Η Αμερική και ο Τζο Μπάιντεν αποτελούν θλιβερές μορφές ζωής.
Όταν έπεσε το imperium romanum το 1204 μ.Χ. και οι Έλληνες του μεσαίωνα κατέφυγαν στην Μ. Ασία, όπου δημιούργησαν το κράτος της Νίκαιας, ο Ρώσος G. Ostrogorsky χαρακτήρισε εύστοχα το πολύ μικρό σε γεωγραφική έκταση Ελληνικό βασίλειο, το οποίο αξίωνε να ονομάζεται "αυτοκρατορία", ως μια θλιβερή μορφή ζωής, σε σχέση με το παγκόσμιο Ρωμαϊκό κρατικό μόρφωμα που διοικούσαν επί αιώνες οι πρόγονοι μας. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την πρώην Αμερικανική κοσμοκρατορία.

Ορθοδοξία-Γεωστρατηγική και ιστορία. Επικρατέειν η Απόλλυσθαι. Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος (Contact : survivorellas@gmail.com-6945294197).


Η Αμερική είναι θλιβερός και παθητικός θεατής, σε όλα τα παγκόσμια γεγονότα και κατάντησε να κρύβεται πίσω από την Τουρκία του εντελώς ανεξέλεγκτου πλέον Ερντογάν, για να προωθήσει τα συμφέροντα της, στην Ανατολική Μεσόγειο και όχι μόνον.

Η Αμερική έχει απωλέσει τον ρόλο της παγκόσμιας υπερδύναμης. Οι Αμερικάνοι έχουν γίνει εσωστρεφείς με εμμονικές και καταστροφικές πολιτικές τακτικές

Τα όσα συμβαίνουν από το 2015 και μετά δείχνουν ότι η οικονομική, η κοινωνική, η πολιτική και στρατιωτική αποσύνθεση αυξάνεται με καταιγιστικούς ρυθμούς.

Η Αμερικανική αυτοκρατορία αποτελεί οριστικά και αμετάκλητα παρελθόν. Η ανθρωπότητα είναι αρκετά πολυσχιδής και δυναμική για να αποδεχθεί την κυριαρχία μίας ξεπεσμένης πρώην υπερδύναμης, η οποία μεταξύ άλλων είναι και εξαρτημένη οικονομικά από μια ταχέως ανερχόμενη αυτοκρατορία την Κινεζική.
Το Αμερικανικό κράτος βρίσκεται σε βαθιά κρίση και αποσύνθεση. Την σοβαρότερη μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και πιο καταλυτική για την πορεία-εξέλιξή του στον 21ο αιώνα. Σταδιακά χάνει έδαφος στα παγκόσμια τεκταινόμενα και διαρκώς μειώνεται η ισχύς του. Σε αυτήν την παρακμή συνέβαλαν αποφασιστικά οι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι και η κατάρρευση της αποικιοκρατίας.

Στη διάρκεια αυτού του αιματηρού για την ανθρωπότητα αιώνα, οι ΗΠΑ με ισχυρό στρατό και οικονομία, είχαν καθοριστικό ρόλο σε ολόκληρη την οικουμένη. Από την Ουάσιγκτον επιθυμούσαν διακαώς ενεργά την πρώτη θέση στο παγκόσμιο στερέωμα. Ενδεικτικό σχετικά με την ισχύ ήταν ότι το 1945, το ακαθάριστο εθνικό προϊόν αντιπροσώπευε περισσότερο από το μισό του παγκόσμιου ακαθάριστου προϊόντος!!!

Η Αμερική ως ναυτική και αεροπορική δύναμη ήταν σε θέση να ελέγχει στρατηγικά, πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά σχεδόν ολόκληρο πλανήτη, με την συνδρομή και αρκετών συμμάχων, οι οποίοι αυτή την εποχή είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν τους Αμερικάνους, μετά τις ήττες στην Συρία και το Αφγανιστάν.

