ΡΕΖΙΛΕΥΤΗΚΑΝ στον «αέρα» με τα εμβόλια!!! «Βγείτε έξω» είπαν σε δημοσιογράφους – ΑΧΑΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


 Βρέθηκαν θετικές στον COVID σε ζωντανή μετάδοση ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΕΣ! Έγινε χαμός στις ΗΠΑ! Απομόνωσαν και την Καμάλα Χάρις!

Δύο πλήρως εμβολιασμένες οικοδεσπότριες πασίγνωστης αμερικανικής ημερήσιας εκπομπής ABC πήραν εντολή να βγουν, άρον-άρον, εκτός στούντιο, ενώ ήταν ζωντανά στον αέρα, αφού αποδείχθηκε ότι βρέθηκαν θετικές στον Covid-19.


Βγήκαν ξαφνικά και στην συνέχεια το κοινό ενημερώθηκε ότι είχαν βρεθεί θετικές στον Covid-19, παρά το γεγονός ότι ήταν πλήρως εμβολιασμένες. Την ίδια ώρα στην αναμονή ήταν η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις, η οποία περίμενε να δώσει συνέντευξη! Απόλυτο ρεζιλίκι!


«Θα πρόκειται για μια τεράστια είδηση από στιγμή σε στιγμή. Αυτό που συνέβη είναι ότι η Sunny και η Ana φαίνεται ότι βρέθηκαν θετικές στον Covid”, είπε η βασική τηλεπαρουσιάστρια Behar στους θεατές, προσθέτοντας ότι «είχαν λάβει και οι δύο ‘πολλά εμβόλια’».


«Όσο και να προσπαθούμε, βλέπουμε αυτά τα πράγματα να συμβαίνουν. Πιθανότατα πρόκειται για σημαντική εξέλιξη αλλά θα είναι εντάξει, είμαι σίγουρη, γιατί και οι δύο είναι φουλ εμβολιασμένες. Μιλάμε για πολλά εμβόλια».


Το κερασάκι ήταν πως η Καμάλα Χάρις αν και εμβολιασμένη, φοβήθηκε, προφανώς, να εμφανιστεί στο στούντιο και έτσι η συνέντευξη έγινε εκτός σκηνής.


Κατά την διάρκεια της συνέντευξής της, η Χάρις προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα λέγοντας πως χωρίς τα εμβόλια θα ανησυχούσαν τώρα για νοσηλεία!


«Η Sunny και η Ana είναι δυνατές γυναίκες και ξέρω ότι είναι καλά. Ευτυχώς είναι εμβολιασμένες και τα εμβόλια κάνουν τη διαφορά, γιατί αλλιώς θα ανησυχούσαμε για νοσηλεία και χειρότερα», δήλωσε.


Δείτε το βίντεο με ολόκληρο το περιστατικό:


Δεν υπάρχουν σχόλια :