Προσέξατε πώς μετά την κροκοδείλιο συγγνώμη που ζήτησε ο ανεκδιήγητος ελληνόφωνας πρωθυπουργός ,ανέφερε ότι η χώρα μας είναι έτοιμη για την Μεγάλη Επανεκκίνηση σε όλο το φάσμα ;;; Όχι ;;!

 Είναι Ωρα…!

Η Βιοτροτρομοκρατία της τυρρανικής κυβέρνησης του παγκόσμιου κράτους είναι ένα  πρώτο βήμα της υποδούλωσης της μάζας ώστε να μετέχει ενεργά στο βιοτεχνολογικο υβριδικό μοντέλο του Τσιπαρισμένου Πρώην Ανθρώπου.

Προσέξατε πώς μετά την κροκοδείλιο συγγνώμη που ζήτησε ο  ανεκδιήγητος ελληνόφωνας πρωθυπουργός ,ανέφερε ότι η χώρα μας είναι έτοιμη για την Μεγάλη Επανεκκίνηση σε όλο το φάσμα ?

Όχι !

Οι περισσότεροι δώσαμε σημασία στο προκάλυμμα της πυρκαγιάς που ήταν το κυρίως θέμα αλλά σε ουδεμία περίπτωση και το κυρίως… πιάτο.

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση που μελετά στο γραφείο του ο κ. Μητσοτάκης συνδέεται με ένα ολοκληρωμένο σύστημα νέας ταξης πραγμάτων.

 Την τεχνολογική επέμβαση στον ανθρώπινο οργανισμό , την οικονομική αλλαγή πάντα προς όφελος της ολιγαρχίας και τον ευαίσθητο τομέα safety and security…(που μόνο ασφάλεια για τον Άνθρωπο δεν είναι).

 Σε κάθε περίπτωση για το παγκόσμιο κράτος ο στόχος είναι ένας:

Οτι  πρέπει  να υποβαθμιστεί το Ανθρώπινο Πνεύμα.

 Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αλλάξουν τα πάντα και οι πάντες με πρώτη και καλύτερη αφορμή ελέγχου το αφήγημα της ψευτοπανδημιας του Covid Project.

<<Οικολογία>> Θα είναι η μόνιμη καραμέλα για την ραγδαία αύξηση των αγαθών και του κόστους διαβίωσης.

Η Αιολική ενέργεια που διαχειρίζονται εταιρίες κολοσσοί  θα εκτοξεύσει την τιμή του ρεύματος , η Κτηνοτροφία η οποία λόγω των περιορισμων που θα εφαρμοστούν στο άμεσο μέλλον βασιζόμενοι στην “μείωση του ίχνους του άνθρακα” θα προσφέρει προϊόντα απλησίαστα για το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της γης , η Αλιεία θα είναι για την ελίτ.

Πάνω σε όλο αυτό θα κουμπώσει η Κατασκευασμένη Κλιματική Αλλαγή. 

Την έβλεπαν από τα τέλη του 18ου αιώνα αλλά την άφηναν σκόπιμα να καταστρέφει το περιβάλλον, διότι ήθελαν να δημιουργήσουν ένα πολύ αφιλόξενο οικοσύστημα ώστε να μπορούν να έχουν όλο τον έλεγχο και τον πλούτο στα χέρια τους.

Έτσι σε πολύ λίγα χρόνια οι της ελίτ θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε “παραδείσους” ενώ οι υπόλοιποι θα παρακαλάνε για μια καλύτερη θέση στην επίγεια κόλαση.

<<Τεχνολογία κι Επιστήμη>>

Οι πρώην Ανθρώποι θα γίνουν Cyborg . Υβρίδια.

 Έτσι μόνο θα μπορούν να  ελέγχουν γρήγορα και αποδοτικά κυρίως τις ρομποτικές πολυτεχνολογιες και τους νέους υπολογιστες .

*Οι τέσσερις επιλογές ετούτη την στιγμή, στις οποίες δουλεύουν οι επιστήμονες, για το μέλλον των υπολογιστών είναι οι οπτικές ίνες, οι υπολογιστές DNA, οργανικοί (wetware) υπολογιστές, και κβαντικοί υπολογιστές.

Το Χάραγμα λοιπόν η αν προτιμάτε το η τα Τσιπ και τα εμφυτεύματα που σχεδιάζει ο Bill Gates για να πάρει όλο το πακέτο του πλούτου είναι το πλέον “φυσικό” επόμενο βήμα.  Θα είναι η ταυτότητα μας , το πορτοφόλι μας, το διαβατήριο μας , η “ασφάλεια” μας απέναντι στην τρομοκρατία , η πρόσβαση σε όλες τις δομές, εφαρμογές και υπηρεσίες που θα διατίθενται στην αγορά και τον δημόσιο τομέα.

