ΤΟ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ… ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ “ΑSTRA DAM PIKΙ-PIKΙ RAM”, ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΕΤΑΙ ΕΝΑ «ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ ΜΑΛΑΚΑ» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ! ! !Μέσα στον χαμό που έχει προκύψει στην κοινωνία από την στάση των ΝΤΙΛΕΡ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ που επιμένουν ύποπτα στους ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ, ένα καινούργιο φρούτο έχει κάνει την εμφάνιση του στην Ελλάδα γνωστό και σαν ένα «ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ ΜΑΛΑΚΑ»…..
Στην αρχή, όταν οι επιστήμονες έβλεπαν τους χαχόλους να φιλούν τα χέρια των πολιτικών που τους είχαν κόψει τον μιστό και το οξυγόνο που ανάπνεαν, όλοι νόμισαν πως ήταν απλός ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ.
Μόνο που αυτόν το ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ οι κυβερνώντες τον εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ.
Έτσι το πείραμα που έκαναν πέτυχε…. αφού η μέθοδος τους, ήταν πολύ απλή και στηρίζονταν σε μια τηλεόραση, ένα καναπέ και μερικές "καλοπληρωμένες τηλεσαύρες των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης" -φυσικά με το αζημίωτο από τον ιδρώτα των Ελλήνων- που ξέπλεναν, από το πρωί έως το άλλο πρωί, τους φοβισμένους υπηκόους του ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ….
Βέβαια τον πρώτο ρόλο της καθημερινής τρομολαγνείας, είχε ο πολύτεκνος ψάλτης Τσιόδρας, γνωστός και σαν «Στρατηγός του Μητσοτακέϊκου» ο οποίος ήταν πρώην αγαπημένο παιδί του ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ της οδού Αναγνωστοπούλου, και του Αβραμόπουλου στην βρώμικη εποχή των γνωστών εμβολίων.
Με το ήρεμο προφίλ του (για αυτό τον διάλεξαν) στην αρχή της τρομολαγνείας ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ που στην αρχή είχε άγνοια για το παραμύθι που θα του πουλούσαν μετά ΟΤΙ Η ΜΑΣΚΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ φυσικά όλα αυτά τα έλεγε γιατί τότε δεν υπήρχαν στην Χώρα μάσκες ούτε για τα χειρουργεία, όταν όμως οι κυβερνητικοί ημέτεροι ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΑΣΚΩΝ, το ίδιο άτομο προσπαθούσε πείσει τους τρομοκρατημένους Έλληνες, ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΗΣ ΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΟΥ και μαζί με καπετάν Γ@μάω, δηλαδή τον ΩΡΑΙΟΠΑΘΗ ΠΑΣΟΚΟ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ (με το κομοδίνι μαλλί) τον ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΜΥΤΗ και με τους ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ που κυβερνούν την Ελλάδα, (αλήθεια με τι κριτήρια διαλέχτηκαν;) έβαλαν την ταφόπλακα στην ήδη πεθαμένη οικονομία της Χώρας ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΕ ΚΑΣΕΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ για να έρθει μετά αυτό που ήθελαν ΟΙ ΝΤΙΛΕΡ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ δηλαδή ο ΜΑΖΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ με τους «ειδικούς» και την κυβέρνηση να ψάχνουν διαρκώς «δικαιολογίες» και να επιρρίπτουν τις ευθύνες στους πολίτες, αντί να ζητήσουν ένα «συγγνώμη» που ακολούθησαν την «κινεζική εφεύρεση» των lockdown, καθώς θεώρησαν πως θα καταφέρουν να κερδίσουν τον κορωνοϊό, κλειδώνοντας τους πολίτες στα σπίτια τους περιμένοντας το καλοκαίρι, με τον εκβιασμό του «Ότι όποιος κάνει το εμβόλιο γλιτώνει από τον Covid-19»….
Και αποτέλεσμα όλων αυτών, οι φωτογραφίες των ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ !
Παρ όλα αυτά όπως και να έχει ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΖΟΥΝ «ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ!
Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ
β. τεζάρης
϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :