Ρεζιλίκια πράματα – Κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη: Υπουργός Υγείας ένας νομικός και υπουργός Δικαιοσύνης ένας γιατρός!

 Απίστευτα πράγματα με την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη

Ο Θ.Πλεύρης έχει σπουδάσει όμως νομική και είναι δικηγόρος στο επάγγελμα, κάτι που δημιουργεί ένα παράδοξο, καθώς στο υπουργείο Δικαιοσύνης βρίσκεται ένας γιατρός, ο Κώστας Τσιάρας. 

Δηλαδή ο Κ.Μητσοτάκης επέλεξε έναν δικηγόρο για υπουργό Υγείας και έναν γιατρό για υπουργό Δικαιοσύνης! Απίστευτο και όμως πραγματικό. 

Τουρλού τουρλού λέγανε οι νοικοκυρές το βιαστικό φαγητό με ότι υπήρχε στην κουζίνα. Αυτό ακριβώς είναι ο ανασχηματισμός Μητσοτάκη.

Ούτε ριζικός,ούτε δομικός. Ότι βρήκε, έβαλε στην κατσαρόλα της κυβέρνησης. Παλιά συστατικά (Θεοδωρικάκος) που είχαν φύγει δυσμενώς.

Τη νύφη πλήρωσε ο Χρυσοχοιδης και ο Μητσοτάκης ομολογησε έτσι ότι σε θέματα ταξης+πολιτικής προστασίας τα έκανε μαντάρα.Μενδώνη+Κεραμέως αμετακινητες. Ερχεται θερμός χειμωνας στην εκπαίδευση. 

Η ακροδεξιά συνεχίζει την προέλαση της με τον Πλεύρη στο Υπ.Υγείας. Κατα τα άλλα η κυβέρνηση ενδιαφέρεται για τον μεσαίο χώρο–χαχαχαχα. Επίσης: Ο αριθμός των εξωκοινοβουλευτικών στη κυβέρνηση αυξάνει κι άλλο. Κάποιοι βουλευτές μπήκαν ως υφυπουργοί για τα μάτια του κόσμου

Η ειρωνεια για τον υπουργο υγειας Ο Πλεύρης υπουργός υγείας και η δημοκρατία συνεχίζει να εκδημοκρατίζεται. Μεταξύ άλλων διαβάζω στο βιογραφικό του, “Είμαι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης με υποτροφία (2002) με την εργασία του «Η συναίνεση του ασθενούς σύμφωνα με το ελληνικό και γερμανικό ποινικό δίκαιο». Επιπλέον, από το 2006 είμαι κάτοχος διδακτορικού τίτλου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με διατριβή στο θέμα «Η ποινική Ευθύνη στην Ιατρική Πράξη. Έρευνα και Πειραματισμός με αντικείμενο τον άνθρωπο». Ό,τι και να πω εγώ περισσεύει… συνέχιζε να υπακούς και να ελπίζεις ότι θα σε λυπηθούν.

loading...