ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ Ο ΝΕΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ.
Το έτος 2021 έχουμε κοσμοιστορικές αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Αμερική δεν είναι πλέον η πρώτη δύναμη σε πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο στον πλανήτη, καθώς ηττήθηκε κατά κράτος στον μικρότερης εμβέλειας παγκόσμιο πόλεμο που διεξάγεται στην μαρτυρική Συρία. Να περάσουμε να δούμε τι να αναμένουμε από τον νέο πλανητάρχη και την Ρωσία.
Ορθοδοξία-Γεωστρατηγική και ιστορία. Επικρατέειν η Απόλλυσθαι. Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος--

Ουδείς αχαριστότερος του ευργετηθέντος. Δυστυχώς είναι ένα διαχρονικό φαινόμενο.


Οι εκχριστιανισμένοι Ρώσοι από τους Έλληνες εξ αρχής φθονούσαν το έθνος μας, για τον παγκόσμιο πολιτισμό μας, και γιατί διοικούσαμε την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.

Βλέποντας την πνευματική, την πολιτική και την στρατιωτική δύναμη των Ελλήνων του Ρωμαϊκού κράτους και την δική τους κατωτερότητα, μας φθονούσαν και εποφθαλμιούσαν, να πάρουν την θέση των προγόνων μας, ως διοικητές-συνεχιστές της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.

Για αυτό άφησαν τους Γερμανούς να κατακτήσουν, την αυτοκρατορία το 1204 μ.Χ. και στην συνέχεια τους Τούρκους να κατακτήσουν την Πόλη το 1453 μ.Χ.

Από την εποχή των Παλαιολόγων μεταξύ άλλων οι Ρώσοι διεκδικούσαν και το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Ότι είναι οι Ρώσοι μέχρι σήμερα το οφείλουν στους Έλληνες.

Εντούτοις oι ομόδοξοι Ρώσοι άφησαν την Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία να πέσει στα χέρια των Γερμανών το 1204 μ.Χ, και εν συνέχεια, δεν βοήθησαν τους Έλληνες το 1453 μ.Χ. κατά την κατάκτηση της βασιλεύουσας από τους Οθωμανούς.

Σε όλες τις πιο κρίσιμες ιστορικές μας στιγμές ως έθνος, οι Ρώσοι πού ευεργετήθηκαν από τους Έλληνες και από τον ιερό Βασίλειο Β μας εγκατέλειψαν τελείως. Oι Ρώσοι άφησαν το Ελληνικό έθνος έρμαιο στους Γερμανούς και στους Τούρκους οι οποίοι έσφαξαν, έκλεψαν, βίασαν, κατέκτησαν.

Σκεφτείτε ότι ιστορικά ήταν πολύ πρόσφατα το γεγονός ότι έγιναν Ορθόδοξοι χριστιανοί από τον Βασίλειο.

Μας γύρισαν την πλάτη οι ομόδοξοι Ρώσοι, καθώς ξέχασαν τους μοναδικούς και αιώνιους ευεργέτες του Ρωσικού έθνους, τους Έλληνες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.

Από την στιγμή που αγνόησαν-περιφρόνησαν οι Ρώσοι, τους κορυφαίους Έλληνες όλων των εποχών, τους κοσμοκράτορες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας που ήταν οι ευεργέτες τους, είναι αδύνατον να υπολογίζουν τους σύγχρονους- εξαθλιωμένους και σκλαβωμένους σύγχρονους Ελλαδίτες.

Ακόμη και 19 χρόνια μετά τον εκχριστιανισμό τους από τον Βασίλειο Β, οι Ρώσοι επί Κωνσταντίνου Θ Μονομάχου, επιτέθηκαν εκ νέου στην πόλη-Κωνσταντινούπολη.

Δεν σεβάστηκαν από την αρχή την ευεργεσία, την οποία έκαναν οι κορυφαίοι του κόσμου, οι Έλληνες της Ελληνικού-Ρωμαϊκού κράτους στο Ρωσικό έθνος.

Το εντελώς παράλογο από ιστορικής πλευράς είναι ότι οι Ρώσοι ισχυρίζονται ότι είναι οι εξ αίματος συνεχιστές της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, από την δυναστεία των Παλαιολόγων !!!

ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ;

Η πριγκίπισσα Άννα η αδελφή του Βουλγαροκτόνου παντρεύτηκε τον Βλαδίμηρο και μετά από τέσσερις αιώνες, νυμφεύθηκε η Σοφία η Ζωή Παλαιολόγου τον Ιβάν Γ.

Το 1472 μ.Χ, ο Ιβάν Γ πήρε για γυναίκα του την ανιψιά του τελευταίου βασιλιά της πόλεως του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, η οποία είχε ζήσει στην Ιταλία και είχε γίνει μετοχές της δυτικής παιδείας. Την εποχή των Παλαιολόγων δεν υπήρχε αυτοκρατορία, διότι το Ελληνικό κράτος είχε κατακτηθεί από τους Γερμανούς στις 13 Απριλίου του 1204 μ.Χ, με την τέταρτη εωσφορική “σταυροφορία”. Συνεπώς οι Ρώσοι δεν μπορούν να επικαλούνται συγγένεια εξ αίματος, με τους Έλληνες αυτοκράτορες, από την δυναστεία των Παλαιολόγων. Την εποχή των Παλαιολόγων υπήρχαν μικρά Ελληνικά και λατινικά κρατίδια στην γεωγραφική θέση, του πρώην Ελληνικού-Ρωμαϊκού κράτους. Η Κωνσταντινούπολη ήταν πλέον μια πόλη κράτος.

