Γονείς, η άγνοια του Νόμου… σκοτώνει…

Η κυρία Μαίρη Καρά με αξιόλογο συγγραφικό έργο, είναι καλή μου φίλη και τα υπέροχα άρθρα της τα αναρτώ στην ειδησεογραφική διαδικτυακή πλατφόρμα www.egerssi.gr.

Βέβαια τα κείμενά της αναρτώνται και σε άλλες διαδικτυακές σελίδες!

Το παρακάτω όμως πόνημά της το δημοσιεύω σήμερα και στην Ελεύθερη Ώρα γιατί αφορά τα Ελληνόπουλα και τους γονείς τους!

Παρακάτω το υπέροχο άρθρο της κ. Μαίρης Καρά:

«Πλησιάζουν οι μέρες για να ανοίξουν τα σχολεία και οι γονείς ακόμα δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τα Νομικά δικαιώματα των παιδιών τους. Θα τα στείλουν δηλαδή πάλι στο στρατόπεδο συγκεντρώσεως εντελώς απροστάτευτα;

Γνωρίζουν πως, ο εκπαιδευτικός που επιβάλλει την χρήση μάσκας ενάντια στην θέληση του μαθητή και των γονέων του, που τον περιορίζει από την συναναστροφή με τους άλλους μαθητές όπως επιθυμεί, επιβάλλοντάς του αποστάσεις ή άλλους κανόνες ανελευθερίας, παραβιάζει το Σύνταγμα και το Νόμο της Διεθνούς Σύμβασης για τα δικαιώματα του παιδιού;

Γνωρίζουν πως, όποιος Εκπαιδευτικός αποβάλλει από το σχολείο μαθητή, επειδή δεν δέχεται χρήση μάσκας, παραβιάζει το Ενωσιακό Δίκαιο, που έχει υπερσυνταγματική ισχύ και υπερισχύει κάθε άλλου Νόμου, ΚΥΑ με αντίθετο περιεχόμενο; Διότι χωρίς να είναι αρμόδιος, στερεί από το παιδί το δικαίωμα στην παρακολούθηση της δωρεάν υποχρεωτικής εκπαίδευσης, την οποία κανένας δεν νομιμοποιείται να του στερήσει.

Γνωρίζουν πως, ο Δάσκαλος που παραβιάζει το Σύνταγμα, τελεί αυτόφωρο αδίκημα; Ο κάθε πολίτης γονιός νομιμοποιείται να του ζητήσει να τον ακολουθήσει στην Αστυνομία και σε περίπτωση που αρνηθεί, ο πολίτης μπορεί να καλέσει την Αστυνομία, για να τον οδηγήσει στον Εισαγγελέα για να δικαστεί στο Αυτόφωρο; Αν τα γνώριζαν αυτά όλοι οι γονείς και τα έπρατταν, θα ανάγκαζαν την Κυβέρνηση να τα αποσύρει.

Αυτά είναι τα Νομικά όπλα των γονέων, που υποχρεούνται να τα χρησιμοποιήσουν, για να υπερασπιστούν την Υγεία και την Ελευθερία των παιδιών τους. Αυτά είναι εγκλήματα κατά των δικαιωμάτων των παιδιών τους από Εκπαιδευτικούς και οφείλουν να τα γνωρίζουν. Η άγνοια του Νόμου… σκοτώνει.»!!

Οι κορονόπληκτοι γονείς πίστεψαν ό,τι άκουγαν στην τηλεόραση, ενώ οι αφυπνισμένοι ερεύνησαν και έμαθαν πως αν ήταν τόσο θανατηφόρος ο ιός, δεν θα επιτρεπόταν η χρήση τεστ στο σπίτι, χωρίς την παρουσία γιατρού. Οι Εκπαιδευτικοί ας προετοιμάζονται, για τις αντιδράσεις των αφυπνισμένων πλέον γονέων, που θα χειριστούν τα δικαιώματά τους, όπως ταιριάζει σε νομοταγείς πολίτες. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΙ!

Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις…

Η κυρία Ματίνα Παγώνη βρέθηκε πριν λίγες ημέρες σε συνεστίαση που παρέθεσε στην Λήμνο η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κ. Μαριάνθη Καφετζή!

Σε αυτήν την συγκέντρωση η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ (Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς) Ματίνα Παγώνη και διορισμένη στην Επιτροπή Επιστημόνων του Υπουργείου Υγείας και στα δυο τελευταία χρόνια σταρ στα τηλεοπτικά κανάλια των κρατικοδίαιτων μεγαλοεφοπλιστών – μεγαλοεπιχειρηματιών ιδιοκτητών, μέσω των οποίων καθημερινά τρομοκρατεί τον ελληνικό λαό για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων κατά του Covid19, προφανώς ξέχασε να φορέσει μάσκα και να αποφύγει τον συνωστισμό!

