Ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ

Της Λέττας Καλαμαρά*

Μπαράζ δημοσκοπήσεων αποτυπώνει το 47% των καταδιωκόμενων, κοινωνικά λοιδορούμενων από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη ως ηθικά μη αποδεκτών Ελλήνων ανεμβολίαστων, να στηρίζουν ακόμα τον εθνικό καταστροφέα των δασών, της οικονομίας και της κοινωνίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ασφαλώς οι δημοσκοπήσεις δεν κάνουν λάθος πέρα ενός μικρού στατιστικού και η σταθερή εταιρεία καταμέτρησης των ψήφων που αλλάζει συνεχώς χέρια αποτυπώνει πάντα το λαϊκό αίσθημα σωστά το βράδυ των εκλογών.

Έτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρωθυπουργός που εδώ και δύο χρόνια εξαπάτησε πολιτικά εκατομμύρια Ελλήνων, που βύθισε το ΑΕΠ, εκτόξευσε το Εθνικό Χρέος στα 380 δισ. ευρώ, ξεπούλησε υποδομές, έκαψε Αττική, Πελοπόννησο και Εύβοια, ενώ τέλος στέλνει σε εξόντωση οικονομική και βιολογική υγειονομικούς υπαλλήλους του Κράτους αρχικά, απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του λαού με μία μικρή υποχώρηση περίπου 2% στα όρια του στατιστικού λάθους.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο ελληνικός λαός και κυρίως το 47% των ανεμβολίαστων που καταδιώκεται και απειλείται με βιολογική εξαφάνιση βρίσκονται σε κατάσταση πολιτικού σαδομαζοχισμού, σύμφωνα πάντα με τις νεότερες δημοσκοπήσεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που κυβερνά ένα παρακράτος που στρέφεται εναντίον του Κράτους της Ελλάδας, έχει πλήξει την ΕΜΑΚ και τους υγειονομικούς με αποψίλωση ικανών στελεχών και ετοιμάζεται για νέες κοινωνικές και εθνικές επιθέσεις εναντίον του ελληνικού Κράτους, χωρίς καμία νομική και ηθική βάση ενώ προσπαθεί να ανασχηματιστεί και να παρουσιαστεί ως κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού.

Δεν είναι παρά μόνο ένα πολιτικό σκιάχτρο του εαυτού του που εξέλεξαν δημοκρατικά οι Έλληνες το 2019 και οφείλει να παραιτηθεί άμεσα παρά τις δημοσκοπήσεις. Δεν έχει κανένα λαϊκό έρεισμα και έχει απωλέσει το αίσθημα της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού.

Το μόνο που επιζητά πολιτικά είναι να απομειώσει την ισχύ του πυρήνα της Ελλάδας, των Ενόπλων Δυνάμεων και της νέας γενιάς, επιβάλλοντας διχασμό και τρομοκρατία και αναζητά έναν νέο Υπουργό Εθνικής Άμυνας, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου που θα ανατρέπει την αποδοκιμασία στην πολιτική του από τους γενναίους του Έθνους μας. Με ένα μόλις 22% των Ενόπλων Δυνάμεων εμβολιασμένο η απάντηση από τους Έλληνες που μας φυλάνε είναι ηχηρή και κάθε πολιτική ενέργεια εναντίον τους είναι ενέργεια εναντίον του Έθνους μας.

Όσο για τις σεβαστές δημοσκοπήσεις ας δούμε την ώρα της κάλπης τι θα καταγράψουν οι Επιτροπές διά χειρός λαού και τι θα φωνάξουν οι συγκεντρωμένοι στις πλατείες της Ελλάδας προτού οι δυνάμεις καταστολής του Μητσοτάκη τους πνίξουν με το συνηθισμένο τρόπο…

ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ με Εκλογές εχθές ζητά ο λαός και ο Κ.Μητσοτάκης με την παρέα του Τσίπρα, Γενηματά, Σακελλαροπούλου και λοιπούς κρύβεται πίσω από τα στατιστικά της κοινής γνώμης.

loading...