ΝΔ ψήφισα, ΠΑΣΟΚ και αριστερά μου βγήκε .. Αχ τι ωραία που τα λέτε κύριε γουρλομάτη, για την εισβολή εκατομυρίων ισλαμιστών έχετε να πείτε κάτι?

Φτώχεια Αλβανίας, διαφθορά Κολομβίας, ενημέρωση Βόρειας Κορέας, κοινωνικό κράτος Καμπότζης

Έχει συνέχεια την δικαιολογία ότι ο δεύτερος είναι 16% πίσω και σου λέει οι άλλοι είναι χειρότεροι από μένα. Δεν θέλω κέντρο, δεν θέλω αριστερά δεξιά θέλω όπως ο Μπόρις Τζόνσον στην Αγγλία! Γίνε επιτέλους ηγέτης! Ζητάω πολλά; Το αυτονόητο ζητάω. Πήγαινε σπίτι σου άμα δεν μπορείς. 

Δεν έχει καταλάβει απολύτως τίποτα

Μάπα το καρπουζι. Εντελώς λάθος κατεύθυνση. Αντί να εκμεταλευτουμε το ταμείο ανάπτυξης δημιουργώντας μια πρωτογενή παραγωγή, η Ελλάδα που θα παράγει και θα είναι αυταρκης, κάνει ακριβώς το αντίθετο. Λέξη για την γεωργία κουβέντα για την κτηνοτροφία. Σπρώχνει την νεολαία στην επαιτεία και στην τεμπελιά. Διχάζει τους νέους δημιουργώντας μια κοινωνία διακρίσεων, κανεις ότι σου λέμε θα έχεις ελευθερία, δεν κάνεις αυτό που σου λέμε σε καταδικάζουμε σε θάνατο. Για αυτό μιλάει για νέα Ελλάδα, μια Ελλάδα πλήρως εξαρτημένη ενώ έχουμε ανάγκη την αληθινή Ελλάδα που παρήγαγε που είχε παντού βιομηχανικές ζώνες που έκανε εξαγωγές. Δυστυχώς ο Μητσοτάκης λειτουργεί ως dealer παρά ως πρωθυπουργός. Πρέπει να πέσει. Τα ίδια μυαλά με τον τσιπρα έχει.

loading...