Συμπτώσεις? Τα συμπεράσματα δικά σας..

 Στην απόφαση 2499/2012 του Συμβουλίου της Επικρατείας, με εισηγητρια την νυν πρόεδρο της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, προβλέπεται ότι δύναται να χρησιμοποιηθεί αναδασωτεα έκταση, για την δημιουργία αιολικού πάρκου.

Ενώ εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες καταριούνται και αφορίζουν τον σημερινό Πρωθυπουργό για την πλήρη ανικανότητά του, οι μόνοι που ανοίγουν σαμπάνιες είναι όσοι έχουν σχέση, έμμεση ή άμεση, με τα αιολικά πάρκα, τις ανεμογεννήτριες και τα φωτοβολταϊκά. Επίσης, είναι πραγματικά διαβολική σύμπτωση το γεγονός ότι η σημερινή Πρόεδρος της Δημοκρατίας, υπάλληλος του κ. Μητσοτάκη, έχει ψηφίσει για την εγκατάσταση αιολικών πάρκων σε καμένες – αναδασωτέες εκτάσεις, υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις! 

Η μεγαλύτερη σατανικοί σύμπτωση είναι ότι επίσημοι λομπίστες των βιομηχανικών αιολικών πάρκων είναι μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη!!!

Πρόεδρος της εκστρατείας για την κάμψη των κοινωνικών αντιδράσεων, απέναντι στην ανεξέλεγκτη ανάπτυξη αιολικών πάρκων σε όλη τη χώρα, με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, αναλαμβάνει η αδερφή του πρωθυπουργού Αλεξάνδρα Μητσοτάκη!!!

 Ο σημερινός “Νέρων” Πρωθυπουργός αφανίζει επιχειρήσεις, πολλαπλασιάζει τους ανέργους, την απελπισία και τη δυστυχία και μεταφέρει (εντελώς συμπτωματικά) τον πλούτο από τα περισσότερα χέρια σε ολοένα και λιγότερα.

loading...