Κατά την εποχή των Παλαιολόγων η Ελλάδα βρισκόταν σε τεράστια πολιτική, στρατιωτική και εν μέρει ηθική παρακμή.


Αυτό διότι οι Έλληνες παρακαλούσαν για στρατιωτική βοήθεια, τους χειρότερους εχθρούς του Ελληνικού έθνους, τους Γερμανούς οι οποίοι είχαν κατακτήσει το 1204 μ.Χ., ολόκληρη την Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, ενώ κατά την εισβολή και την κατάκτηση, ξεπέρασαν σε βιαιότητες ακόμη και τους Σαρακηνούς.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηθική, πνευματική, πολιτική, και στρατιωτική παρακμή για έναν λαό και για ένα έθνος, από το να εκλιπαρεί τους τρομερότερους του εχθρούς, να το γλυτώσουν από άλλους εχθρούς και πιο συγκεκριμένα τους Τούρκους. Οι αδύναμοι Έλληνες παρακαλούσαν τους φοβερότερους εχθρούς του έθνους, τους Γερμανούς να τους γλυτώσουν από τους Τούρκους.

Η ΠΡΑΜΓΑΤΙΚΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ.

Η πραγματική συγγένεια εξ αίματος των Ρώσων, με τους Έλληνες βασιλείς της αυτοκρατορίας, ήταν μονάχα από την Μακεδονική δυναστεία και από την πριγκίπισσα Άννα, την αδελφή του κορυφαίου Έλληνα όλων των εποχών, του Βασιλείου.

Όμως οι Ρώσοι φθονούσαν τους Έλληνες και τα επιτεύγματα τους. Το αποτέλεσμα ήταν και είναι να αισθάνονται κατώτεροι ως λαός έναντι των ενδόξων Ελλήνων.

Για αυτό δεν κάνουν καμιά απολύτως αναφορά για την πραγματική συγγένεια τους, εξ αίματος με τους αυθεντικούς Έλληνες αυτοκράτορες, της Μακεδονικής δυναστείας.

Τότε που ο Ρώσος Βλαδίμηρος, ο παγανιστής με το τεράστιο χαρέμι παντρεύτηκε με την πριγκίπισσα Άννα την αδελφή του Βασιλείου του Β, ο Ελληνισμός είχε φτάσει στο απόγειο του, σε πολιτικό, στρατιωτικό και ηθικό επίπεδο.

Για αυτό οι Ρώσοι που μας φθονούσαν αντί να αισθάνονται υπερήφανοι που είχαν εξ αίματος συγγένεια με τον κορυφαίο Έλληνα όλων των εποχών, τον Βουλγαροκτόνο, δεν κάνουν καμία απολύτως αναφορά.

Αντίθετα γύρισαν Ρωσική σειρά για την τηλεόραση, και με πολύ μεγάλη υπερηφάνεια τονίζουν ότι είναι εξ αίματος συγγενείς των “τελευταίων αυτοκρατόρων” των Παλαιολόγων.

Η Ζωή – Σοφία Παλαιολογίνα καταγοητεύει τους Ρώσους! Ποιο είναι το …

“Σοφία”: Νέα σειρά στην ΕΡΤ3 (trailer)

Όλες τις σειρές της ΕΡΤ μπορείτε να τις βρείτε στο series.ert.gr

Πανικός στη Ρωσία: Τηλεοπτική σειρά αφιερωμένη στη ζωή της.

Αποφεύγουν λοιπόν κάθε αναφορά για τον Βασίλειο Β και την αδελφή του την πριγκίπισσα Άννα, ώστε να μην μάθουν οι περισσότεροι σύγχρονοι Ρώσοι το απίστευτο μεγαλείο και το απόγειον του Ελληνισμού, κατά την εποχή του Βουλγαροκτόνου.

Από την στιγμή πού έκαναν Ρωσική σειρά στην τηλεόραση, πρώτα θα έπρεπε να κάνουν σειρά με θέμα την πριγκίπισσα Άννα, την αδελφή του ιερού Βασίλειου του Β.

Όμως οι Ρώσοι για να μην φαίνονται βάρβαροι και κατώτεροι απέναντι στους Έλληνες, προτίμησαν να αναφέρουν την εξ αίματος συγγένεια τους, με τους Παλαιολόγους.

Ακόμη όμως και σε αυτήν την σειρά με την Ζωή-Σοφία Παλαιολόγου την παρουσιάζουν ως Ρωμαία μάγισσα και τους Έλληνες ως μάγους και κλέφτες.

Στο σημείο αυτό να περάσουμε να δούμε τι αναφέρουν σχετικά με τους Ρώσους οι Έλληνες ιστορικοί :

“Ακόμη τούτη η άνοιξη, ραγιάδες, ραγιάδες, όσο να ‘ρθει ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι». Επί Τουρκοκρατίας αυτό το δημώδες άσμα απηχούσε τους πόθους των σκλαβωμένων Ελλήνων, ότι οι ομόδοξοι Ρώσοι θα τους βοηθούσαν να κερδίσουν την ελευθερία τους. Και τα χρόνια περνούσαν και οι ραγιάδες περίμεναν αλλά το «ξανθό γένος από τον Βορρά» δεν ερχόταν. Και όταν κάποτε το έπραξε ήταν για να εξυπηρετήσει αποκλειστικά και μόνο τα δικά του συμφέροντα. Ορλωφικά. Οι Ρώσοι αντί να δώσουν όπλα, μοίραζαν στολές στους Έλληνες.


