για τους εμβολιασμένους, ο καθηγητής τόνισε πως πρέπει να τους δοθούν κίνητρα, καθώς αυτή τη στιγμή έχουν τις ίδιες προσβάσεις με τους ανεμβολίαστους. 

«Γιατί στην ταβέρνα ένας-δύο μουσικοί δε μπορούν να παίξουν μουσική, ενώ ένας μεγάλος καλλιτέχνης να κάνει συναυλία και να χορεύουν όλοι όρθιοι», είπε και συμπλήρωσε πως «όταν πάμε στην λογική των οριζόντιων μέτρων, αυτός που δεν έχει εμβολιαστεί λέει ‘γιατί να εμβολιαστώ’».

Ενώ στη στημένη ερώτηση ενός τηλεθεατή που ανάφερε ότι είναι ανοσοκατασταλμένος, και ρώτησε «Ποιοι και πότε πρέπει να κάνουν την τρίτη δόση» ο κ. Βασιλακόπουλος τόνισε «Χτες, να κάνουν την τρίτη δόση».

Ο καθηγητής εξήγησε πως το εξάμηνο αφορά τους υγιείς, καθώς για τόσο διάστημα έχουν υψηλή προστασία. 

«Δεν θα πάθει κανείς τίποτα αν την κάνει νωρίτερα. Οι ανοσοκατασταλμένοι είναι μια ειδική κατηγορία».

Σημείωσε, δε, πως τα άτομα που είναι σε ανοσοκαταστολή μπορεί να μην έχουν αναπτύξει την ίδια ανοσία με έναν υγιή και γι’ αυτό πρέπει να κάνουν την ενισχυτική δόση άμεσα.

Και μην ξεχνάτε πως: Η ψυχοπάθεια, έχει … καψούρα…

Φανταστείτε λοιπόν τι …”άνθρωποι” και τι γιατροί” γνωστοί και σαν ρετάλια της Πάνια,  καθορίζουν την μοίρα ενός ολόκληρου λαού…

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ

β. τεζαρης 

϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

loading...