DIDIER RAOULT:«Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΠΕΤΥΧΕ.ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ»

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΙΑΣ DIDIER RAOULT ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ!

2ΒΙΝΤΕΟ

Ο Didier Raoult καθηγητής Λοιμωξιολογίας τα βρόντηξε .. βγαίνει στη σύνταξη. Και καταγγέλει: ο γενικός εμβολιασμός απέτυχε.Δεν ελέγχθηκε με

αυτόν η πανδημία. Στις ΗΠΑ η πιο εμβολιασμένη Πολιτεία έχει τα περισσότερα κρούσματα Δέλτα!

Ο εμβολιασμός παιδιών δεν είναι αναγκαίος είναι πολιτική απαίτηση.Είμαι υπέρ ων παραδοσιακών εμβολίων κι όχι των mRNA!!!!

Aυτές είναι οι τελευταίες δηλώσεις του σε 2 ξεχωριστές συνεντεύξεις.

Σύμφωνα με τον διακεκριμένο καθηγητή Λοιμωξιολογίας Ντιντιέ Ραούλ επικεφαλή στο IHU της Μασσαλίας ”κατά τα λοιπά στο επίπεδο του γενικού πληθυσμού δεν μπορούμε να πούμε ότι υπήρχε επιτυχία συναφή με τη σημασία (εύρος) της διανομής εμβολίων το ίδιο και στις ΗΠΑ κοίταγα χθες τα τελευταία δεδομένα η Πολιτεία που είναι η πιο εμβολιασμένη το καθεστώς της προόδου της παραλλαγής Δέλτα έχει το πιο γρήγορο ρυθμό ανόδου ( την πιο ταχεία ανοδική τάση)!” ». 

Προσθέτει ότι, «συνολικά, η προστασία του εμβολίου έναντι των παραλλαγών είναι μέτρια όσον αφορά την επιδημιολογία». Έφερε το π,χ της Ισλανδίας.

”Η Ισλανδία έχει περισσότερα κρούσματα τώρα από ποτέ ενώ η Ισλανδία είναι η χώρα που έχει κάνει τα περισσότερα εμβόλια από όλες τις ανεπτυγμένες χώρες, πάνω από το 90% του πληθυσμού λέγεται ότι έχει εμβολιαστεί ».

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...