«Ρουκέτες» Πετράκου στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για τον πόλεμο εναντίον Τράγκα (BINTEO)

 «Αν είχε κάνει κόμμα ο Χατζηνικολάου θα ήταν πρώτη είδηση σε όλα τα κανάλια».

«Κόκκαλο» οι παρουσιαστές του «Πρωινού» όταν ο Γραμματέας του ΚΕΛΑΝ Γρηγόρης Πετράκος τους ρώτησε γιατί δεν καλούν τον Τράγκα στα πανελλαδικά μέσα ενημέρωσης, εδώ και μήνες που ηγείται του Κινήματος.

Ο Γραμματέας και αναπληρωτής εκπρόσωπος του Κινήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ», Γρηγόρης Πετράκος, ήταν καλεσμένος σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Πρωινό» με τους Φαίη Σκορδά, Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Ο Γραμματέας του ΚΕΛΑΝ, μίλησε για την απόφασή του να συμπορευτεί με το κόμμα του Γιώργου Τράγκα, για τις θέσεις του σχετικά με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και για τις τελευταίες σκληρές δηλώσεις του για τα Μέσα Ενημέρωσης.

Ο Γηργόρης Πετράκος είπε ότι «Αν ο Χατζηνικολάου είχε κάνει κόμμα θα ήταν πρώτη είδηση. Αντίθετα, ένας καταξιωμένος δημοσιογράφος στη ραδιοφωνία, στην τηλεόραση διευθυντής πολλών εφημερίδων, δεν έχει κληθεί ούτε μια φορά από τον καιρό που δημιουργήθηκε το Κ.ΕΛ.ΑΝ, ενώ ούτε καν ως είδηση δεν αναφέρθηκε η ίδρυσή του».

Ο κ. Λιάγκας υποσχέθηκε ότι θα καλέσει τον Γιώργο Τράγκα και η εκπομπή έκλεισε με τον Γρηγόρη Πετράκο να τους λέει ότι «Υγεία χωρίς Ελευθερία δεν υπάρχει».

loading...