ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΑΦΤΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ;; Η PFIZER ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕ;; Ή ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΚΟΨΕΙ ΤΟ ΓΙΑΛΙ ; ; ;

 

Ο «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΡΟΜΟΓΙΑΤΡΟΣ»…

ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΩΤΟΙ ΣΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ! ! !

ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΑΦΤΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, Η PFIZER ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΚΟΨΕΙ ΤΟ ΓΙΑΛΙ ; ; ;

-Νικολάκη σήμερα, ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ για την χρυσή εποχή σου του κόλπου των εμβολίων Αβραμόπουλου που ήσουν κομπάρσος και που αυτά θάφτηκαν πριν λίγους μήνες στη Μεγαλόπολη (πήγαν έως εκεί με φορτηγά της ΔΕΗ)…

-Νικολάκη σήμερα, ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ για την εποχή που συνεργαζόσουν με την φαρμακοβιομηχανία Pfizer και ΛΑΜΒΑΝΕΣ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ, (Για αυτό το θέμα, θα ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΝ οι ιθαγενείς μόλις διαβάσουν ΕΔΩ:

Α…..https://diavgeia.gov.gr/…/%CE%92%CE%99%CE%95946%CE%A8…

Β…..https://diavgeia.gov.gr/…/4%CE%911%CE%A946%CE%A8%CE%962…

Γ…..https://diavgeia.gov.gr/…/6%CE%A9%CE%A6%CE%9E46%CE%A8…) ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΤΕ, στον καιρό της πανδημίας, ήσουν ΕΝΑΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΝΤΙΛΕΡ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΓΕ τρομοκρατώντας καθημερινά τους Έλληνες. 

-ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΟΜΩΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗ: «ΤΙ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ» δηλαδή τον Σεπτέμβριο του 2020, αναφερόσουν σε ένα θέμα που κανείς δεν αγγίζει, παρότι είναι εξόχως σημαντικό, λέγοντας την εξής φοβερή ατάκα, στο κέντρο προπαγάνδας του Φαλήρου: «ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ» ! 

Το video με τις δηλώσεις σου για να το βλέπουν τα ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ https://www.youtube.com/watch?v=tVlh-jV0Dm4&t=2s 

-ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΚΟΜΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ: ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΣΟΙΩΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ λέγοντας πως μέχρι τα Χριστούγεννα, η εξάπλωση του ιού στα παιδιά θα είναι μεγάλη, οπότε όλα τα παιδιά θα εκτεθούν αργά ή γρήγορα και οι γονείς θα πρέπει να συγκρίνουν δύο κινδύνους και να πάρουν μια απόφαση: τον κίνδυνο από το εμβόλιο (εδώ παραδέχεσαι πως υπάρχει κίνδινος από το εμβόλιο) που είναι απειροελάχιστος και τον κίνδυνο από τον κορωνοϊό ; ; ;

-ΠΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΝΩΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΟ ΑΦΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΤΗΝ PFIZER ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕ, Ή ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΚΟΨΕΙ ΤΟ ΓΙΑΛΙ ; ; ;

Αποτέλεσμα…. «ΘΕΛΕΙ Η Π@ΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΨ-ΑΙΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ» γιατί παρότι έχουν περάσει σχεδόν 12 μήνες από τη δήλωση αυτή και έχουν εμφανιστεί μεταλλάξεις, με τελευταία τη Δέλτα, η ουσία είναι, ότι για το θέμα των ανεξέλεγκτων λαθρομεταναστών, αλλά και των  Ρομά, υπάρχει «ομερτά» από όλους τους υπεύθυνους.

Το Τσίρκο της παράνοιας, με όλα τα λαμόγια πρωταγωνιστές ! ! !

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ

β. τεζαρης 

϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

loading...