Το 1770 η φιλόδοξη τσαρίνα Αικατερίνη Β΄ αποφάσισε να ξεσηκώσει τους σκλαβωμένους Έλληνες. Σκοπός της ήταν οι επαναστάτες να προκαλέσουν αντιπερισπασμό στους Τούρκους ώστε τα ρωσικά στρατεύματα να καταλάβουν βόρειες επαρχίες της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Στα τέλη του Φεβρουαρίου του ίδιου χρόνου έφθασαν στο λιμάνι της Κορώνης τα πρώτα ρωσικά πλοία με επικεφαλής τον Θεόδωρο Ορλώφ. Η Ρωσική δύναμη όμως (4.000 άνδρες) ήταν ανεπαρκέστατη για την επίτευξη του σκοπού. Οι επαναστάτες, όταν είδαν να ξεφορτώνονται τέσσερα κιβώτια με οπλισμό για ολόκληρη την Πελοπόννησο, γελούσαν για να μη κλάψουν. Εν τω μεταξύ, οι Ρώσοι μοίραζαν στους αγράμματους Έλληνες εθελοντές μεταφράσεις του στρατιωτικού ρωσικού κανονισμού! Και για να είναι πιο σίγουρος για το θαύμα, έντυσε τους Έλληνες με ρωσικές στολές. Θαύματα όμως δεν γίνονται και οι Τούρκοι συνέτριψαν τους «μεταμφιεσμένους». Οι Ρώσοι έφυγαν εγκαταλείποντας την Πελοπόννησο στο έλεος των Τούρκων. Τα στίφη των Αλβανών που έστειλαν οι τελευταίοι για την κατάπνιξη του κινήματος αιματοκύλισαν την Πελοπόννησο επί 10 χρόνια!

Το 1785 άρχισαν εκ νέου πολεμικές προπαρασκευές της Μεγάλης Αικατερίνης κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Όπως και επί Ορλώφ, εστάλησαν σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας πράκτορες της ρωσικής κυβέρνησης για να εξεγείρουν τους Έλληνες. Οι κλεφταρματωλοί και οι πρόκριτοι όμως, έχοντας πικρή πείρα από το Ορλωφικό Κίνημα, που τόσο ακριβά πλήρωσε τις συνέπειές του η Πελοπόννησος. Αφού δεν είχαν τις εγγυήσεις για την αποστολή πολυάριθμων ρωσικών στρατευμάτων για να την ενισχύσουν, έμειναν ασυγκίνητοι στις εκκλήσεις της τσαρίνας.

Οι Ρώσοι συμμαχούν με τους Τούρκους στα Επτάνησα Τον Οκτώβριο του 1798 και ο ενωμένος ρωσοτουρκικός στόλος κατέλαβε τα Επτάνησα εκδιώκοντας τους Γάλλους του Ναπολέοντα. Τότε η τουρκική διοίκηση του Μοριά βρήκε ευκαιρία και ξεκίνησε τρομερό διωγμό κατά των αρματολών. Το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων εξοντώθηκε μην έχοντας πλέον πρόσφορο το καταφύγιο των Επτανήσων.

Ο τσάρος καταδικάζει την Ελληνική επανάσταση Τον Φεβρουάριο του 1821 ο Αλέξανδρος Υψηλάντης κήρυξε την Επανάσταση στις Παραδουνάβιες ηγεμονίες με το σύνθημα «κινηθήτε ω φίλοι και θέλετε ειδεί μια κραταιά δύναμη να υπερασπιστεί τα δίκαιά μας», υπονοώντας τη Ρωσία. Παρά τις προσδοκίες όμως του Υψηλάντη, ο τσάρος Αλέξανδρος καταδίκασε το κίνημα και έδωσε άδεια στα τουρκικά στρατεύματα να εισέλθουν στις Ηγεμονίες και να καταπνίξουν την Επανάσταση.

Η ναυμαχία στο Ναυαρίνο στο πλευρό των αγγλογάλλων.

Η κατάσταση αλλάζει τον Οκτώβριο του 1827 όταν οι Ρώσοι πρωτοστατούν στη ναυμαχία του Ναυαρίνου, όπου ο ενωμένος αγγλογαλλορωσικός στόλος συντρίβει τον τουρκοαιγυπτιακό. Φυσικά, ο τότε τσάρος Νικόλαος Α’ δεν βοηθά τους επαναστάτες εξαιτίας του «ομόδοξου», ούτε για να εκπληρώσει την προφητεία.

Πολύ απλά θέλει να διαλύσει τον στόλο της Οθωμανικής αυτοκρατορίας πριν από έναν ακόμη Ρωσοτουρκικό πόλεμο. Φυσικά, τα πρώτα μετεπαναστατικά χρόνια η Ρωσία θα ασκήσει, μέσω του ρωσικού κόμματος, το μερίδιο της εξουσίας και επιρροής που της αναλογεί ως μια από τις προστάτιδες δυνάμεις του νεοσύστατου ελληνικού κρατιδίου. H θαλασσοταραχή έφερε τον τριεθνή στόλο στον κόλπο του Ναυαρίνου για να προστατευθεί.

