Α.Φάουτσι: «Δεν είναι ώρα για ελευθερίες – Αναγκαία η υποχρεωτικότητα του εμβολίου»

 Ο «αρχιερέας» της παράνοιας που ζούμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο, Άντονι Φάουτσι, υποστήριξε πως ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού πρέπει να γίνει υποχρεωτικός στους εκπαιδευτικούς, την ώρα που στην Ελλάδα έγινε και επισήμως -με έμμεσο τρόπο- υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στους εκπαιδευτικούς. 

Ο καθηγητής Ανοσολογίας και διευθυντής του Κέντρου Λοιμώξεων και Αλλεργιών των ΗΠΑ Άντονι Φάουτσι μιλώντας στο MSNBC άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί πως δεν είναι καιρός για ελευθερίες. 

«Θα απογοητεύσω κάποιος με αυτό, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να απαιτήσουμε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στους καθηγητές. Εννοώ είμαστε σε κρίσιμη κατάσταση ώρα, είχαμε πάνω από 615.000 θανάτους και η κατάσταση θα γίνει χειρότερη το φθινόπωρο. Είναι πολύ κρίσιμη κατάσταση», είπε ο Φάουτσι. 

«Ήλπιζα, ο κόσμος να έχει καταλάβει έως τώρα την βαρύνουσα σημασία, του εμβολιασμού, αλλά η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν μπορεί να εκδώσει εντολή για υποχρεωτικό (μαζικό) εμβολιασμό», παρόλα αυτά προέβλεψε ότι αυτό θα γίνει σε τοπικό επίπεδο. 

«Όσον αφορά όμως τα σχολεία, τους καθηγητές, τα πανεπιστήμια, τα κολλέγια, συγγνώμη, καταλαβαίνω πως ο κόσμος αρέσκεται στο να απολαμβάνει την προσωπική του ελευθερία, και να μην του λένε τι να κάνει, αλλά πιστεύω πως βρισκόμαστε σε μία τόσο κρίσιμη κατάσταση αυτή την στιγμή, κατά την οποία οι συγκεκριμένες συνθήκες καθιστούν την υποχρεωτικότητα του εμβολίου αναγκαία».

Με άλλα λόγια: Ξεχάστε την ατομική ελευθερία!

loading...