ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ LUC MΟΝΤΑGΝΙΕR:«ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ! ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ! ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ!»

ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΝ ΖΩΗ ΙΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΟΥ ΑΙDS.”

Σκληραίνει τη στάση του ο μεγαλύτερος εν ζωή Ιολόγος που απάλλαξε την ανθρωπότητα από τη μάστιγα του ΑΙDS.«Δεν είμαστε σε δημοκρατία

αλλά σ΄υγειονομική δικτατορία. Αυτά τα εμβόλια δεν είναι εμβόλια, αλλά ένα περίπλοκο πλέγμα μοριακής βιολογίας που μπορεί να είναι δηλητήριο.

Είναι φρίκη να εξαναγκάζουμε ανθρώπους, τώρα παιδιά, να εμβολιάζονται με αυτά. Είναι έγκλημα κατά παιδιών. Τα εμβόλια είναι περιττά, επικίνδυνα, αναποτελεσματικά. Δεν εμποδίζουν καθόλου την εξάπλωση του ιού. 

Ο Fauci είναι αποτυχημένος εγώ βρήκα το AIDS! Αυτοί είναι συνομώτες!!»

Ο Luc Montagnier νομπελίστας Iατρικής 2008 που ανακάλυψε τον ιό του AIDS φτάνει στην Ιταλία. Πάνω από 2.000 άνθρωποι ήρθαν να τον ακούσουν. Είπε: «Είμαστε σε μια υγειονομική δικτατορία , δεν είναι πλέον δημοκρατία. Αυτά τα εμβόλια δεν είναι πραγματικά εμβόλια, αλλά ένα περίπλοκο πλέγμα μοριακής βιολογίας που είναι ικανό να είναι ένα δηλητήριο.

( σ.σ. Αυτό το εμβόλιο έκαναν υποχρεωτικό και καλούν νυχθημερόν με το χωνί της νυν Κατοχής την τηλεόραση να πάμε να το υποστούμε. Μέχρι κι η Εκκλησία δέεται όσοι ανεμβολίαστοι προσέλθετε.. Απελθέτω! ) 

Είναι φρίκη να αναγκάζεις ανθρώπους, τώρα παιδιά, να εμβολιάζονται με αυτό το μοριακό σκεύασμα. 

Ανανεώνω την έκκλησή μου προς τους γιατρούς να συνταγογραφήσουν θεραπείες που λειτουργούν. Το green pass; Όλα έχουν να κάνουν με το μάρκετινγκ. Συνωμότες, εμείς; Όχι, είναι αυτοί oι συνωμότες.”

Ο Luc Montagnier, Γάλλος ακαδημαϊκός βρέθηκε στη Φλωρεντία τις τελευταίες ημέρες με πρωτοβουλία μιας ομάδας εθελοντών από το “Atto Primo” που ιδρύθηκε από την Tiziana Vigni και την Daniele Granara [δύο δικηγόρους που συμμετέχουν στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων και ειδικότερα στην καταπολέμηση της υποχρεωτικότητας εμβολίου]. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...