‘Οταν έπεσε πυροβολισµός τυχαίος και απρόβλεπτος, ξεκίνησε η σύγκρουση που οδήγησε στην καταστροφή του τουρκοαιγυπτιακού στόλου. Για αυτό η κερδηθείσα ανεξαρτησία, αποδίδεται στο λάθος των τριών ναυάρχων. Το 1853 η Ρωσία εμπλέκεται σε πόλεμο στην Κριμαία εναντίον της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, της Γαλλίας και της Αγγλίας. Πράκτορές της υποδαυλίζουν τους πόθους των σκλαβωμένων Θεσσαλών, Μακεδόνων και Ηπειρωτών για επανάσταση και ένωση με τη μητέρα Ελλάδα.

Ως αποτέλεσμα, οι Αγγλογάλλοι επιβάλλουν ναυτικό αποκλεισμό στην Ελλάδα και οι εξεγέρσεις σβήνουν. Βομβαρδίζουν τους Κρήτες επαναστάτες.

Το 1905 οι κάτοικοι της αυτόνομης Κρήτης εξεγείρονται κατά του ύπατου αρμοστή του νησιού πρίγκιπα Γεωργίου δυσαρεστημένοι από τους κακούς του χειρισμούς στο θέμα της ένωσης με την Ελλάδα. Και ενώ η Γαλλία και η Αγγλία τηρούν μια στάση αναμονής, η Ρωσία στέλνει ένα πολεμικό της πλοίο το οποίο βομβαρδίζει τις θέσεις των επαναστατών.

Οι Ρώσοι στο πλευρό του Κεμάλ στην Μικρασία Φυσικά η κατάσταση δεν άλλαξε ούτε όταν η Ρωσία, μετά την Οκτωβριανή Επανάσταση και τον Εμφύλιο, μετασχηματίστηκε σε Σοβιετική Ένωση. Κατά τη διάρκεια της Μικρασιατικής Εκστρατείας οι Σοβιετικοί ενίσχυσαν με κάθε στρατιωτικό και διπλωματικό μέσο τον Κεμάλ στον αγώνα του εναντίον του Ελληνικού Στρατού. Άλλωστε ο Βενιζέλος είχε στείλει στρατεύματα εναντίον τους, στην Ουκρανική εκστρατεία και ήταν αντικομμουνιστής.

Οι ενέργειές των Ρώσων συνέβαλαν τα μέγιστα στην ήττα των Ελλήνων, τον ξεριζωμό των Ιώνων από την πατρώα γη και έθεσαν παράλληλα και ταφόπλακα στις προσπάθειες των Ποντίων για αυτονόμηση από την Οθωμανική αυτοκρατορία. Ο Κεμάλ με Σοβιετικούς Η διώξεις των Ποντίων από τον Στάλιν Τη δεκαετία του 30΄ ο Στάλιν εφάρμοσε μια εκτεταμένη πολιτική διώξεων «επικίνδυνων» εθνικών μειονοτήτων που διαβιούσαν σε σοβιετικό έδαφος.

Ως αποτέλεσμα χιλιάδες Πόντιοι εξοντώθηκαν με την ανυπόστατη κατηγορία «εχθροί του λαού». Στάλιν Φυσικά οι Σοβιετικοί έμειναν ασυγκίνητοι όταν τον Απρίλιο του 1941 οι Γερμανοί επιτέθηκαν στην Ελλάδα.

Πώς θα μπορούσαν άλλωστε να πράξουν διαφορετικά όταν το γερμανοσοβιετικό σύμφωνο Ρίμπετροπ-Μολότωφ ήταν σε ισχύ; Μόνο όταν ο Χίτλερ έστρεψε τα πυρά του εναντίον τους αποθέωσαν την ελληνική αντίσταση κατά των «ναζιστών εισβολέων». Το φθινόπωρο του 1944 ο Κόκκινος Στρατός φθάνει στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Δεν τα περνά όμως προκειμένου να συγκρουστεί με τους υποχωρούντες Γερμανούς.

Ο Στάλιν έχει συμφωνήσει με τον Τσώρτσιλ ότι η Ελλάδα θα παραμείνει υπό βρετανική επιρροή. Κατά συνέπεια οι Σοβιετικοί θα τηρήσουν αυστηρή ουδετερότητα και δεν θα ενισχύσουν την προσπάθεια του ΕΛΑΣ να καταλάβει την εξουσία τον ματωμένο Δεκέμβριο του 1944. Κατά τη διάρκεια του Ελληνικού εμφυλίου ούτε οι κομμουνιστές αντάρτες, ούτε οι αντίπαλοί τους θα μπορούσαν να είναι ευχαριστημένοι με τη σοβιετική στάση.

Οι πρώτοι γιατί δεν έλαβαν άμεση βοήθεια από τους ομοϊδεάτες τους. Οι δεύτεροι γιατί η «σύμμαχος Σοβιετική Ένωση» προσέφερε έμμεση βοήθεια στους αντάρτες εφόσον επέτρεπαν την υποστήριξη των τελευταίων από όμορες χώρες (Βουλγαρία, Αλβανία, Γιουγκοσλαβία).

