Κυριε εισαγγελεα …ΔΕΣ ΨΑΞΕ τι γινεται με την επιτροπη φαρμακοεπαγρυπνησης !!!!……..

 

Αυτο ειναι το εγκλημα και οχι η αρνηση – αμφισβητηση στο αφηγημα της καθε εξουσιας !

Οι γιατροι βλεπουν ανθρωπους με παρενεργειες , οι γιατροι μαθαινουν για τους “ξαφνικους” θανατους ..και λενε δεν εχει καμια συνδεση με το εμβολιο …οτι και να τους πεις ! Τους λογους μπορει να τους καταλαβει και ενα παιδι .. οι γιατροι εχουν πολυ καλες σχεσεις με της φαρμακοβιομηχνανιες ..οπως και εχουν να παρουν και μια αποφαση …αν θα πανε με το ρευμα και δεν θα χαρακτηριστουν αρνητες και συνομωσιλογοι απο το συστημα αποσιωπησης του παγκοσμιου εγκληματος !

Υπαρχουν και αλλοι ομως γιατροι ..που δεν παιρνουν ταξιδακια απο της φαρμακοβιομηχανιες , δεν εχουν μπονους , αυτοι που κρατουν ακομα τον ορκο τους …αυτοι οι γιατροι συλλεγουν τα περιστατικα και προσπαθουν να καταθεσουν την κιτρινη καρτα … οπως οφειλουν και ειναι υποχρεωση ολων των γιατρων να κανουν ..αλλα και να προσπαθουν δεν μπορουν ..πανε να μπουν στο συστημα να καταθεσουν και ΔΕΝ …Κυριε εισαγγελεα ..ΔΕΝ μπορουν να καταθεσουν !…

Οταν εχεις να κανεις λοιπον με ενα αναπτυγμα συμφεροντος σε ολους τους τομεις της χωρας , απο μμε , υγεια , βιομηχανια κοκ…ειναι λογικο να ερευνησεις αν καποιοι ειναι καθαροι η οχι , αν καποιοι εχουν στησει μια τεραστια κομπινα θανατου ..και οχι να δεχεσαι τι θα σου πει το ταδε καναλι που εχει παρει εκατομμυρια η ο καθε μαιντανος τηλεπερσονα που ξαφνικα απο γιατρος που εβγαζε γιαλαντζι συνταξεις για τυφλους εγινε και ικανος να αμφιβαλει για το τι λενε παγκοσμιου φημης επιστημονες !

Εχουμε να κανουμε με τεραστιο εγκλημα κατα των Ελληνων , παγκοσμιο ειναι αλλα εμεις ειμαστε εδω, συμμετεχουν Ανωτεροι αξιωματουχοι , Κυβερνητικοι υπαλληλοι , διευθυντικα στελεχοι στην υγεια , επιστημονες , δημοσιογραφοι , κοκ κοκ … μια ομερτα χρηματος , συμφεροντος και βολεψης ..! Εχουμε να κανουμε με το μεγαλυτερο εγκλημα στην Ιστορια μας !

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ , ψαξτε τι γινεται με την κιτρινη καρτα και την επιτροπη , αλλιως στην συμμετοχη του εγκληματος θα πρεπει να βαλουμε και την δικαιοσυνη που για καποιο λογο μεχρι σημερα δειχνει να αμολαει αετο !

ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕς ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ! Καταστρεφονται υγειεις ανθρωποι που δεν θα ξαναεχουν ποτε την υγεια τους ξανα …και ολα αυτα επειδη καταφερε το συστημα να αποδομησει μεσα μας συγκεκριμενες ενοιολογιες , ολα αυτα επειδη η καραμελα συνομωσιολογος εγινε βραχνας δημοκρατιας !..

Και αν εχουν δικιο οι “συνομωσιολογοι” που θα κρυφθειτε μετα; Ποιος θα μπει στο απυροβλητο οταν πλεον για χρονο και φωνζουμε κοιταξτε το ολο αφηγημα δεν ειναι αληθινο , δεν ειναι αυτο που λενε κοκ κοκ ..!

Σκεφθειτε αν και εσεις της δικαιοσυνης εχετε βρεθει στην θεση του θυματος , στην θεση του εξαπατημενου .. αν περιμενετε ο καθενας απο εσας που εκανε το εμβολιο να περασουν 5 χρονια για να δειτε αν θα εχετε ξανα την υγεια σας η αν πεταξατε στα σκουπιδια το προσδοκιμο ζωης σας θα εχετε αφησει ατιμωρητο το μεγαλυτερο εγκλημα , θα εχετε αφησει την συγκομιδη να συμβει!

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ σημερα την ερευνα για το τι κανουν οι της επιτροπης , αν καταγραφουν σωστα , αν λενε την αληθεια , αν ενημερωνουν η παρασερνουν τους συνανθρωπους τους σε μια πραξη που θα τους κοστισει την υγεια τους .. οι ημερομηνιες τι εχει πει ο καθενας υπαρχουν …οποια αλλη πληροφορια εχει βγει στο εξωτερικο και στα πανεπιστημεια παλι υπαρχει ..μια απλη ταυτιση χρονου ,δηλωσεων , κυα και αποφασεων ειναι απλη για να δειτε το εγκλημα που συμβαινει σημερα στην χωρα !

Η εντολη να μην μιλησει κανεις για το ποιος πεθαινει απο εμβολιασμο η ειναι εμβολιασμενος νομιζα οτι θα ηταν αρκετη για να αναλαβει ενας Ελλην εισαγγελεας … Υπαρχει καποιος ακομα; .. Υπαρχει καποιος που ειναι Ανδρας Ελευθερος και Ελληνας στην ελληνικη δικαιοσυνη; .. Ειναι αδυνατον να γινει αποδεκτο στην λογικη ελευθερων ανθρωπων να δεχθουμε οτι ΔΕΝ καταγραφουν τους νεκρους εμβολιασμενους … δεν καταγραφεται και δεν δηλωνεται απο κανεναν ποσοι εμβολιασμενοι νοσησαν και πεθαναν .. ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; .. Οταν πεθαινει ενας των 60 πο καρδια μετα απο εξι μηνες εμβολιου ..οι γιατροι λενε καμια σχεση με το εμβολιο ..πως το γνωριζουν αφου ειμαστε σε πειραματικο σταδιο; Ποιοι ειναι οι αληθινοι αριθμοι αφου στο πειραματικο σταδιο δινεται και πλασεμπο ;..

Ποιος θα αποδωσει ευθυνες δολοφονιας αν σε ενα χρονο πεθανει ενας 50χρονος ξαφνικα και αυτος; Πως θα ανακαλυψετε αν τελικα εφταιγε το εμβολιο αν ειναι να ακουτε μονο αυτους που εχουν λογους να υποστηριζουν το εμβολιο ;.. Πως ειναι δυνατον να μην παρετε μαρτυρια απο επιστημονες που δεν συναινουν στο αφηγημα ;..

Τα ατυχηματα εχουν αυξηθει , κοιταξτε τα στατιστικα , θα βρεχει αεροπλανα (ηδη βρεχει) .. τα στατιστικα του 20 ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΥΞΗΣH ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΤΣΙΟΡΔΑ ΔΗΛΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΙ ΜΕ … ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ …σημερα εχουμε επιδημια κυριε εισαγγελεα και οι θανατοι εχουν εκτοξευτει …δειτε την ΕΛΣΤΑΤ … γιατι λοιπον;

Θελετε ειδικο τηλεμαιντανο να σας πει ξεκινηστε να βλεπετε το αυτονοητο; ..

Τι αλλαξε απο το 2020 κυριε εισαγγελεα και ψοφανε τα ερμα; Απαντηστε μας με ερευνα σας και αποδωστε ευθυνες οπως ειναι το καθηκον σας !

Stranger..

https://katohika.gr/

loading...