Ένα συγκλονιστικό βίντεο από έναν νεκροθάφτη του Μίλτον Κινς της Αγγλίας. Η συνέντευξη δόθηκε στον Μαξ Ίγκαν.

– Από το 2019 προετοίμαζαν τα νοσοκομεία τον κόσμο πως δεν θα μπορούν να δουν τους θανώντες συγγενείς.

– Το 2020 δεν υπήρχε καμία έξαρση στους θανάτους παρόλο τη τρομολαγνεία στα κανάλια. Με εξαίρεση ένα διάστημα 3 εβδομάδων όπου ο τότε υπουργός Υγείας μετέφερε με εντολή του όλους τους ηλικιωμένους από τα νοσοκομεία στα γηροκομεία. Στερώντας τους τη φροντίδα που άξιζαν και στην ουσία πραγματοποιώντας ευθανασία μέσω του Μιντάζολαμ. Μάλιστα τονίζει πως δεν μπορεί να εξηγήσει πως αυτές τις 3 εμβομαδες δεχόταν κλήσεις να περισσυλέξει πτώματα ΜΟΝΟ από γηροκομεία. Πώς ήξερε ο ιός και ‘χτυπούσε’ μόνο γηροκομεία άραγε;

– Το 2021 πάλι καμία έξαρση δεν παρατηρήθηκε στους θανάτους παρά μόνο όταν ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί. Ο νεκροθάφτης δίνει την σημαντική πληροφορία μέσα από συζητήσεις με υγειονομικούς πως η περίφημη μετάλλαξη Δ, δεν είναι στην ουσία μετάλλαξη αλλά ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ του εμβολίου. Μιλούσε με όλες τις οικογένειες των νεκρών σχεδόν 8/10 ήταν διπλά εμβολιασμένοι!! Μας λέει πως αυτόν το χειμώνα θα έχουμε τουλάχιστον ένα πολύ γνωστό νεκρό ο καθένας μας..

– Τέλος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις φυλακές/κρατητήρια κόβιντ. Περιγράφει 2 μεγάλες φυλακές 30 χιλιάδων ατόμων που έχουν χτιστεί στην Αγγλία εν καιρώ κρίσης. Και διερωτάται. Ποιός ο λόγος; Η μία μάλιστα είναι δίπλα σε κρεματόριο. Μας το λέει ξεκάθαρα, σε κάνα χρόνο εμείς οι λίγοι που μπορούμε να αντιδράσουμε εάν δεν κάνουμε και τώρα τίποτα για τα παιδιά μας, εκεί θα καταλήξουμε ως δήθεν μολυσμένοι και έπειτα ως ‘θύματα’ του ιού..

Εδώ το βίντεο:

loading...