ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΔΙΔΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ “ΕΒΡΑΙΟΙ” ΠΡΟΣ ΓΕΝΕΟΚΤΟΝΙΑ;…



11 ΒΙΝΤΕΟ

Ενόψει της αναμενόμενης έγκρισης του “εμβολίου” κατά της COVID στην Ευρώπη, επιζώντες του Ολοκαυτώματος και οι απόγονοί

τους επέδωσαν επιστολή στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA), ζητώντας να σταματήσει το πρόγραμμα εμβολιασμού. 

Οι επιζώντες κατηγορούν τις ιατρικές ρυθμιστικές αρχές ότι απέτυχαν να ενημερώσουν με ακρίβεια τους πληθυσμούς για τους κινδύνους του εμβολίου, κατά παράβαση του Κώδικα της Νυρεμβέργης, αποκαλώντας το πρόγραμμα εμβολιασμού “δεύτερο ολοκαύτωμα“.

Αν πριν από 80 χρόνια ήταν οι Εβραίοι που δαιμονοποιούνταν ως διασπορείς μολυσματικών ασθενειών, σήμερα είναι οι ανεμβολίαστοι.

Προς:

EMA

Mrs. Emer Cooke

Domenico Scarlattilaan 6

1083 HS Amsterdam

The Netherlands

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

Κυρίες και κύριοι,

Εμείς, οι επιζώντες των φρικαλεοτήτων που διαπράχθηκαν κατά της ανθρωπότητας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τη συνείδησή μας και να γράψουμε αυτή την επιστολή.

Είναι προφανές για εμάς ότι ένα άλλο ολοκαύτωμα μεγαλύτερου μεγέθους λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια μας. Η πλειονότητα του παγκόσμιου πληθυσμού δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει, γιατί το μέγεθος ενός οργανωμένου εγκλήματος όπως αυτό είναι πέρα από το πεδίο της γνώσης τους. 

Εμείς, ωστόσο, γνωρίζουμε. Θυμόμαστε το όνομα Γιόζεφ Μένγκελε. 

Κάποιοι από εμάς έχουν προσωπικές αναμνήσεις. Βιώνουμε ένα déjà vu που είναι τόσο τρομακτικό ώστε ξεσηκωνόμαστε για να προστατεύσουμε τους δυστυχείς συνανθρώπους μας. Στους απειλούμενους αθώους περιλαμβάνονται τώρα και παιδιά, ακόμη και βρέφη.

Μέσα σε μόλις τέσσερις μήνες, τα εμβόλια COVID-19 έχουν σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους από όλα τα διαθέσιμα εμβόλια μαζί από τα μέσα του 1997 έως το τέλος του 2013 – μια περίοδος 15,5 ετών. Και οι άνθρωποι που επηρεάζονται περισσότερο είναι μεταξύ 18 και 64 ετών – η ομάδα που δεν ήταν στα στατιστικά στοιχεία του Covid.

Σας καλούμε να σταματήσετε αμέσως αυτό το ανίερο ιατρικό πείραμα πάνω στην ανθρωπότητα.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ   

loading...