ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΧΙ ΤΗΝ “ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ” (που κολλάει ο ιός) ΑΛΛΑ ΤΟ «ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» ΠΟΥ Ο ΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ! ! !

Στο καθημερινό πρόγραμμα προπαγάνδας και εκφοβισμού του γαλάζιου μαγαζιού του Φαλήρου, το είπε 100 φορές ο Βασιλακόπουλος και άλλες 100 η Παγώνη, πως στις Αστικές Συγκοινωνίες και στο «ράλι Ακρόπολις», ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ Ο ΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ -με την παρότρυνση του Αυτοκράτορα- ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ “ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ PFIZER” ! ! !

Έτσι μετά  από οχτώ χρόνια απουσίας, το Ράλι Ακρόπολις, επιστρέφει στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος και για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο αγώνας θα «περάσει» μέσα από το κέντρο της πρωτεύουσας, δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό σκηνικό, με την εικόνα να μεταδίδεται σε κάθε γωνιά του πλανήτη, με τα μιλιούνια κόσμου που χωρίς κανένα μέτρο προστασίας και ο ένας πάνω, στον άλλο  (αφού όπως γράφει και η ανακοίνωση του αυτοκρατορικού μεγάρου πως δεν υπάρχει πρόβλημα μεταδόσεως του ιού, αφού χρησιμοποιούνται στα αγωνιστικά αυτοκίνητα αποκλειστικά καταλύτες Pfizer) παρακολουθούσαν το θέαμα που πριν λίγο είχε κηρύξει την έναρξη του ο Έλληνας αυτοκράτορας που σήκωσε την Ελληνική σημαία για το αυτοκίνητο με οδηγό τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Σεμπαστιάν Οζιέ, που ήταν το πρώτο στη ράμπα για την εκκίνηση.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης παρακολούθησε την πρώτη ειδική διαδρομή COSMOTE 5G Athens Stage, που έλαβε χώρα στην «καρδιά» της πρωτεύουσας, μέσω της ιστορικής αυτής στιγμή για το «Ράλι των Θεών».

Για την ιστορία την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, οι δρόμοι γύρω από την Πλατεία Συντάγματος συνέθεσαν την  πρώτη ειδική διαδρομή του αγώνα, μήκους 0,98 χλμ. τα αυτοκίνητα ξεκινώντας από τη Λεωφόρο Β. Αμαλίας, θα περάσουν εμπρός από το κτίριο της Βουλής των Ελλήνων και, στρίβοντας διαδοχικά αριστερά, θα τερματίσουν επί της οδού Γεωργίου Α΄, έχοντας κυκλώσει την Πλατεία Συντάγματος.

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ

β. τεζαρης 

϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

loading...