ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΜΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Ο FDA ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΚΙΔΑ COVID

ΕΝΩ ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ Γ΄ΦΑΣΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 2 ΕΤΗ Ο FDA ΔΙΝΕΙ ΠΛΗΡΗ ΕΓΚΡΙΣΗ Σ΄ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΟ ΩΣ ΑΣΦΑΛΕΣ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!

ΒΙΝΤΕΟ

Το FDA έδωσε με συνοπτικές διαδικασίες το Green Light στο εμβόλιο της συστημικής Pfizer με αδιαφανείς διαδικασίες και παραβιάζοντας κάθε

υφιστάμενη νόρμα. 

Καμία δημόσια ακρόαση,καμία διαφάνεια, καμία ανοιχτή ανασκόπηση των δεδομένων εμβολίου, επικίνδυνη κι αυθαίρετη αναδιάρθρωση χρονοδιαγράμματος 

Είναι ήδη ανησυχητικό ότι η πλήρης έγκριση βασίζεται σε δεδομένα 6 μηνών όταν οι κλινικές δοκιμές σχεδιάστηκαν για δύο χρόνια θα τελείωναν οι κλινικές δοκιμές για μακροπρόθεσμες συνέπειες αρχές 2023. Η άδεια κυκλοφορίας χορηγήθηκε στην Pfizer στις 21 Δεκεμβρίου 2020 έως τον  Δεκέμβριο του 2022. Η «τελική έκθεση της κλινικής μελέτης» θα υποβληθεί τον Δεκέμβριο του 2023. 

Τι έγινε γιατί επισπεύδουν.. Στο μεταξύ όλα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών. Επισπεύδουν γιατί είναι σ΄αδιέξοδο. Όσοι φοβήθηκαν τον κορωνοιό εμβολιάστηκαν όσοι φοβήθηκαν εκβιασμό συστήματος επίσης, τώρα έχει πέσει η προσέλευση οι υπόλοιποι υποχρεωτικά σαν τα ζώα στο χοιροτροφείο και στο βουστάσιο από τον Κτηνίατρο. Απανθρωπισμός Γ΄Ράιχ.. 

Παραμένει πειραματικό δεν ολοκληρώθηκε η γ΄φάση κλινικών δοκιμών..Υποχρεωτικός πειραματικός εμβολιασμός.

Μεταβαίνουμε από την “άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης” σε “πλήρη έγκριση” κι αυτό για ένα λόγο για να τ΄αποχαρακτηρίσουν από πειραματικό που όμως πάντα παραμένει ως τέτοιο.

Παρά την υπόσχεση για «διαφάνεια» πριν από την πλήρη έγκριση των εμβολίων COVID, ο FDA δίνει το πράσινο φως σήμερα. Είναι εντελώς μαγειρεμένο το αποτέλεσμα. Προειλημμένη και προαναγγελθείσα απόφαση το γνωστό.

Αυτό σημαίνει ότι οι διαφημιστικές εκστρατείες εμβολιασμού, εκφοβισμού θα ενταθούν. “Λοιπόν, τώρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να αρνηθεί κανείς την ένεση. Ο FDA λέει ότι είναι απολύτως ασφαλή και αποτελεσματική” όσο ασφαλής ήταν κι η Καμπούλ κι αποδείχθηκε..

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...