Ύπουλο χτύπημα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο , Η απήχηση των απόψεών του φαίνεται έχει προκαλέσει «πανικό»...


 Κάποιοι προσπαθούν να φιμώσουν για τις απόψεις του τον ιδιοκτήτη της ΒΙΑΝΕΞ και πρώην ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.


Ο Δ. Γιαννακόπουλος ο οποίος το τελευταίο διάστημα ασκούσε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση που έχει φέρει τη χώρα στο χείλος του γκρεμού και έχει προκαλέσει διχασμό στην κοινωνία με τα μέτρα της υποχρεωτικότητας, έχασε τον λογαριασμό του στο Instagram.


Mέσα από τα social media, ο Δ. Γιαννακόπουλος καταδίκαζε τις αντιδημοκρατικές πρακτικές της κυβέρνησης, γεγονός που φαίνεται ότι ενόχλησε ορισμένους που ξεκίνησαν εναντίον του «ανοιχτό» πόλεμο.

Και σημειώνουμε «ανοιχτό» διότι ο ισχυρός επιχειρηματίας επέστρεψε δριμύτερος μέσα από νέο λογαριασμό, προειδοποιώντας όσους τον έχουν βάλει στο στόχαστρο, ότι δεν πρόκειται να το βάλει κάτω.


Με βίντεο που δημοσίευσε σε Instagram Story από τον νέο του λογαριασμό, ο κ. Γιαννακόπουλος οποίος προσφέρθηκε να αναδασώσει τη Βαρυμπόμπη που καταστράφηκε από τις πυρκαγιές, κατήγγειλε ότι του έκλεισαν τον λογαριασμό εξαιτίας των απόψεων που εκφράζει για την εμβόλια και την υποχρεωτικότητα. Μάλιστα πριν από μερικές μέρες, το Instgram του είχε επιβάλλει περιορισμούς, γεγονός που έδειχνε ότι ήδη κάποιοι είχαν ξεκινήσει στοχευμένη «επίθεση».


Να θυμίσουμε ότι ο κ. Γιαννακόπουλος πριν από μερικές ημέρες είχε στραφεί κατά της κυβέρνησης για τα νέα μέτρα που απαγορεύουν την είσοδο των ανεμβολίαστων σε κλειστούς χώρους και «κόβουν» την δωρεάν εξέτασή τους σε δομές δημόσιας υγείας. Μάλιστα είχε χαρακτηρίσει τα μέτρα «φασιστικά», σημειώνοντας ότι δεν πρόκειται να «περάσουν».

Δείτε τον νέο του λογαριασμό:


Δεν υπάρχουν σχόλια :