ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΖΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣΙΑΣ ΟΤΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΕΙΡΟΤΗΤΑ

Ο ισχυρισμός της Νίκι Μινάζ στις 13 Σεπτεμβρίου 2021 ότι το εμβόλιο Covid μπορεί να προκαλέσει ανικανότητα προκάλεσε σάλο που ξεπέρασε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς ο ίδιος ο υπουργός Υγείας του Τρινιντάντ & Τομπάγκο (γενέτειρας της διεθνούς φήμης ράπερ, τραγουδίστριας και τραγουδοποιού) δήλωσε ότι ήταν λανθασμένοι κι εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι η ομάδα του έχασε χρόνο προσπαθώντας να εντοπίσει την πηγή αυτής της διάδοσης.

Σύμφωνα με την έρευνά μας όμως η ρίζα της διαμάχης μπορεί να εντοπιστεί στην έκθεση ΣΧΕΔΙΟ ΑΚΤΗ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΗΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΡΤΧΑΪΝΤ του 2002 από το Ινστιτούτο Έρευνας Αφοπλισμού των Ηνωμένων Εθνών (UNIDIR).

Στη σελίδα 65 διαβάζουμε ότι σύμφωνα τις καταθέσεις που εδόθησαν το 1998 στην Επιτροπή Αλήθειας και Συμφιλίωσης (TRC) της Νότιας Αφρικής το ανατραπέν καθεστώς φυλετικού διαχωρισμού είχε διερευνήσει την παραγωγή εμβολίων καταστολής της γονιμότητας ανδρών και γυναικών και είχε συζητήσει τη δυνατότητα ανάπτυξης εμβολίου κατά της γονιμότητας που θα χορηγείτο στις μαύρες γυναίκες της χώρας χωρίς να το γνωρίζουν. Αν και ο Δόκτωρ Σαλκ βαν Ρένσμπουργκ, που επέβλεπε το πρόγραμμα, δήλωσε ότι εκτίμησή του ήταν ότι υπήρχε μικρή πιθανότητα η έρευνα να δώσει θετικά αποτελέσματα τα επόμενα 10 χρόνια, αναφορές των ΜΜΕ την εποχή των ακροάσεων ανέφεραν εσφαλμένα ότι το εμβόλιο είχε παραχθεί.

Σε κάθε περίπτωση δεδομένου ότι έχουν περάσει περισσότερα από 20 χρόνια από τότε, δεν είναι υπερβολικό κάποιος να υποθέσει ότι η έρευνα συνεχίστηκε και απέδωσε ‘θετικά αποτελέσματα’.

pantepikaira.blogspot.com

loading...