Αλλά δυστυχώς γι΄ αυτούς οι μάσκες καθημερινά πέφτουν και αποκαλύπτεται η αλήθεια. Μια αλήθεια που καθημερινά ανακαλύπτει μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού και τελικά οι μάσκες δεν θα μπορούν να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο!!

Επιτροπή Εργαζομένων κατά του Υποχρεωτικού Εμβολιασμού…

Η κυβέρνηση με την επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους Υγειονομικούς άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου!

Αυτονόητα μέχρι πρότινος δικαιώματα και ελευθερίες καταπατούνται βάναυσα και απροκάλυπτα ενώ οι θεσμικοί θεματοφύλακες των συμφερόντων της κοινωνίας κωφεύουν και σιωπούν ένοχα!

Πλέον δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά μόνον η ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ απέναντι στο τέρας του φασισμού που σταδιακά αποκαλύπτεται!

Αν καταρρεύσει το μέτωπο των αγωνιζόμενων Υγειονομικών τη σειρά θα λάβουν πολλές άλλες επαγγελματικές κατηγορίες (σώματα ασφαλείας, ένοπλες δυνάμεις, εκπαιδευτικοί, κ.λπ.) ενώ οι αδίστακτοι νόες τους έχουν σκεφτεί μέχρι και την επιβολή του εμβολίου στα παιδιά μας!

Το ΔΙΚΙΟ είναι μαζί μας. Άρα και η ΝΙΚΗ!

Αυγενάκης: Έκοψε τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού των δήμων – 1.300 γυμναστές στην ανεργία!

Το παρακάτω ρεπορτάζ είναι από το www.avgi.gr και αποδεικνύει ότι αυτή η κυβέρνηση δεν παίζεται!

Διαβάστε παρακάτω με ιδιαίτερη προσοχή:

«Αποκλείει, πρώτη φορά ύστερα από 40 χρόνια, από την άθληση περισσότερα από 120.000 άτομα, με πρόσχημα και την πανδημία, και οδηγεί 1.300 γυμναστές στην ανεργία. Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, με προσωπική εντολή στις υπηρεσίες της ΓΓΑ, η οποία κοινοποιήθηκε στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποφάσισε τη διακοπή της οικονομικής συμμετοχής της ΓΓΑ στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού τα οποία υλοποιούνται μέσω των δήμων» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και συνεχίζει:

Την ίδια ημέρα που ‘ξεπροβόδιζε’ την παραολυμπιακή ομάδα στην αναχώρησή της για το Τόκιο και έβγαζε υποκριτικά λογύδρια για την υποστήριξη των αθλητών με αναπηρία, ο ίδιος είχε αποφασίσει την περικοπή των 700 ειδικών τμημάτων μαζικού αθλητισμού ΑμεΑ, στα οποία συμμετέχουν περισσότερα από 5.000 άτομα.

Η περικοπή των προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού αποκλείει από την άθληση περισσότερα από 120.000 άτομα τρίτης ηλικίας, γυναίκες, αναπήρους, Ρομά, παιδιά και όλους τους κατοίκους της περιφέρειας και των νησιών της χώρας. Η ανεκδιήγητη απόφαση αφορά 5.000 τμήματα αθλουμένων και οδηγεί 1.300 γυμναστές στην ανεργία.

Η σχετική απόφαση – με προσχηματική επίκληση στην πανδημία και τον κορωνοϊό – όταν ήδη έχουν “ανοίξει” όλες οι αθλητικές δραστηριότητες, ακόμη και η διά ζώσης παρακολούθηση αγώνων από χιλιάδες φιλάθλους, είναι καταστροφική για τη σωματική και ψυχική υγεία χιλιάδων πολιτών.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης καταγράφεται ως ο υφυπουργός Αθλητισμού που, ενώ υπέγραψε δαπάνη 20.000 ευρώ μόνο για προσωπικές φωτογραφίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και θα ταξιδέψει δύο φορές σε διάστημα ενός μηνός – με την κουστωδία του – στην ιαπωνική πρωτεύουσα, πίσω από τις κάμερες περικόπτει τα προγράμματα μαζικής άθλησης.

Αυτά δεν είχαν διακοπεί ποτέ από τη σύστασή τους το 1981 έως σήμερα. Στα χρόνια δε της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τα άδεια ταμεία, τα εν λόγω προγράμματα αυξήθηκαν και εμπλουτίστηκαν με νέο και πιο ευέλικτο οργανωτικό πλαίσιο.

Η προσωπική εντολή του Λευτέρη Αυγενάκη στις υπηρεσίες της ΓΓΑ για διακοπή τους, χωρίς την τήρηση ούτε των πιο στοιχειωδών νόμιμων διαδικασιών, αποδεικνύει για άλλη μια φορά, πέρα από τον αυταρχισμό του, και την ανύπαρκτη σχέση του με τον αθλητισμό»!!

loading...