Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ! ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΚΟ ΣΑΔΙΣΜΟ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΝΟ ROTHSCHILD!!!!

Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ;


ΒΙΝΤΕΟ

Υποχρεωτικότητα: «Τι σημαίνει πρόοδος;” είναι το καίριο ερώτημα που επιχειρεί ν’ απαντήσει ο Μαξ Χορκχάιμερ.Είναι ένας επίκαιρος προβληματισμός. 

Διανύουμε μια ιστορική περίοδο όπου ως μετανεωτεριστές προοδευτικοί εμφανίζονται οι λάτρεις του υποχρεωτικού ή καταναγκαστικού πειραματικού mRNA και οπισθοδρομικοί αντιδραστικοί οι Άλλοι που με βάση το Φυσικό Δίκαιο του ΖΖ Ρουσσώ θέλουν να διατηρηθούν και σε αυτή την περίπτωση ελεύθεροι και να μην επιβεβαιώσουν τη θέση του ”Ο άνθρωπος γεννήθηκε ελεύθερος και παντού βρίσκεται αλυσοδεμένος” επιδιώκοντας να διατηρήσουν το δικαίωμα ελευθερίας επιλογής. 

Ουσιαστικά αποπειρώνται να μην απεμπολήσουν την βούληση και αυτό στο οποίο συνίσταται που κατά τον Feuerbach ”ποιός είναι ο σκοπός της Βούλησης; η Ελευθερία της βούλησης”. H μη ελεύθερη βούληση δεν ισοδυναμεί με βούληση..

”.. Το μέγεθος της προόδου μπορεί μόνον να προσεγγίζει την πραγμάτωση κάποιας μεμονωμένης και σχετικά τυχαίας αξίας. Εφόσον εξετάζουμε τη συνολική ιστορία υπό μια τέτοια οπτική γωνία, απολυτοποιούμε κάτι σχετικό, υποστασιοποιούμε κάτι υποκειμενικό, εν συντομία, εισάγουμε τον περιορισμό και τη μονομέρεια στην επιστήμη».

Υποχρεωτικότητα είναι απολυτοποίηση του σχετικού, υποστασιοποίηση του υποκειμενικού, μονομέρεια στην επιστήμη…οπότε αντιπρόοδος σύμφωνα με τον Χορκχάιμερ. Είναι μια καταδικασμένη φιλοσοφικά αντίληψη σχετικά με το τι είναι πρόοδος.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...