Παράλληλα βέβαια, προσέφεραν κάθε δυνατή βοήθεια στην Αλβανία προκειμένου να μην ανακινηθεί από την Ελλάδα το Βορειοηπειρωτικό Ζήτημα.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του 20ου αιώνα είτε ως Σοβιετική Ένωση είτε ως Ρωσία στήριξε κατά καιρούς τις βλέψεις Γιουγκοσλάβων, Βουλγάρων και Ρουμάνων εθνικιστών κατά της Ελλάδας όσον αφορά στο Μακεδονικό και το Κουτσοβλαχικό ζήτημα. Τι διδάσκουν τα παραπάνω; Ότι στην διπλωματία και τη γεωπολιτική δεν υπάρχουν αιώνιες φιλίες και αδελφά έθνη.Υπάρχουν μόνο συγκλίνοντα και αποκλίνοντα συμφέροντα. Άρα οι «κοινοί αγώνες Ελλάδας και Ρωσίας» πολύ απλά δεν υφίστανται.” Την ίδια εξωτερική πολιτική συνεχίζει και ο Πούτιν, καθώς η Ρωσική ομοσπονδία, είναι ίσως η πρώτη χώρα η οποία αναγνώρισε το τεχνητό κρατίδιο των Σκοπίων ως "Μακεδονία¨ και τον Θεόφιλο ως "Πατριάρχη Ιεροσολύμων" στην θέση του νόμιμου πατριάρχη, του Έλληνα Αγίου Ειρηναίου.

Σε κάθε περίπτωση οι Ρώσοι εκδηλώνουν το μίσος τους, για τους εθνικούς τους ευεργέτες τους Έλληνες. Στα πλαίσια των διαχρονικών και πανάρχαιων γεωστρατηγικών στόχων, κατά την σύγχρονη εποχή οι Ρώσοι συνεχίζουν να εμφανίζονται, ως “διάδοχοι” της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, με στόχο να ενώσουν όλους τους Ορθοδόξους, υπό την διοίκηση τους.


Ο ΝΑΟΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΟΤΗΤΩ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

Ακόμη ο Ρώσος πρόεδρος και η Ρωσική κυβέρνηση, δέχτηκαν να γίνει ναός της πανθρησκείας, στο Καζάν της Ρωσίας. Σε απόσταση δέκα χιλιομέτρων από την πόλη Καζάν της Ρωσίας, στην κωμόπολη Staroye Arakchino, έκτισαν πολυθρησκευτικό ναό !!!

Στον ναό εκπροσωπούνται οι δώδεκα μεγαλύτερες θρησκείες της ανθρωπότητας. Η Καζάν βρίσκεται 800 χιλιόμετρα, ανατολικά της Μόσχας και είναι η πρωτεύουσα του Ταταρστάν.

Η πόλη θεωρείται ως “τρίτη πρωτεύουσα” της Ρωσίας και σε αυτήν ζούνε Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι. Εξωτερικά στον ναό υπάρχουν ψηφιδωτές εικόνες του Χριστού και της Παναγίας, άγαλμα του Βούδα και σφίγγες.

Στο εσωτερικό του ναού υπάρχουν οι αντίστοιχοι 12 χώροι των θρησκειών. Φυσικά έχουν γίνει και παρεμβάσεις.

Οι “θεοί και οι θεές” είναι απεικονισμένοι σύμφωνα με τις παραδόσεις της κάθε θρησκείας, .

Στο τμήμα για την Ορθοδοξία δεν υπάρχει η Παναγία στην κόγχη του ιερού καθώς και ο θεός στο κέντρο της οροφής.

Κάτω από το άγαλμα του Βούδα έχει τοποθετηθεί το άγαλμα της δαιμονικής θεάς Shiba, η οποία είναι η θεά της καταστροφής-πολέμου. Το ίδιο ακριβώς άγαλμα της Shiba, έβαλαν οι νεοταξίτες και στην είσοδο του CERN.

Είναι απαράδεκτο είναι η μεγίστη ύβρις κατά του Χριστού, να εικονίζεται ο αληθινός δημιουργός του κόσμου, μαζί με τις εικόνες και τα αγάλματα των δαιμονικών θεών του Ινδουισμού, του Βουδισμού, μαζί με την δαιμονική θεά Shiba.
Ο Πούτιν έχει καλές σχέσεις με όλους τους ηγέτες, καθώς είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός του αιώνα μας. Είναι φιλικά προσκείμενος στους Χριστιανούς και παράλληλα έχει άριστες σχέσεις με τους Μωαμεθανούς. Στις 23 Νοεμβρίου 2015 ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, έδωσε ένα σπάνιο και πολύτιμο δώρο στον Ιρανό ηγέτη Αλί Χαμενει.

Ο Πούτιν χάρισε στον Χαμενει ένα απo τα πέντε αντίγραφα του αρχικού χειρόγραφου του Κορανίου, του Μωαμεθανικού ιερού κειμένου που χρονολογείται από τον 7ο αιώνα. Μην ξεχνάτε ότι το Ιράν όχι μόνον είναι ένας από τους καλύτερους πελάτες των Ρώσων στον εξοπλιστικό τομέα (άμυνας), αλλά είναι ταυτόχρονα το δεύτερο κράτος στον κόσμο, με το περισσότερο φυσικό αέριο. Ο Πούτιν θέλει το Ιράν και την Συρία, στην νέα ένωση που δημιουργεί.Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Μεταξύ άλλων εδώ και χρόνια οι Ρώσοι πολίτες έχουν παραλάβει τις νέες ταυτότητες τις γνωστές σε εμάς κάρτες του πολίτη, τις ηλεκτρονικές ταυτότητες με τσιπ, οι οποίες είναι οι ταυτότητες του αντίχριστου.

Είναι γνωστό σε όλους ότι όποιος παραλάβει αυτήν την ταυτότητα, χάνει το βάπτισμα το οποίο έχει κάνει στο όνομα της Αγίας και θεϊκής Τριάδος.

Αυτομάτως γίνεται σκλάβος-αριθμός του εωσφόρου και της νέας τάξης.

