Ανατριχιαστικό βίντεο: «Θέλω να βιάσω και να σκοτώσω το κορίτσι που είναι μέσα» (VIDEO)

 

Ο άντρας χτυπούσε επίμονα το κουδούνι

Τουλάχιστον ανατριχιαστικό είναι ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα μια γυναίκα από το Λας Βέγκας. Στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που είναι ενσωματωμένη στο κουδούνι του σπιτιού που μένει στο Λας Βέγκας η Αμάντα Νόβακ φαίνεται ένας άγνωστος άντρας να χτυπά το κουδούνι λέγοντας πως θέλει να βιάσει και να σκοτώσει το κορίτσι που βρίσκεται μέσα με το όπλο και το μαχαίρι που είχε!

Συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα ο άγνωστος και ενδεχομένως με ψυχολογικά προβλήματα άνδρας, έφτασε εκεί και άρχισε να της χτυπάει την πόρτα.

Η Νόβακ δεν ήταν μέσα και δεν απαντούσε, με την κάμερα να τον γράφει να μονολογεί επανειλημμένως «Είσαι σίγουρος; Είσαι θετικός;», πριν γυρίσει την πλάτη του για να αποχωρήσει.

Τότε, ο σύζυγος της γυναίκας, ο οποίος δεν ήταν σπίτι, μέσω της εφαρμογής που είναι ενσωματωμένη στο κουδούνι μίλησε στον άνδρα ζητώντας του να μάθει ποιος είναι.

Εκείνος τότε γύρισε ξανά προς την πόρτα, λέγοντας: «Αυτό που ψάχνω είναι το κορίτσι που βρίσκεται μέσα στο σπίτι για να το βιάσω και να το σκοτώσω. Μπορείς να της πεις να μου ανοίξει την πόρτα;».

Μάλιστα, στη συνέχεια είπε πως «Θα βιάσω και θα σκοτώσω το κορίτσι που είναι πίσω από την πόρτα, μόλις με αφήσει να μπω μέσα. Θα την βιάσω και θα την σκοτώσω. Έχω ένα μαχαίρι και ένα όπλο. Ναι. Θα έρθω να ξαναχτυπήσω την πόρτα».

loading...