ΑΓΙΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ , Ι.Σ Της ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΙΣΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ Η ΜΑΣΣΟΝΙΑ.

 ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ  Μ Α Σ Σ Ο Ν Ι Α ΤΩΡΑ!

ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΟΧΙ??

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ??

Τις τελευταίες μέρες όλο και περισσότεροι Δεσποτάδες  οι οποίοι φέρουν το σχήμα αυτό  του υψηλόβαθμου λειτουργού – ποιμένα , στην ζώσα Ανατολική Εκκλησία μας, όπως και η ιδία  η Ι.Σ μέσω του εκπροσώπου της, απευθύνονται προς τους ανεμβολιαστους χρησιμοποιώντας ξένες και απαράδεκτες εκφράσεις και χαρακτηρισμούς.

Αποτελεί μεγίστη προσβολή για  κάθε άνθρωπο η διατύπωση του Μητροπολίτη Αργολίδας , η οποία θεωρεί όσους δεν θέλουν το εμβόλιο Δαιμονισμένους, και οι οποίοι θέλουν ‘’ΔΙΑΒΑΣΜΑ’’ .

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ δημιουργήθηκε κατ εικόνα του δημιουργού ΤΟΥ, και ΟΧΙ κατ εικόνα ΧΑΜΣΤΕΡ για να δοκιμάζει τα πειραματικά εμβόλια ,τα οποία απαιτούν ( όπως λεγαν μόλις πέρσι σχεδόν όλοι οι γιατροί) τέσσερα – πέντε χρόνια .Η επιστήμη πρέπει να είναι αποδεκτή όταν σέβεται τους κανόνες που η ιδία έχει θεσπίσει. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ σε διάφορα στάδια , που παίρνουν κάποια χρόνια και μετά εφαρμογή στον ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΕΔΩ το πείραμα είναι ο ίδιος ο άνθρωπος που έχει ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΧΑΜΣΤΕΡ!!!!!!!

ΚΑΙ τελικά δεν μπορώ εγώ προσωπικά όπως και πολλοί άλλοι να θεωρήσω Επιτυχημένη επιστήμη  την επιστήμη των BIG FARM .Δεν είναι τίποτε άλλο από ένα όργανο στα χέρια  του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ – ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ κεφαλαίου  της ΝΕΑΣ  ΤΑΞΗΣ, η οποία θέλει τον άνθρωπο υποκείμενο!!!!! 

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΣΟΝΙΑΣ ΑΓΙΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ.

ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΤΕ!!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!!!! 

loading...