Στον παγκόσμιο πόλεμο μικρότερης κλίμακας, που διεξάγεται στην Συρία, αδιαμφισβήτητος νικητής είναι η Ρωσία του Πούτιν. Επίσης πρόσφατα η Γερμανία αποφάσισε να διπλασιάσει την εισαγωγή φυσικού αερίου από την Ρωσία.
Εδώ και χρόνια το Βερολίνο καταβάλει τεράστιες προσπάθειες να μην είναι ενεργειακά εξαρτημένο από την Ρωσία του Β. Πούτιν. Εν τούτοις η Γερμανία διπλασιάζει τις ποσότητες αγοράς φυσικού αερίου από την Γερμανία.


Για όσους δεν γνωρίζουν η Γερμανία είναι υπεύθυνη για την δημιουργία του φοβερού πολέμου, στην αιματοβαμμένη και μαρτυρική Συρία.


Η Γερμανία έχει κάνει συμφωνία με το Κατάρ, ώστε να περάσει αγωγός από την Συρία, με στόχο να είναι ενεργειακά
ανεξάρτητη από την Ρωσία.Όμως ο μεγάλος πατριώτης Μ. Ασσάντ δεν αποδέχτηκε τα σχέδια του Κατάρ και των Γερμανών, ώστε να περάσει ένας αγωγός μέσα από το Συριακό κράτος, έναντι πενιχρών ανταλλαγμάτων. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει, ένας πολύ αιματηρός πόλεμος στην Συρία (2011-2021).


Με την αντίσταση του Μ. Ασσάντ και του Συριακού λαού, άλλαξαν όλα τα δεδομένα σε γεωστρατηγικό επίπεδο και εκεί που ήταν προαποφασισμένος ο διαμελισμός της Συριακής Αραβικής δημοκρατίας.


Ο μικρότερης κλίμακας παγκόσμιος πόλεμος, θέτει σε κίνδυνο ακόμη και την παγκόσμια ειρήνη.

Πάνω από 400 χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει τις ζωές τους. Ο μισός πληθυσμός της Συρίας, εξαναγκάστηκε να εγκαταλείψει την χώρα είτε να απομαρκυνθεί από τις οικίες του.

Κάποιοι από τους δυστυχισμένους ανθρώπους επέτυχαν να φτάσουν στην Ευρώπη, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι συνελήφθησαν, απήχθησαν ή αγνοούνται. Σε όλη την διάρκεια της τρομερής και αιματηρής πολεμικής αντιπαραθέσεως, έλαβαν χώρα εκτεταμένες παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 'Όλα τα μέρη έχουν κατηγορηθεί για επίθεση εναντίων αμάχων.

Η Συρία έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης και ανελέητου ανταγωνισμού σε παγκόσμιο επίπεδο των μεγάλων δυνάμεων. Οι ισχυροί του πλανήτη ανταγωνίζονται σε ουδέτερο έδαφος, στα πεδία των μαχών τα οποία είναι δομημένα γύρω από την εξυπηρέτηση των τεραστίων συμφερόντων τους.

Είναι γεγονός πως η τωρινή εμπόλεμη κατάσταση δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υπεράσπιση του Συριακού λαού.

Κανείς δεν γνωρίζει εάν και πότε θα σταματήσει ο πόλεμος στην Συρία, αν και ο νέος παγκόσμιος ηγεμόνας, ο τσάρος Πούτιν είναι σε θέση να τον τελειώσει ακόμη και μέσα σε μερικούς μήνες. Ένα μεγάλο εμπόδιο στον τερματισμό του πολέμου είναι και οι δοκιμές των νέων Ρωσικών όπλων, πυραύλων, αεροπλάνων κλπ, σε πραγματικές συνθήκες πολέμου. Επίσης άγνωστο παραμένει το πώς θα διαμορφωθεί η κατάσταση σχετικά με την μεταπολεμική εποχή, και τον συσχετισμό των δυνάμεων στην Μέση Ανατολή.

Σήμερα που η Ανατολική Μεσόγειος πραγματικά φλέγεται, από μία τεράστιας κλίμακας πολεμική σύγκρουση, καθώς έχουμε έναν κανονικό παγκόσμιο πόλεμο, σε μικρότερη μορφή στην Συρία και εξαιτίας των σχεδίων για αναβίωση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, από την Τουρκία του Ρ. Τ. Ερντογάν, είναι απόλυτη ανάγκη να δούμε προσεκτικά τις συμμαχίες που θα συγκροτηθούν για την μοιρασιά του υπάρχοντος ορυκτού πλούτου και τις αλλαγές των συνόρων.

Η σύγκρουση των πολιτισμών Χριστιανισμός-Ισλάμ που επιδιώκουν οι νεοταξίτες είναι προ των πυλών και χρειαζόμαστε δίπλα μας τον μοναδικό μας σύμμαχο, κατά την σύγχρονη εποχή. Τον Φιλέλληνα Μπασάρ Ασσάντ.

Ήδη βιώνουμε την δόμηση των αιτίων της σύγκρουσης, με την μαζική κατά γενική παραδοχή εισβολή των φανατικών Ισμαηλιτών στην Ελλάδα και την αποχριστιανοποίησή της.