Η εύρωστη οικονομία, ο ισχυρός στρατός, και η υψηλή τεχνολογία έδιναν στην Αμερική, την αίγλη της αυτοκρατορικής δύναμης.

Μέσα από το ελεύθερο οικονομικό σύστημα στα κράτη που εξουσίαζε πολιτικά-στρατιωτικά και οικονομικά η Ουάσιγκτον, κυριάρχησε η νέα τάξη πραγμάτων σε κοινωνικό, οικονομικό, πολιτικό, στρατιωτικό και θρησκευτικό επίπεδο.

Από τις αρχές του 21ου αιώνα έχουμε σημαντικές ανακατατάξεις σε παγκόσμιο επίπεδο κυρίαρχη παρουσία της Κίνας και της Ρωσίας. Στην Αμερική έχουν δημιουργηθεί κραυγαλέες ανισότητες, οι οποίες έπληξαν την δημοκρατία. Ταυτοχρόνως, διαβρώνουν τον κοινωνικό ιστό, φαινόμενο το οποίο σε μεγάλο βαθμό προκάλεσε και την σημερινή στρατιωτική, πολιτική, κοινωνική και οικονομική παρακμή.

Υπό αυτές τις συνθήκες ήρθε η πτώση της σύγχρονης αυτοκρατορίας.

Μία κοινωνικά-οικονομικά παρακμάζουσα χώρα, δεν είναι σε θέση να ελέγχει έναν κόσμο που αυξάνεται και εξελίσσεται.

Ήδη από τις προηγούμενες δεκαετίες μία σειρά αρνητικών κατατάσεων, όπως η κοινωνικές διακρίσεις και η ανάπτυξη μιας οικονομίας που συντηρείται από την καλή πρόθεση των ξένων επενδυτών, σε συνδυασμό με την άσκηση εξωτερικής πολιτικής με όρους που διασκορπίζουν τα αποθέματα ισχύος της χώρας, έφεραν την Αμερική σε δυσμενή θέση.

Εδώ και χρόνια η υπεροπλία των Αμερικανών δοκιμάζεται, μόνο σε αδύναμους αντιπάλους. Αυτό δείχνει την πτώση και την αδυναμία των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα οι πραγματικά ισχυρές χώρες να μην την υπολογίζουν.

Επίσης να μην ξεχνάμε και τα σοβαρά εσωτερικά προβλήματα και ότι η νεοταξική βία στην Αμερική έχει διαλύσει τον κοινωνικό ιστό. Τα ρήγματα στο εσωτερικό της Αμερικανικής κοινωνίας, αντιμετωπίζονται με ολοένα και μεγαλύτερη βία, με τον στρατό και την αστυνομία. Την ίδια βία που οι ΗΠΑ έχουν εξαπολύσει στην ανθρωπότητα. Συνεπώς ο πληθυσμός αντιμετωπίζεται ως εξωτερικός εχθρός από τους προέδρους των ΗΠΑ !!!

Επίσης η βασικότερη αιτία κατάρρευσης για την πρώην Αμερικανική υπερδύναμη, ήταν ότι δεν υπήρχε πολιτισμός, η για να είμαι σαφέστατος, οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής προσχώρησαν στον Διονυσιακό πολιτισμό.
Ο Διονυσιακός πολιτισμός-παγανισμός εκτός από τον αρχαίο Ελληνικό κόσμο, συμπαρέσυρε στην καταστροφή και την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, η οποία αναγεννήθηκε όταν ανέλαβαν την διοίκηση της οι Έλληνες-Χριστιανοί του μεσαίωνα. Κατά την σύγχρονη εποχή ο Διονυσιακός πολιτισμός έγινε η αιτία για την πτώση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Αντιθέτως η νέα παγκόσμια υπερδύναμη η Ρωσία δεν είναι δομημένη επάνω στον πολιτισμό του Φρυγικού Σαβάζιου-Διόνυσου.


Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΚΧΟΥ ΣΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ.


Οι Αρχαίοι Ρωμαίοι απώλεσαν την διοίκηση του Ρωμαϊκού κράτους, Μια από τις βασικές αιτίες παρακμής της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας ήταν ο θεσμός της σεξουαλικής διαφθοράς και της δουλείας.
Αυτoί οι θεσμοί εμπόδισαν την πρόοδο της κοινωνίας και της οικονομίας, του στρατού, και εν γένει του Ρωμαϊκού κράτους, καθώς λειτούργησαν ανασταλτικά στην ανάπτυξη νέων δημιουργικών σχέσεων. Η πτώση της αυτοκρατορίας ήταν πλέον αναπόφευκτη.

Οι απλοί Ρωμαίοι στην πλειοψηφία τους ήταν άνεργοι. Ήταν μια εξαθλιωμένη μάζα, μία υποταγμένη τάξη που το μόνον που ζητούσε ήταν σεξ-σεξουαλική διαφθορά, άρτο και θεάματα. Επίσης μεταξύ πολλών άλλων δεινών, η τοκογλυφία είχε γίνει μiα τεράστια κοινωνική μάστιγα. Η διοικητική παραλυσία, η κοινωνική-σεξουαλική διαφθορά και ο ηθικός ξεπεσμός, υπήρξαν άνευ προηγουμένου στην παγκόσμια ιστορία.

Η ηθική με την πνευματική κατάπτωση επέφεραν την σήψη, την παρακμή, την απελπισία, την αδιαφορία και την αδράνεια. Ο χρόνος πλέον κυλούσε αντίστροφα για την πανίσχυρη-παγκόσμια Ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Ο ηθικός ξεπεσμός στα ανώτερα κοινωνικά στρώματα, στην αριστοκρατία της Ρωμαϊκής κοινωνίας, ήταν δίχως προηγούμενο. Αρχηγοί στην σεξουαλική διαφθορά ήταν οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες.

Ο ένδοξος στρατηγός-αυτοκράτορας Ιούλιος Καίσαρ και στενός συνεργάτης του Μάρκου-Λικίνιου Κράσσου, διατηρούσε χαρέμια γυναικών στο παλάτι του. Πριν να γίνει αυτοκράτορας διατηρούσε ερωτικές σχέσεις, με τον βασιλιά της Βυθινίας Νικόδημο. Η αριστοκρατία ακολουθούσε κατά πόδας τους αυτοκράτορες.

Οι ακολασίες τους και τα αχαλίνωτα σεξουαλικά όργια τους έμειναν στην ιστορία. Οι πρόστυχες δεν βρίσκονταν μόνον μέσα στα παλάτια των αυτοκρατόρων, αλλά σχεδόν σε όλα τα σπίτια των ευγενών-αξιωματούχων Ρωμαίων. Οι αρχαίοι Ρωμαίοι-Σημίτες ως γνήσιοι συνεχιστές, των παραδόσεων της φυλής τους, ήταν παγανιστές.


Στην αρχαιοελληνική θρησκεία συναντάμε δεισιδαιμονία και τελετές μαύρης μαγείας. Σε όλες τις θρησκευτικές εκφάνσεις υπήρχε η σεξουαλική μαγεία ως κορωνίδα της λατρείας του Εωσφόρου, η οποία συνοδευόταν από πρωτογονισμό και κανιβαλισμό. Μελετώντας την αρχαιοελληνική θρησκεία είναι εύκολο να διαπιστωθούν τα άπειρα εωσφορικά της στοιχεία. Η μαύρη-σεξουαλική μαγεία, η μαντική, η αγυρτεία, αποτελούσαν μια θλιβερή κοινωνική πραγματικότητα, για τους ιερείς και ειδικά για τις ιέρειες της σκοτεινής θρησκείας.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ARISVINEWS.BLOGSPOT.COM


Δεν υπάρχουν σχόλια :