ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Της Λέττας Καλαμαρά*

Με ωμή καταπάτηση της Νομοθεσίας της Ε.Ε. και του Συντάγματος των Ελλήνων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον αναβαθμισμένο Υπουργό Σκέρτσο σε ρόλο σύγχρονου Γκαίμπελς καταστρώνει και διαλαλεί στα συστημικά μέσα ενημέρωσης από εχθές τη νύχτα τις διώξεις εναντίον εκατομμυρίων Ελλήνων που δεν έχουν γίνει ακόμα πελάτες της Τούρκικης Biontech και των λοιπών εταιρειών των εμβολίων COVID-19.

Ο αποτυχημένος και ανίκανος να υπερασπιστεί την ασφάλεια και περιουσία των Ελλήνων Μητσοτάκης επιδιώκει να επιφέρει μία ακόμα μεγαλύτερη καταστροφή για να κρύψει επικοινωνιακά την Εθνική Καταστροφή της Αττικής – Βορείου Εύβοιας και Πελοποννήσου, να διχάσει τους Έλληνες και να ικανοποιήσει τα αποικιοκρατικά αφεντικά του των Ούννων και Γάλλων για το τελικό διαμελισμό της Ελλάδας. Ένα διαμελισμό που πραγματοποιείται κοινωνικά αρχικά για να καταλήξει και εδαφικά.

Στον παγκόσμιο βιολογικό πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμμένει να διατηρεί την Ελλάδα στο στρατόπεδο των χαμένων για να συντηρήσει την εξουσία του ως αντιπρόσωπος και να ικανοποιήσει τους ντόπιους κοτζαμπάσηδες. Μία κοινότοπη πολιτική που έχει τις ρίζες της στη δημιουργία του ξενόδουλου Κράτους της Ελλάδας ως μίας υπερχρεωμένης αποικίας. Αρνείται να δει την πραγματικότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο και τα γεμάτα γήπεδα από θεατές χωρίς κανένα προστατευτικό μέτρο και χωρίς καμία επίπτωση.

Ο ελληνικός στρατός, τα ανήλικα παιδιά και κάθε πολίτης που δεν εμβολιάζεται με δική του ευθύνη για να πλουτίζει η τούρκικη Biontech και λοιπές εταιρείες, αποτελούν το στόχο του Βαθέως Κράτους που δρα αδίστακτα και ανεξέλεγκτα καθώς ελέγχει κάθε θεσμό μας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο διορισμένος φρουρός της εθνικά επιζήμιας πολιτικής Σημίτη χτυπούν με τα “μαστίγια” τούς Έλληνες ωθώντας τους στην ανεργία και τη βιολογική εξόντωση με το πρόσχημα ενός εμβολιασμού που όπως αποδείχτηκε δεν εμποδίζει την ελεύθερη διάδοση του COVID-19.

Απορία προκαλεί αλλά και απόδειξη των κινήτρων Μητσοτάκη-Σκέρτσου η εμμονή ελεύθερης συναναστροφής εμβολιασμένων χωρίς εργαστηριακούς ελέγχους παντού και διάδοση του ιού σε όλους. Τι επιδιώκουν, άραγε;

Φθάνει πια η τρομοκρατία Μητσοτάκη και ο ρατσισμός εναντίον Ελλήνων. Χρειαζόμαστε Πρωθυπουργό και Μαξίμου που να ενώνει και όχι να καταδιώκει Έλληνες ως αποβράσματα της κοινωνίας.

Είναι η ώρα για Εκλογές, για μία ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ χωρίς εθνικούς διαχωρισμούς και καταδιώξεις. Με ασφάλεια, προκοπή και ευημερία.

loading...