Χαμός στην Κρήτη: Με κάθε τρόπο ακόμα και νοσοκόμες προσπαθούν να γλυτώσουν το πειραματικό εμβόλιο;;; Δήλωσε αυτοεμβολιασμόΑίσθηση έχει προκαλέσει η υπόθεση που έφερε στο φως το Ράδιο 98,4 αναφορικά με έναν αυτο-εμβολιασμό νοσηλεύτριας στην ΤΟΜΥ Χερσονήσου. Υπόθεση που έχει συνοδευτεί μάλιστα από αναφορές και μηνύσεις, την ώρα που εκκρεμεί από το τέλος Μαΐου κάποια παρέμβαση ή επίσημη ενημέρωση από πλευράς των αρμόδιων υπηρεσιών!Πώς έχει όμως ακριβώς η υπόθεση με τον πρωτοφανή αυτο-εμβολιασμό (για την ακρίβεια ισχυριζόμενο εμβολιασμό) στην Χερσόνησο;


Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Μαίρη Καριωτάκη μέσω του Ράδιο 98,4, στα τέλη Μαΐου στην ΤΟΜΥ Χερσονήσου, μία εργαζόμενη νοσηλεύτρια φέρεται να αποφάσισε, παρακάμπτοντας την κανονικά προβλεπόμενη διαδικασία, να κάνει μόνη της το εμβόλιο στην τουαλέτα της δομής – όπως η ίδια φέρεται να είπε – και στη συνέχεια να δηλώσει στο σύστημα τον εμβολιασμό της.


Άμεση ήταν η αντίδραση του υπευθύνου της δομής-εμβολιαστικού κέντρου, γιατρού Νίκου Πλουμή, που όπως ο ίδιος ανέφερε στο Ράδιο 98,4, όχι μόνο ακύρωσε τον εμβολιασμό (εμβολιασμό που βεβαίως δεν ξέρει κανείς αν όντως έγινε), αλλά έκανε αναφορά, ενημέρωσε τα κεντρικά στην Αθήνα.


Ο ίδιος σημείωσε πως κι αυτός αλλά και ο διευθυντής του Κ.Υ. Καστελίου, στο οποίο υπάγεται η δομή Χερσονήσου, έχουν ζητήσει συνάντηση με την ηγεσία της 7ης Υ.ΠΕ., δίχως όμως κάποιο, προς το παρόν, αποτέλεσμα.


«Το συμβάν έγινε πριν από ενάμιση περίπου μήνα. Ήταν δύο κοπέλες στα εμβόλια. Γράφτηκε το όνομα της εν λόγω νοσηλεύτριας στη λίστα των εμβολιασμών. Το είδε η άλλη κοπέλα, η επισκέπτρια Υγείας, και τη ρώτησε: «Τι συμβαίνει;». Της απάντησε η νοσηλεύτρια: «Θα εμβολιαστώ». Όταν η άλλη κοπέλα της είπε «θα στο κάνω εγώ το εμβόλιο», της απάντησε «όχι, θα το κάνω μόνη μου στην τουαλέτα».


Το καταχώρησε μόνη της ότι εμβολιάστηκε.


Με πληροφορίες από Neakriti

Δεν υπάρχουν σχόλια :