Μια «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ» παγκοσμίως!!! ΒΙΝΤΕΟ αφιερωμένο στα… «σοβαρά» ΜΜΕ

 Κοινά βήματα με αφορμή τον κορωνοϊό! Κελάηδησε η Dr. Chant και όλος ο πλανήτης παίρνει τώρα γεύση!!!

Στην Αυστραλία ανακοίνωσαν πως κατά το «άνοιγμα» της κοινωνίας, που στην Ν.Ν. Ουαλία θα ξεκινήσει όταν το 70% του πληθυσμού είναι εμβολιασμένο με δύο δόσεις, οι περισσότερες ελευθερίες θα αφορούν τους πλήρως εμβολιασμένους.

Η γνωστή πλέον και μη εξαιρετέα, Dr. Kerry Chant, η οποία δεν θέλει να μιλούν καν οι πολίτες μεταξύ τους σε εμπορικά κέντρα, επιβεβαίωσε ότι οι εργαζόμενοι καθώς και οι πελάτες σε χώρους εργασίας και υπηρεσιών θα πρέπει να έχουν λάβει το εμβόλιο!

Αφού μίλησε για έλεγχο όλων των πολιτών πέταξε την «βόμβα» σε σχέση με το πώς θα ανιχνεύονται οι επαφές. Μια «βόμβα» που πρέπει να ακουστεί σε όλον τον πλανήτη, καθώς αποτελεί παραδοχή ύπαρξης του δόγματος «Νέα Τάξη Πραγμάτων»: «Θα εξετάσουμε το πώς θα είναι η ανίχνευση επαφών στη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων», είπε. 

Άρα, στην Νέα Τάξη Πραγμάτων του πλανήτη, θα υπάρχουν –ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (Η Chant έκανε λόγια για νέα παγκόσμια τάξη πραγματων)- νέοι τρόποι ανίχνευσης επαφών!!! Μήπως με εμφυτεύματα;;; Θα το μάθουμε σύντομα! Η Chant το «κελάηδησε». Ίσως γνωρίζει κάτι και χαίρεται για αυτό!

Δείτε το μικρoύτσικο απόσπασμα από την ομιλία της, καθώς τα υπόλοιπα αφορούν τα τοπικά μέτρα που λαμβάνονται στην χώρα των καγκουρό:

Το βίντεο είναι αφιερωμένο εδώ:

loading...