Επικίνδυνος δεν είναι ούτε ο εμβολιασμένος, ούτε ο ανεμβολίαστος

Επικίνδυνος είναι εκείνος που αρνείται την Αλήθεια, την Λογική, την Σκέψη, την Κρίση, την Ελευθερία και σαφώς εκείνος που καλλιεργεί τον φασισμό.

Ο διχασμός της κοινωνίας είναι τεχνητός και υποβολιμαίος από το ίδιο το καθεστώς, γιατί μόνο εκείνο εξυπηρετειται από αυτόν.

Επικίνδυνη δεν είναι η επιστήμη αυτή καθαυτή.

Επικίνδυνοι είναι οι επιστήμονες οι οποίοι αντί να υπηρετούν την επιστήμη τους υπηρετούν πολυεθνικα και πολιτικά συμφέροντα

Επικίνδυνη δεν είναι η πολιτική

Όλοι μας είμαστε ή οφείλουμε να είμαστε πολιτικά όντα.

Η άλλη πλευρά είναι η αμοιβαδοποιηση

Επικίνδυνοι είναι οι πολιτικοί που εξυπηρετούν συμφέροντα πολυεκατομμυριουχων εις βάρος του λαού.

Επικίνδυνο δεν είναι το Δίκαιο αλλά οι εφαρμοστες αυτού

Επικίνδυνη δεν είναι η δημοσιογραφια αλλά οι προπαγανδιστες δημοσιογράφοι.

Επικίνδυνοι δεν είναι οι άνθρωποι, αλλά οι ανήθικοι άνθρωποι.

Όλα τα ανωτέρω διαχωριζόμενα ηθικής είναι επικίνδυνα.

Το δίλημμα που τέθηκε στην κοινωνία από τους εξαγορασμένους επιστήμονες και δημοσιογράφους, εμβολιασμός με σκοπό το τείχος ανοσίας και στόχο την Ελευθερία, εκτός από ανήθικο είναι και πλαστό κι επιστημονικά έχει ήδη καταρρεύσει.

Βοάν οι ανεξάρτητοι και ηθικοί επιστήμονες παγκοσμίως να λένε ότι σε ιό που μεταλλάσσεται δεν μπορεί να επιτευχθεί τείχος ανοσίας ειδικά με μη αποστειρωτικά σκευάσματα.

Είναι πλαστό όσο το δημοψήφισμα του Αλ6, 

Το “λεφτά υπάρχουν” του Τζεφρυ 

Και το “δεν θα απεμπολήσω το βέτο για την Μακεδονία” του ΚυρΓιακου.

Fake δίλημμα δεν μπορεί να επιτρέψουμε να μας διχάσει.

Μας συμπεριφέρονται όλους σα να είμαστε καρκινοπαθείς τελικού σταδίου εφαρμόζοντας επάνω μας νέα μη δοκιμασμένη και μη εγκεκριμένη τεχνική και μάλιστα χωρίς να έχουμε το δικαίωμα επιλογής, εφόσον με φασιστικά μέτρα πολλοί στερούμαστε το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στην εργασία.

Ο πόλεμος είναι υπαρκτός αλλά ο εχθρός δεν είναι ο ιός

Είναι οι πολυεκατομμυριούχοι που συμμετέχουν σε παγκόσμιους οργανισμούς ως κράτη.

Χρηματοδοτούν νέες τεχνολογίες προωθώντας τρόπους ελέγχου του ανθρώπου και κατ’ επέκταση ολόκληρης της κοινωνίας για ίδιον όφελος.

Σε κάθε περίπτωση και μόνο το γεγονός ότι απαξιώνουν οι καθεστωτικοί γιατροί επιστήμονες μεγέθους Μοντανιέ , Μπάγκντι , Ιωαννίδη και άλλων, θα έπρεπε να ενεργοποιήσει μηχανισμούς άμυνας και αμφισβήτησης μέσα μας.

Ομολογώ ότι θα είχα χαζέψει και θα είχα απελπιστεί αν δεν υπήρχαν από την αρχή φωνές όπως των καθηγητών Βαθιώτη, Κούβελα, Φαρσαλινού , Πουλά, Αρβανίτη, Βασσαρα και πολλών άλλων, καθώς και φίλων γιατρών οι οποίοι διαχώρισαν από την αρχή την θέση τους από την τρέλα, μιλώντας την γλώσσα της Αλήθειας, της Ηθικής και της Επιστήμης τους ο καθένας.

Δεν υπάρχει λογικός νους που να προκρίνει την γνώμη ενός πλαστικού χειρουργού έναντι ενός καθηγητή Φαρμακολογίας για το συγκεκριμένο θέμα.

Πρόκειται για πλάνη που στηρίζεται στον φόβο που καλλιεργεί η προπαγάνδα των ΜΜΕ

Κρατήστε το μυαλό στον τόπο και δείτε κατάματα τον εχθρό.

Δεν είναι ο διπλανός σας, εκτός κι αν πληρώνεται γι’ αυτό.

loading...