Η προϋπόθεση:

Για να γίνει όμως <<Ολο αυτό >>

πρέπει το Σύστημα να χτυπήσει με πείσμα όπως είπαμε προηγουμένως το Ανθρώπινο Πνεύμα .

Με εργαλεία του την Πειθώ, την Βία , τον Εκβιασμο , την Θρησκεία θα επιχειρήσει να αποκόψει τον άνθρωπο από την παραδοσιακή γνώριμη του εικόνα περί τα του βίου , περί των θεμάτων της πίστης , περί της  στενής του σύνδεσης με τις ρίζες της φυλής και του Έθνους.

 Θα τον Υποτάξει στην αποστείρωμενη περιοχή της τεχνογνωσίας ( τονίζοντας τα οφέλη της “επιστήμης” -αλλά ποιας επιστήμης- βλέπε Covid Project)  και θα τον μετατρέψει από πνευματικο ον σε μηχανή η αν θέλετε αυτοκινούμενο σύστημα χειρισμού μηχανών παραγωγής.

 <<Ενέργεια>>

 Η απαιτούμενη πρώτη ύλη για κάθε είδους δράση.

Τι ενέργεια χρειάζεται το Great Reset ? Από πού θα αντλήσει την πρωταρχικής σημασίας καύσιμη ύλη ? Από πού θα τραφεί?

Τρέφεται με πολλούς τρόπους πχ:

 Μέσω της υποχρεωτικοτητας των αποδεδειγμένα θανατηφόρων εμβολίων.

 Τρέφεται μέσω του αποτελέσματος της παραγωγής του εκπαιδευτικού συστήματος .

 Τρέφεται μέσω της συμπεριφοράς των μαζών . Τρέφεται μέσω της υποταγής του συνόλου. Δεν είναι μια απλή καλλιέργεια ενός γόνιμου έδαφους.

Είναι η αποστείρωση του Πνεύματος .

Η τροφή αυτη λοιπόν είναι η Αλλαγή της Νοοτροπίας. 

Η ολική αλλαγή των αντιλήψεων και των συμπεριφορών. 

Ξεκίνησε με βάση τον Φόβο.

<< Ο Φοβισμένος Ανθρώπος δεν μένει για πολύ καιρό Ανθρώπος>> αλλά χειραγωγείται ανάλογα με τον βαθμό και την ένταση του φοβικού συν-αισθήματος.

Ρίχτε μια ματιά γύρω σας . Δείτε πόσοι εκφοβισμένοι πολίτες κυκλοφορούν με 43 βαθμούς κελσίου με μάσκες. Γιατί παντού βλέπουν Covid. Ούτε τα δέντρα κυττάζουν, μήτε τα πάρκα απολαμβάνουν, μήτε και δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση να συναναστρέφονται με άλλους άνθρωπους. 

Βλέπουν μόνο μια διαρκή κι ολοένα “Αυξανόμενη “Απειλή. 

Θύματα του.. ΣΚΑΪ και της Εμμονής του Νου τους σε μια Φαύλη αντίληψη. 

Κι εδώ έρχεται η Ώρα του Καλλιτέχνη απ-έναντι στο Great Reset.

Η ώρα του Ηθο-Ποιού.

Η ώρα του Τραγουδοποιού.

Η ώρα του Συγγραφέα.

Η ώρα του Ζωγράφου.

Η ώρα του Γλύπτη.

Η ώρα του Σκηνοθέτη.

Η ώρα του Χορευτή.

Είναι η Ωρα που οι Ψυχές , τα Ταλέντα και οι Ικανότητες πρέπει να Δηλώσουν Εκεί Εξω ότι ο Άνθρωπος και Μπορεί και Πρέπει Υπάρχει ως Πνευματικό Ον. 

Είναι η Ωρα που το Ζωντανό αμπόλιαστο απ’ το σκοτάδι Πνεύμα θα γίνει Ονειροποιός για να μην διστάσει ο Άνθρωπος να συνεχίσει να ονειρεύεται.

Είναι η Ωρα που η Τεχνη έχει χρέος να δημιουργήσει τον σύγχρονο ρομαντισμό και να κρατήσει το Ανθρώπινο είδος μας πάνω στον Παρνασσό των Ιδεών.

Είναι η Ωρα που η Μελωδία του Καλλιτέχνη και η Φωνή του Πολίτη θα πρέπει να σμίξουν για να  βρεθούν οκτάβες ψηλότερα 

από τον άχρωμο μονόλογο του εκφωνητή του τρόμου ενός καναλιού υποταγής της συνείδησης των Ανθρώπων.

Είναι η Ώρα να Ζωγραφίσουμε μαζί με τα Παιδιά μας ένα Παράθυρο στην Λευτεριά.

Αρνητης Emmanuel

loading...