Ο θρησκευτικός πόλεμος που θα ξεκινήσει, θα είναι ίσως ο μεγαλύτερος όλων των εποχών.Η μαρτυρική Συρία δέχεται ακόμη πολλαπλές επιθέσεις από Τουρκία, Ισραήλ, ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση-Ελλάδα, τα Αραβικά-δικτατορικά καθεστώτα και την επίθεση από τον κορωνοϊό, μαζί με το δολοφονικό εμπάργκο από την “πολιτισμένη” δύση, χωρίς να έχουν την έγκριση του ΟΗΕ. Παρά τις τρομερές αντιξοότητες, οι ηρωικοί Σύριοι, παραμένουν στις επάλξεις, αδέσποτοι και υπερήφανοι, για να υπερασπιστούν τις δύο μεγαλύτερες ανθρώπινες-διαχρονικές αξίες, την ελευθερία, και την αξιοπρέπεια.

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ.
Στα πλαίσια ανασυστάσεως της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, η Ελλάδα παραχωρήθηκε με την σύμφωνη γνώμη της Αμερικής και της Γερμανίας και με την υποστήριξη του Κατάρ στην Τουρκία. Η Αμερική έχασε τον μικρότερης κλίμακας παγκόσμιο πόλεμο που διεξάγεται στην Συρία. Για να μην διασύρονται άλλο από την Ρωσία, οι ηττημένοι Αμερικάνοι αποφάσισαν την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και παράλληλα ανέθεσαν την διεξαγωγή όλων των πολέμων για λογαριασμό των ΗΠΑ, στον Ρετζέπ-Ταγίπ Ερντογάν. Ήδη η Τουρκία έχει κατακτήσει την Βόρεια Συρία, την Λιβύη, το Ναγκόρνο Καραμπάχ και αντικαθιστά την Αμερική στο Αφγανιστάν και όπου κριθεί απαραίτητο.


Στην προσπάθεια τους από την Ουάσιγκτον να ανασχέσουν την Κινέζική προέλαση, ο Ερντογάν θα φτάσει μέχρι και την Ινδία, εάν και εφόσον χρειαστεί. Η Αμερική με αυτόν τον τρόπο κρατά αλώβητο το γόητρο της, καθώς δεν κινδυνεύει να χρεωθεί νέες ήττες, στα πεδία των μαχών από την Ρωσία του πλανητάρχη πλέον Β. Πούτιν και παράλληλα δεν έχει απώλειες σε οικονομικό, πολιτικό, γεωστρατηγικό επίπεδο. Ταυτόχρονα δεν έχει απώλειες σε στρατιωτικό δυναμικό και σε εξοπλισμό.


Ο πιο επιτυχημένος πολιτικός του αιώνα μας, μετά τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Ρετζέπ-Ταγίπ Ερντογάν έχει αντιληφθεί ότι η Αμερική είναι σε πλήρη αδυναμία και ότι εξαρτάται αποκλειστικά από τις Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, με αποτέλεσμα να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την θέση του. Δυστυχώς αυτό κάνει ανεξέλεγκτο και ασύδοτο τον Τούρκο πρόεδρο. Το πιο ενδεικτικό παράδειγμα περί αυτού είναι η αγορά των πυραύλων S 400, από την Ρωσία.


Η Τουρκία θα είναι αρχικά μέσα στις δέκα ισχυρότερες χώρες του πλανήτη και σύντομα θα γίνει η τέταρτη παγκόσμια υπερδύναμη, μετά την Ρωσία, την Κίνα και την Αμερική.
Η Φιλοτουρκική από τα πανάρχαια χρόνια Γερμανία, αν και έχασε κατά κράτος από την Μόσχα και είναι έτοιμη να υπογράψει συμφωνία και για δεύτερο αγωγό παροχής φυσικού αερίου από την Ρωσία, εν τούτοις συνεχίζει με αμείωτο μένος-μίσος την ανθελληνική της πολιτική και την παράδοση της Ελλάδας στην Τουρκία. Για όσους δεν γνωρίζουν να υπενθυμίσω ότι ο πόλεμος στην μαρτυρική Συρία έγινε για να παίρνει δωρεάν φυσικό αέριο η Γερμανία από το Κατάρ, ώστε να μην είναι το Βερολίνο ενεργειακά εξαρτώμενο από την Μόσχα. Το μόνον θετικό στην περίπτωση της Ελλάδος, σε σχέση με τις άλλες χώρες είναι ότι κατακτήθηκε ειρηνικά χωρίς πόλεμο.


Η πνευματική, η οικονομική και η εθνική παρακμή μας οδηγούν στον οριστικό αφανισμό με την επερχόμενη ισλαμοποίηση και μετατροπή της πατρίδας μας σε Οθωμανική επαρχία υπό Γερμανική εποπτεία, με τη μεθοδευμένη εισβολή Μουσουλμάνων εποίκων.


Το όλο σχέδιο αυτό μεθοδεύεται από την ανθελληνική Γερμανία. Το ναζιστικό Βερολίνο διοικεί την Ευρώπη, είχε και έχει άριστες σχέσεις με την Τουρκία. Οι Έλληνες ακόμη και οι νεοέλληνες είναι απείθαρχοι και απρόβλεπτοι.


Η χώρα μας ποτέ δεν υπήρξε σύμμαχος της εχθρικής από τα πανάρχαια χρόνια Γερμανίας και τα αισθήματα των Ελλήνων απέναντί της ήταν και είναι ιδιαίτερα εχθρικά. Στόχος των ναζί του τέταρτου ράιχ η ένταξή Τουρκίας στην Ευρώπη και η οριστική εξάλειψη της πιθανότητας να περάσουν στην σφαίρα επιρροής του Κρεμλίνου.Η Ελλάδα σήμερα θυμίζει την εποχή των Κομνηνών και την εποχή της Αλώσεως της αυτοκρατορίας το 1204 μ.Χ., Όπως τότε το ίδιο και τώρα, η χώρα βρίσκεται σε πλήρη οικονομική, εθνική, κοινωνική παρακμή- απαξίωση και απομόνωση. Η Ελλάδας εξαθλιώνεται ραγδαία, ηθικά-πνευματικά, φτωχοποιείται και εξαναγκάζεται, να καταβάλει, έναν τεράστιο φόρο υποτέλειας-ραγιαδισμού, πληρώνοντας κατασκευασμένα χρέη, σύμφωνα με τους ειδήμονες. Η πολιτική, η στρατιωτική, η οικονομική και η εθνική μας ισχύς εκμηδενίστηκαν.

