ΚΥΡΗΞΤΕ το ΤΕΛΟΣ της Πανδημίας οπαδοί ηλιθίων και κερδοσκόπων. Όχι άλλα Deal Εμβολίων για μια γρίπη. Δεν αντέχουμε, θα βγούμε στους δρόμους .

 Ξεπερνάει τα όρια να εμβολιάζεις κάποιον που έχει Φυσική Ανοσία

Όποιος έχει αποκτήσει φυσικά αντισώματα δεν χρειάζεται να εμβολιαστεί.  Δωρεάν τεστ αντισωμάτων Covid-19 λοιπόν ¨δίπλα¨ από τα  Rapid test, PCR test και θα δείτε ότι , πέραν των 5.000.000 πλήρως εμβολιασμένων οι υπόλοιποι έχουν Φυσική Ανοσία που είναι 7πλάσια καλύτερη σύμφωνα με το υπουργείο υγείας του Ισραήλ.

Ένα βήμα πριν την κατάρρευση της Οικονομίας ( ιδιαίτερα ορισμός ο Αύγουστος ) και δεν προχωράτε σε απλές κινήσεις .που θα σας επιτρέψουν να ΚΥΡΗΞΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ πολύ πριν τον 15 Αύγουστο  Γιατί;

Δεν έχετε εικόνα για τον πραγματικό αριθμό όσων έχουν αποκτήσει Φυσική Ανοσία και ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ .Γιατί δεν θέλετε να μάθετε;  Ανακοινώθηκε όμως ότι δεν θα είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στο υπόλοιπο 30% των εκπαιδευτικών . Μια ανακοίνωση που μας εξέπληξε ξέρετε γιατί ;

Διότι το 90% του ποσοστού αυτού ΕΧΟΥΝ στα χέρια τους είτε πιστοποιητικά νόσησης , είτε τεστ αντισωμάτων που δείχνει ότι έχουν νοσήσει και έχουν φυσική ανοσία.

ΚΥΡΗΞΤΕ το ΤΕΛΟΣ της Πανδημίας ή θα το κάνει ο κόσμος μόνος του  

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ 

loading...