Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ





ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ*

 Ο σοφός Ελληνικός λαός είναι προικισμένος με ανεπτυγμένο συναίσθημα Αγάπης και Αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο. Από την φύση του διαθέτει την δυναμική και την πολεμική εμπειρία, για να κάνει την ανάλογη υπέρβαση. Το απέδειξε με την αυθόρμητη συμμετοχή του στην διάρκεια των εμπρησμών.

Μόλις κατάλαβε πως κινδύνευε άμεσα από τις πυρκαγιές – αφού η συμμετοχή του Κράτους για την κατάσβεσή τους ήταν ανεπαρκής – ενεργοποιήθηκε και ανέλαβε ο ίδιος να διασώσει τα δάση και την περιουσία του. Πολλοί κάτοικοι χωριών και πόλεων εθελοντικά και με τόλμη έτρεξαν για βοήθεια και με υπεράνθρωπες προσπάθειες έσβησαν πολλές εστίες φωτιάς. 

Μέσα από τη νέα Εθνική τραγωδία με τις υστερόβουλες πυρκαγιές που κατέκαψαν τον Εθνικό μας πλούτο, βγήκαν και δυο καλά. Πρώτον, ο κόσμος κατάλαβε σε ποιους άσπλαχνους δοσίλογους έδωσε (για το καλό τους) την ψήφο του. Ο τρόμος που έσπειρε η προδοτική Κυβέρνηση έστρεψε τον λαό εναντίον της και τώρα φυσικά εισπράττει την καθολική απέχθειά του.

Δεύτερον, αναδείχθηκαν Ελληνόψυχοι συνειδητοί πατριώτες με ενισχυμένη φιλανθρωπική ευθύνη, που με τον εθελοντισμό τους απέδειξαν έμπρακτα, πως ο Έλληνας έχει στο D.N.A. του την Αλληλεγγύη. Με ανεκτίμητη υλική και ηθική συμπαράσταση στους πυρόπληκτους έγραψαν ακόμα έναν άθλο στην Ιστορία μας. Είναι αξιέπαινοι για την Ανθρωπιά τους και ελπίζουμε, η Πολιτεία να τους επιβραβεύσει όπως αξίζει σε ήρωες.   

     Τώρα πια οι οργισμένοι Ελληναράδες είναι πανέτοιμοι να ξεσπάσουν εναντίον των υπεύθυνων για τα δεινά, που περνάει τα τελευταία χρόνια η Πατρίδα μας. Ίσως η Αλληλεγγύη να γίνει το κίνητρο, για Πανελλήνια εξέγερση, για να αποτινάξουμε τον ζυγό και να ελευθερωθούμε. Όσοι πολίτες κατανόησαν την  Αξία της Αλληλεγγύης και την θα την ενστερνιστούν, σίγουρα θα γίνουν και οι κερδισμένοι αποδέκτες των ευεργεσιών της.

    Στο χέρι μας είναι να μην αφήσουμε ανεκμετάλλευτη αυτή την ευκαιρία, αφού μας την πρόσφεραν οι ίδιοι οι προδότες, με την αλλαζονία τους. Όσοι Έλληνες συστρατευτούν… θα νικήσουν τον εχθρό. Αυτόν που μας απειλεί και δεν έχει τίποτα κοινό με τον Άνθρωπο… γιατί απλώς δεν είναι καν ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

loading...