Η παγκόσμια ερήμωση βρίσκεται σε εξέλιξη….





GEWKWN:

Ο κόσμος εξακολουθεί να ψάχνει για ειρήνη και ασφάλεια καθώς οι ‘’ηγέτες’’  του τον οδηγούν στην ίδια την κόλαση, οι σκοτεινές δυνάμεις … προειδοποιούσαν εδώ και χρόνια για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, από τα  7,9 δισεκατομμύρια που ζουν στον πλανήτη σήμερα  σε 500 εκατομμύρια, τα εμβόλια Covid-19 είναι μέρος του σχεδίου για την εξόντωση ενός μεγάλου τμήματος της ανθρωπότητας  

Οι παγκοσμιοποιητές ξεκίνησαν  τα ‘’πρωτόκολλα μείωσης’’ ….. η παγκόσμια ερήμωση βρίσκεται σε εξέλιξη, πως όμως θα σκοτώσουν όλους αυτούς τους ανθρώπους 7,4 δισεκατομμύρια στα επόμενα λίγα χρόνια;  

ΤΟ ΝΕΡΟ: αυτός που ελέγχει το νερό…… ελέγχει την ζωή,  αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα αρχίσετε να βλέπετε πολέμους για το νερό.

ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ:  αν ελέγχεις το φαγητό, ελέγχεις τη ζωή

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ,  οι τράπεζες σε όλο τον πλανήτη θα καταρρεύσουν,  θα χαθούν οι αποταμιεύσεις, θα αυξηθεί κατακόρυφα η ανεργεία με συνέπεια την αύξηση της εγκληματικότητας, άνθρωποι θα αυτοκτονούν…….

Έχω ζήσει τέτοια κατάσταση με το κούρεμα των καταθέσεων  στην Κύπρο το 2013, μέσα σε μια νύχτα το 80% των Κυπρίων   έχασαν  τις οικονομίες μιας ζωής, μέσα σε μια νύχτα τα έχασα όλα, 48 χρόνια δούλευα 12 ώρες την ημέρα και ένα πρωί τα έχασα όλα, άνθρωποι αυτοκτονούσαν άλλοι έπαθαν εγκεφαλικά εγώ έπαθα 2 εμφράγματα διότι δεν ήξερα πλέον πως να ζήσω την οικογένεια μου, πως να επιβιώσουμε……. πιστέψτε με αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να το καταλάβεις………

Συνεχίζουμε με τα πρωτόκολλα μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού……

EMP Attack- Electromagnetic pulse : Το EMP σημαίνει “ηλεκτρομαγνητικός παλμός”. Το EMP είναι μια έκρηξη ακτινοβολίας γάμμα που μπορεί να προκαλέσει ακόμη και πλήρη καταστροφή, των σύγχρονων ηλεκτρονικών, το EMP έχει τη δυνατότητα να επαναφέρει μια σύγχρονη κοινωνία σε κάτι που θυμίζει τις σκοτεινές εποχές…… εν ριπή οφθαλμού.

Πώς ένα EMP μπορεί να επηρεάσει το ανθρώπινο σώμα;

Ένα EMP δεν έχει μόνο τη δυνατότητα να βλάψει τα ηλεκτρονικά σε μια δεδομένη περιοχή, είναι επίσης πιθανό να επηρεάσει άμεσα το ανθρώπινο σώμα.

Μερικές από τις πιθανές επιπτώσεις στον άνθρωπο είναι:

Κυτταρικές μεταλλάξεις

Βλάβη του νευρικού συστήματος

Εσωτερικά εγκαύματα

Εγκεφαλική βλάβη

Προσωρινά προβλήματα με τη σκέψη και τη μνήμη

Βιολογικά όπλα :

α) βιοτρομοκρατια : η σκόπιμη χρήση οποιουδήποτε μικροοργανισμού, ιού, μολυσματικής ουσίας ή βιολογικού προϊόντος που μπορεί να κατασκευαστεί ως αποτέλεσμα βιοτεχνολογίας ή οποιουδήποτε φυσικού ή βιομηχανικού συστατικού οποιουδήποτε τέτοιου μικροοργανισμού, ιού, μολυσματικής ουσίας ή βιολογικού προϊόντος, για να προκαλέσει θάνατο, ασθένεια ή άλλη βιολογική δυσλειτουργία σε άνθρωπο, προκειμένου να εκφοβίσει ή να εξαναγκάσει τον άμαχο πληθυσμό .