Η ηθική, η πνευματική, η κοινωνική, η στρατιωτική, η οικονομική κατάρρευση, οδηγούν στην εθνική παρακμή-σήψη και κατ επέκτασιν στον αφανισμό. Η νέα τάξη έχει πλέον επιβληθεί στην Ελληνική επικράτεια και βιώνουμε την εξουσία της, σε όλους τους βασικούς θεσμούς του έθνους. Ειδικά η νέα τάξη κυριάρχησε στην κλασική Ελληνική παιδεία, και στην Ορθοδοξία.


Η παιδεία ως θεσμός έχει απολέσει οριστικά την ιδιότητα του Ελληνικού, εθνικιστικού-παιδαγωγικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Όλες οι κοινωνικές τάξεις υποκύπτουν σταδιακά στην παγκοσμιοποίηση. Η εθνική ανεξαρτησία και η δυνατότητα των Ελλήνων να ορίζουν ανεξάρτητη εθνικιστική παιδαγωγική και Ορθόδοξη θρησκευτική πολιτική, μειώθηκε δραματικά και τείνει να εξανεμιστεί.


Οι σύγχρονοι φίλοι του δωδεκαθέου, κυριαρχούν παντού, με αποτέλεσμα να ελέγχουν κάθε πτυχή της ζωής των σκλαβωμένων Ελλήνων. Η νέα τάξη ελέγχει εκτός από την Ελληνική παιδεία, την μουσική, τον κινηματογράφο, το θέατρο, την λογοτεχνία, τα ΜΜΕ, την μόδα, τον αθλητισμό κλπ.

Ελάχιστοι είναι αυτοί οι οποίοι εξαιρούνται, από κάθε τομέα.

Ομαδικά και οργανωμένα από όλους τους κλάδους επιβουλεύονται την ορθοδοξία και προσπαθούν να αφανίσουν καθετί χριστιανικό. Προωθούν την απομάκρυνση από την Ηθική Χριστιανική ζωή. Ισοπεδώνουν τους Έλληνες και την Ορθοδοξία. Στο διάβα τους, εξαφανίζουν κάθε έννοια ηθικής, και αξιοπρέπειας. Έκαναν την πλειοψηφία των πολιτών, να είναι κατώτεροι και από τα ζώα. Η νέα ηθική, που επιβάλλουν οι κρατούντες, έχει έναν βασικό δόγμα, την σεξουαλική λατρεία. Δεν υπάρχει κανένα όριο, και κανένας ηθικός δισταγμός.


Κλείνοντας η μοναδική περίπτωση να μας βοηθήσει ο Πούτιν, είναι να πολεμήσουμε για να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας, όπως κάνουν οι ήρωες της αιματοβαμμένης Συρίας.


Αυτονόητο θα πρέπει να θεωρείται ότι για να εξασφαλίσουμε αυτή την βοήθεια, θα πρέπει να αγοράζουμε τον πολεμικό μας εξοπλισμό από την Ρωσία, όπως κάνουν και οι Σύριοι. Για να είναι σε θέση να υπερασπιστούν την πατρίδα στα πεδία των μαχών, είτε να αντισταθούν δυναμικά οι νεοέλληνες, απαιτείται παιδεία και ηθική ζωή. Διαχρονικά και ιστορικά αποδεδειγμένο είναι ότι τους λαούς που δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν για την ελευθερία τους, δεν τους υπολογίζει και δεν τους βοηθά κανείς.Μοιχός και πρώτος σύμμαχος των χειρότερων εχθρών του Ελληνικού Έθνους ο "Μαρμαρωμένος" Βασιλιάς.
ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ


Πάγια αρχή μου είναι ότι όλοι οι λαοί, όλοι οι άνθρωποι, έχουν δικαίωμα να πιστεύουν οπού θέλουν. Όλα αυτά με την απαραίτητη προυπόθεση να μην επιβάλλουν τα πιστεύω τους σε τρίτους, είτε δια της βίας, είτε με πλάγιους τρόπους. Από όλους τους προαναφερόμενους, εξαιρείται, ένα μικρό μέρος βάση των παγκόσμιων Φιλοσοφικών-μαθηματικών σταθερών, μέτρον άριστον και μηδέν άγαν.


Η ελευθερία πίστεως είναι θεόδοτη. Ο ίδιος ο Θεός έδωσε το δικαίωμα στους ανθρώπους, να πιστεύουν, όπου επιθυμούν. Προσωπικά είμαι υπέρ της συνυπάρξεως των λαών και των διαφορετικών θρησκευτικών, πεποιθήσεων, για αυτό στηρίζω, τον μεγάλο Σύριο ηγέτη Ασσάντ, ο οποίος επέτυχε να συνυπάρχουν ειρηνικά, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι.Συγκλονιστικό !!!! Το άρθρο 120 παράγραφος 4 του Ελληνικού συντάγματος, προέρχεται από την αρχαία Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :