Θα πάνε όλοι να γιορτάσουν την υποτιθέμενη Δημοκρατία απόψε, άρα συμφωνούν;


Ελένη παπουτσή. Εκπαιδευτικός*

Μόνο ο Βελόπουλος δεν θα πάει στο προεδρικό απόψε για να μη γιορτάσει με τα λάθη της φύσης και της κοινωνίας που παίζουν όμως πολύ σοβαρό ρόλο και επιτελούν το έργο να αλλοιωθούν οι κοινωνίες και να εκπέσουν οι βασικοί θεσμοί; Έτσι θα αλλάξουν το κοσμοείδωλο. Δεν θα ήταν αρνητικό, αν δεν ήταν ο σκοπός τους αυτός τον οποίο ξέρουμε. Την κοσμοθεωρία μας δεν θα την αλλάξουν, όσο δεν θέλουμε. Τους εγκεφάλους μας δεν θα μας τους πλύνουν. Αυτό θα γίνει με κρίση δική μας, αν το θελήσουμε.

Θα έχουν και ανταμοιβές φαντάζομαι, αφού εξυπηρετούν και είναι τόσο του συστήματος.

Οι άλλοι όλοι συμφωνούν με την ύπουλη και υποβολιμαία παράδοση της χώρας , χωρίς αντιστάσεις;

Η τοποθετηθεισα , αριστερή, επίσκοπος (επι+σκοπό) παίρνει εντολές και πρέπει να εκτελέσει. Δεν αλλοιώνονται οι πληθυσμοί και τα έθνη διαφορετικά, ώστε να μην υπάρχουν αντιστάσεις στην παράδοση της χώρας. Μας γυρίζουν αιώνες πίσω και ο κόσμος νομίζει ότι πάμε μπροστά , γιατί αυτή την πλύση εγκεφάλου κάνουν. Πρέπει ύπουλα , βαμβακένια χωρίς αντιστάσεις να παραδώσουν χώρα, αφού εκφυλίσουν την έννοια του έθνους

Πρέπει να πλύνουν τα μυαλά των μαζών. Επιτελούν σκοπό. Την παραδίδουν, γλυκά, όπως γλυκά πονούσε το μαχαίρι…

Οι λιβανιστές περιμένουν τα όποια κέρδη τους. Ο πραγματικά πνευματικός κόσμος που δεν αποσκοπεί σε κάτι και δεν τον ενδιαφέρει να αποκομίσει κάτι από το ύπουλο σύστημα, το οποίο επιδιώκει να εκφυλίσει συνειδήσεις, να ευνουχίσει ένστικτα , να εξαφανίσει έθνη, να αλλάξει σύνορα, ο πραγματικά πνευματικός κόσμος που δεν προσκυνάει το σύστημα για να βγάλει κάτι, αντιστέκεται για το συλλογικό καλό της χώρας.

Τον ενδιαφέρουν και οι προγονοί που θυσιάστηκαν για να μην παραδώσουν χώρα (όχι μόνο οι δικοί τους πρόγονοι αλλά έχει σεβασμό σε όλους) , τον ενδιαφέρουν και οι απόγονοι του και δεν λέει αγαπάω τα ελληνικά νησιά για το καλοκαίρι αλλά τα παιδιά μου μένουν εκτός Ελλάδα και δεν με ενδιαφέρει που θα γυρίσετε αιώνες πίσω, αξιακα, πολιτισμικά, οικονομικά, ηθικά, χωρίς να μισεί κανέναν άλλο κάτοικο του πλανήτη βέβαια.

Αυτό δεν είναι εξέλιξη. Είναι συμφέρον και ο πραγματικά πνευματικός κόσμος, αντιστέκεται σε αυτή την παράδοση της χώρας του, τον εκφυλισμό, τον ευνουχισμό. Δυστυχώς είναι λίγος ο κόσμος αυτός. Οι άλλοι λιβανίζουν για το προσωπικό τους συμφέρον! Κάπου να φανούν, κάτι να δείξουν, κάτι να βγάλουν, πρέπει να τα έχουν καλά με την κυβέρνηση. Φυσικά δεν είναι πνευματικοί άνθρωποι.

Ελένη παπουτσή. Εκπαιδευτικός

Mcs of education

Κλινική και ψυχολογική αντιμετώπιση εξαρτήσεων  

loading...