β) Τα θανατηφόρα βιολογικά όπλα προκαλούν μαζικούς θανάτους, αλλά είναι ανίκανα για μαζική καταστροφή υποδομής , κτιρίων ή εξοπλισμού……  γι’αυτό υπάρχουν και τα πυρηνικά

Πυρηνικά όπλα:  9 χώρες διαθέτουν πυρηνικά όπλα (ΗΠΑ, Ρωσία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Κίνα, Ινδία, Πακιστάν, Ισραήλ, Βόρεια Κορέα) διέθεταν συνολικά 13.080 πυρηνικά όπλα στην αρχή του 2021, σχεδόν όλα είναι σε κατάσταση υψηλής επιχειρησιακής ετοιμότητας.

Τα παλιά πυρηνικά όπλα έχουν αντικατασταθεί με νέας τεχνολογίας, επόμενης γενιάς, όπως πολυηχητικά (hypersonic)  όπλα λέιζερ κλπ.

Είμαστε συνεχώς μάρτυρες παράξενων μετεωρολογικών φαινομένων καθώς ισχυρές ηλεκτρομαγνητικές συσκευές δημιουργούν τεχνητές καιρικές και κλιματικές συνθήκες… Δεν είναι μόνο οι ΗΠΑ που διεξάγουν καιρικές συνθήκες οι Ρώσοι το κάνουν, οι Κινέζοι το κάνουν… Όλοι χειρίζονται τον καιρό εναντίον όλων.

Ο αέρας που αναπνέουμε είναι φορτωμένος με συνθετικές ίνες μεγέθους αμιάντου και τοξικά μέταλλα, συμπεριλαμβανομένων των αλάτων βαρίου, του αλουμινίου και, σύμφωνα με πληροφορίες, ραδιενεργού θορίου.

το ατμοσφαιρικό βάριο αποδυναμώνει τους ανθρώπινους μυς, συμπεριλαμβανομένων αυτών της καρδιάς.

Εισπνεόμενα αλουμινίου πηγαίνουν απευθείας στον εγκέφαλο και προκαλεί οξειδωτικό στρες εντός ιστού εγκεφάλου, οδηγώντας στο σχηματισμό του Αλτσχάιμερ  όπως νευροϊνιδιακά tangles.Radioactive θορίου είναι γνωστό ότι προκαλεί λευχαιμία και άλλους καρκίνους.

Η γη και οι κάτοικοί της βομβαρδίζονται συνεχώς με μικροκύματα υψηλής συχνότητας που χρησιμοποιούνται για τον χειρισμό της φορτισμένης ατμόσφαιρας για τροποποίηση του καιρού, συλλογή πληροφοριών και για τεκτονικά (σεισμοπαραγωγικά) όπλα.

Οι κεραίες HAARP βομβαρδίζουν και θερμαίνουν την ιονόσφαιρα, προκαλώντας ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες να αναπηδούν στη γη, διεισδύοντας σε όλα ζωντανά και νεκρά. Οι εκπομπές HAARP κάνουν τρύπες στο όζον, δημιουργώντας ένα ακόμη hobgoblin. Ο εφευρέτης του HAARP Bernard Eastlund περιέγραψε στην αρχική του πατέντα πώς η ενέργεια της κεραίας μπορεί να αλληλεπιδράσει με σωρούς ατμοσφαιρικών σωματιδίων, που χρησιμοποιούνται ως φακοί ή ως συσκευές εστίασης, για να τροποποιήσουν τον καιρό……..Το HAARP είναι ικανό να προκαλέσει πλημμύρες, ξηρασίες και τυφώνες.

Το HAARP δεν είναι μόνο ικανό να αποσταθεροποιήσει τα γεωργικά και οικολογικά συστήματα οπουδήποτε στον πλανήτη, αλλά τα αποτελέσματά του μπορούν να στοχεύσουν σε επιλεγμένες περιοχές για να επηρεάσουν τις ανθρώπινες σωματικές, ψυχικές και συναισθηματικές αντιδράσεις κατά τη διάρκεια μη θανατηφόρων πολέμων. Συχνότητες HAARP που εκπέμπονται σε συγκεκριμένους στόχους μπορούν να προκαλέσουν καταστροφικούς σεισμούς.

Η προστασία από όλα αυτά είναι μόνο μια……

ΘΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΝ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ( Οίμος-Αθήνα)

Διαλέξτε άνθρωποι της γης. Τί θέλετε εσείς;  Αλλαγή ζωής, δηλαδή ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  Ή ΘΑΝΑΤΟ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ;

 Δική σας η επιλογή!  Δεν έχετε πλέον καιρό.  Έρχονται ΦΟΒΕΡΑ ΔΕΙΝΑ! ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΕΡΑΤΕ ΑΥΤΑ!

Εάν όμως εσείς σηκώσετε ψηλά την κεφαλή και η ματιά σας αναζητεί Εμέ την Τριαδική Αρχή, τότε το σκότος του εχθρού θα διαλυθεί και θα λάμψει εις την ματιά και εις την ψυχή σας μια Θεία χαραυγή.

loading...