Το Ράλλυ Ακρόπολις 2021 αποτελεί δείγμα ακμής και παρακμής του Ελληνικού έθνους.

Το να αναλαμβάνει η χώρα μας μια διοργάνωση παγκοσμίου επιπέδου, είναι κάτι περισσότερο από θετικό για την προβολή της στο εξωτερικό και όχι μόνον. Παράλληλα όμως φαίνονται και τα τρομερά μειονεκτήματα του νεοελληνικού έθνους.


Ορθοδοξία-Γεωστρατηγική και ιστορία. Επικρατέειν η Απόλλυσθαι. Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος (Contact : [email protected]).

Το νεοελληνικό έθνος το 1832 δομήθηκε επάνω στην Βαυαρική παρακμή-διαφθορά και το ράλλυ Ακρόπολις αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά δείγματα ακμής και παρακμής του Ελληνικού έθνους. αυτό φαίνεται από τις διακρίσεις και τους χρόνους των ξένων οδηγών σε σχέση με τους Έλληνες, οι οποίοι υστερούν δραματικά. Αυτό συμβαίνει όλες τις αγωνιστικές σεζόν που διεξάγεται το ράλλυ Ακρόπολις. Στο φετινό ράλλυ Ακρόπολις ο πρώτος Έλληνας οδηγός ήταν 27 λεπτά πίσω από τον νικητή του αγώνα Κ. Rovanpera.

Οι οδηγοί των άλλων χωρών αφήνουν αρκετά λεπτά πίσω τους Έλληνες οδηγούς. Δυστυχώς αυτό είναι δείγμα χαμηλού πνευματικού επιπέδου και φανερώνει έλλειψη παιδείας. Το ίδιο ακριβώς ισχύει σχετικά με τα σοβαρά και θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα.

Τα πάντα ξεκινούν από το εκπαιδευτικό σύστημα των ξένων χωρών. Στην Ελλάδα κατά γενική παραδοχή δεν έχουμε παιδεία. Για αυτό υστερούμε τραγικά σε όλους τους τομείς.(1) Δυστυχώς τα θανατηφόρα και σοβαρά τροχαία ατυχήματα έχουν εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα όπλα του υβριδικού πολέμου που διεξάγεται στην χώρα μας, από την νέα τάξη πραγμάτων και την Τουρκία. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι και ειδικά νέα παιδιά έχασαν τις ζωές σε τροχαία ατυχήματα τις προηγούμενες δεκαετίες μέχρι και σήμερα.

Η έλλειψη παιδείας-αγωγής οδηγεί στην απάθεια, στην αδιαφορία και στην κατάρρευση-παρακμή. Αυτά είναι από τα πιο επικίνδυνα συμπτώματα μιας κοινωνίας σε μεγάλη παρακμή και σήψη.

Οι κάτοικοι είναι προκλητικά-τραγικά απαθείς-αδιάφοροι απέναντι στους εμπρησμούς, στον Covid-19, τα εμβόλια, τα μνημόνια, την εισβολή, τα τροχαία ατυχήματα και τις εθνοκτόνες συνέπειες που προέρχονται από τα προαναφερόμενα.

Aυτό συμβαίνει διότι αρκετοί δεν έχουν παιδεία και θεωρούν ότι τα προβλήματα πρέπει να απασχολούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους.

Όταν διαπιστώσουν ότι αυτές oi κοινωνικές-εθνικές μάστιγες, ήταν και είναι υπόθεση όλων μας τότε είναι πολύ αργά, καθώς έχουν ήδη υποστεί οι ίδιοι είτε κάποια από τα συγγενικά, η φιλικά τους πρόσωπα θανάτους οι απώλειες εξαιτίας του υβριδικού πολέμου.

Από γεωστρατηγικής απόψεως στην σύγχρονη εποχή, υβριδικό πόλεμο έχουμε όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα “συμμαχικά” κράτη, από το ΝΑΤΟ, είτε από την παραδοσιακά ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων.

Οι πολεμικές επιθέσεις και ενέργειες δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές με την παραδοσιακή έννοια, αλλά μπορεί να είναι πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές και πνευματικές. Η επίθεση από κράτη της “συμμαχίας” από την νέα τάξη πραγμάτων μπορεί να εκδηλωθεί, με οικονομική μορφή (χρεοκοπία, δάνεια, μνημόνια), είτε με εμπρησμούς στα δάση, ή στους οικισμούς με καταστροφές-καταρρεύσεις σπιτιών και με νεκρούς.

Εντούτοις οι ισχυρότερες-φοβερότερες επιθέσεις που
ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα.

Απόρροια αυτών των επιθέσεων είναι και τα σοβαρά-θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα.

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ. ΠΡΩΤΥΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ARISVNEWS

loading...