Η κουφαλιτσα ο “Λαμπης ” σε πόσους αλλους εχει πει “”ομως ,εχω κρατήσει ενα φάρμακο για σένα “” – ΒΙΝΤΕΟ

Φ. Τζωρτζίδης – Νευροχειρούργος: ”Είχα κλιμακούμενη επιδείνωση και συζητούσαν να μπω στην ΜΕΘ. Τότε ο Γώγος μου είπε “έχω κρατήσει ένα φάρμακο για σένα”. Πήρα το φάρμακο και σε μια ώρα ήταν σαν να μην είχα τίποτα! Είμαι γιατρός, όλοι αυτοί είναι φίλοι μου 30 χρόνια είμαστε μαζί, Άλλο να αντιμετωπίζεις έναν ασθενή ψυχρά και να κάνεις τη δουλειά σου και άλλο ένα συνάδελφο ο οποίος δείχνει να επιδεινώνεται.”

Συμπερασματικά:

1ον Δεν χρειάζεται να φέρουν φάρμακα. Τα έχουν και τα ξέρουν ήδη και είναι φθηνά. Παρά το γεγονός, αφήνουν τον κοσμάκη να πεθαίνει στις ΜΕΘ με τα πρωτόκολλα θανάτου.

2ον Δεν τα χρησιμοποιούν σε όλους αλλά μόνο στους δικούς τους. ΟΙ ΖΩΕΣ για εκείνους δεν έχουν όλες την ίδια αξία. Κάποιες ζωές είναι πιο σημαντικές από τη δική σου! Είτε έχεις κάνει το Θρομβόλιο είτε όχι, αν πέσεις στα χέρια τους και δεν είσαι κολλητός τους θα σε στείλουν στον Αγύριστο. 

3ον Επιμένουν στο θρομβόλιο όχι γιατί είναι η “μοναδική διέξοδος” αλλά επειδή θέλουν να διευρύνουν την πελατεία της Pfizer κατά μερικά εκατομμύρια και να επιβάλουν εκβιαστικά τα πιστοποιητικά.

4ον Όποιος δεν έχει καταλάβει ακόμα σε τι είδους χώρα ζει και θεωρεί ότι όλο αυτό γίνεται για να προστατευτεί η υγεία του από τους διεφθαρμένους, είναι τουλάχιστον ηλίθιος.

Χρήστος Ρίζος

loading...