CHRISTIAN VELOT:«Ο ΙΟΣ SARS COV 2 ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ Μ’ ΑΝΑΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ. ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ Ν΄ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ»!

ΛΕΚΤΟΡΑΣ MΟΡΙΑΚΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΣΤΟ PARIS-SUD, ΟΡΙΟΘΕΤΕΙ ΜΕΤΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ

 ΒΙΝΤΕΟ

“Δεν κάνουμε ένα φάρμακο χειρότερο από το κακό (ασθένεια)” :συνέντευξη με Christian Vélot Λέκτορα Mοριακής Γενετικής στο Πανεπιστήμιο

του Paris-Sud, επιστημονικός διευθυντής της επιστημονικής Επιτροπής Ερευνών για την Ανεξάρτητη Πληροφορία για τη Γενετική Μηχανική (CRIIGEN), μιλάει στο μικρόφωνο του Xavier Azalbert και συζητά τη φύση αυτού του ιού, τον οποίο περιγράφει ως επικίνδυνο επειδή παρουσιάζει μεγάλο αριθμό διαφορετικών συμπτωμάτων. 

Ο Christian Vélot συζητά επίσης την αδειοδότηση υπό όρους που δόθηκε εσπευσμένα, βεβιασμένα, δεδομένου ότι μια φάση 3 κλινικών δοκιμών διαρκεί συνήθως αρκετά χρόνια για να γνωρίσουμε την ανοσοτοξικότητα, τη γονοτοξικότητα και την αλληλεπίδραση με το ανθρώπινο γονιδίωμα. 

Λυπάται για αυτές τις αποφάσεις και υπενθυμίζει ότι “η ασφάλεια δεν είναι συμβατή/είναι ασυσχέτιστη με το επείγον”.

Ακολουθούν εξηγήσεις σχετικά με τη φύση αυτού του ιού που δεν προκαλεί πολλές μεταλλάξεις αλλά ανασυνδυασμούς με ιούς που δεν ανήκουν στην οικογένειά του, μια ιδιαιτερότητα που τον οδηγεί να αναρωτιέται για την ανοσολογική διαφυγή, την αναφορά οφέλους / κινδύνου εμβολιασμού και την αποτελεσματικότητά του.

Λόγω αυτής της ιδιότητας του ο ιός δημιουργεί πολλές παραλλαγές και αυτά τα εμβόλια τις ευνοούν:

Κατ΄αρχήν πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι ιοί είναι μέρος των οικοσυστημάτων κι εμείς δεν θα είμασταν αυτό που είμαστε αν δεν είχαμε τους ιούς.

 Μέσα στο γονιδίωμα μας βρίσκουμε υπόλοιπα ιών αυτό συμβάλει στην εξέλιξη όπως και τα βακτήρια χωρίς αυτά δεν θα είμαστε άνδρες ή γυναίκες όπως είμαστε σήμερα αν δεν υπήρχαν τα βακτήρια…

(Αυτό είναι όλο, υπάρχουν ευγενή βακτήρια που τα έχουμε απόλυτα ανάγκη (μήπως ο επόμενος πόλεμος είναι τελικά και εναντίον τους) αλλά και κακά βακτήρια..

Υπάρχει μεταξύ τους μια διαρκή διαμάχη ανταγωνισμός. π.χ τα αντιβιοτικά περιορίζουν κάποια βακτήρια και τη θέση τους παίρνουν άλλα πιο θετικά κι αισιόδοξα.

 Μια πανδημία εγκαθίσταται με διάφορα μανιπουλαρίσματα-χειραγώγηση με απώτερο σκοπό να δημιουργηθούν φάρμακα κυρίως εμβόλια ( σσ κερδοσκοπία) γενετικές θεραπείες. 

Εγώ θα έλεγα πως χρησιμοποιούν έναν ιό για να δοκιμάσουν να κάνουν ένα εμβόλιο κατά άλλων.. Αυτά είναι πράγματα που γίνονται μέσα στα εργαστήρια Κι αυτό που είναι εκπληκτικό είναι πως αυτό μπορεί να διαφύγει τόσο εύκολα από έναν εργαστήριο P

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...